Adevarul crud, seductia intuitiva si puterea

seduction

Intuitive seduction

Am prins o perioadă cu cafeaua lângă mine când nu am chef să răspund la telefoane. Aşa că încerc să îmi aştern din gânduri aici.

Sunt pe forumuri de când? 5 ani? În timpul ăsta am tot observat ce se întâmplă, care sunt tendinţele, ce se face şi ce nu, care sunt rezultatele.

Despre ce vreau să vorbesc acum este despre un următor nivel în seducţie. Dincolo de direct/indirect, dincolo de tehnici, când deja le internalizezi, dincolo de foamea de trofee şi de nevoia de sex/relaţii etc. Atunci când ajungi la o normalitate.

Următorul pas se numeşte ‘seductie intuitiva’. Atunci când deja ai o personalitate definită şi ai un scop în viaţă. Când nu te mai interesează că atunci când ajungi în club nu poţi face o abordare. Atunci când treci peste fenomenul “pickup”, care e doar “hype”ul din seducţie.

Seducţia nu se bazează pe tehnici, nu se bazează pe cuvinte, nu se bazează pe metode. Se bazează pe ceea ce îţi place ţie, ca bărbat şi pe faptul că nu îţi refuzi o plăcere. Este lucrul cel mai puţin înţeles. Cine joacă fotbal profesionist, înţelege. La antrenamente se tehnicizează excesiv, dar atunci când ajungi pe teren, joci de plăcere şi totul este intuitiv.

Seducţia intuitivă spune că atunci când îţi place o femeie, te laşi prada valului şi instinctelor. Şi o să meargă. Nu contează ce spui, nu contează ce faci. Atâta timp cât îţi place tipa, atâta timp cât îţi place ce faci, atâta timp cât eşti mulţumit de tine… totul este intuitiv.

Abordările, tehnicile, teoria.. sunt partea de antrenament. Doar că în seducţie antrenamentul ţi-l faci cu zecile/sutele/miile de abordări, după care, dacă vrei să evoluezi, să ai femei adevărate, renunţi la antrenament şi începi să joci jocul seducţiei cu adevărat. Atunci când noul atrage, atunci când frumosul contează, atunci când sexul e parte de comunicare cu cealaltă persoană.

Atunci când nu vânezi sărutul,
pentru că el nu poate fi vânat

atunci când nu vânezi sexul,
pentru că nu poate fi vânat.

ci atunci când vânezi sufletul.

Seducţia puterii

Evoluţia este

puterea de a învinge mentalităţi
puterea de a te ridica de jos
puterea de a ţi recunoaşte defectele
puterea de a ţi accepta nevoile
puterea de a nu-ţi accepta condiţia
puterea de a visa

puterea de a vrea
puterea de a lua decizii
puterea de a obţine
puterea de a pierde
puterea de a o lua de la capăt

puterea de a avea încredere în tine
puterea de a experimenta
puterea de rezista
puterea de a învăţa
puterea de a reuşi
şi puterea de a nu reuşi

scopul în viaţă nu este bogăţia sau femeia,
ci puterea de a te descoperi pe tine.

legat de femei,
măiestria,
artă
este
puterea de a avea femeia pe care o vrei
şi..
puterea de a o lăsa să plece după ce te înfrupţi din ea.

şi puterea ca după asta să respiri aerul fără regrete,
fericit.

Legat de victorii,
puterea este nu să le obţii
ci să accepţi înfrângerea
şi să te pregăteşti pentru următoarea victorie.

Legat de bani,
puterea nu este de a i obţine,
ci de a şti ce să faci cu ei,
de a nu-i risipi aiurea.

Legat de viziune
puterea este să rămâi cu ochii pe ţintă
în timp ce spargi zidurile din calea ta

Legat de momente,
puterea este să nu crezi că momentul este pentru totdeauna
puterea este să te bucuri
şi să fii conştient că urmează altul,
mai bun sau mai rău.

Legat de ambiţie,
puterea este să îi ţii flacăra aprinsă zi şi noapte,
indiferent de obstacole.

Legat de zile negre,
puterea este să strângi din dinţi
şi să păşeşti continuu înainte.

Legat de pasiune,
puterea este de a te arunca în valurile ei
şi de a-ţi lăsa inima să bată
cu forţa unui taur în zi de corida.

Legat de viaţă,
puterea este să o trăieşti.

Legat de moarte,
puterea este să poţi muri.. sau să refuzi.

Adevărul crud

Acest articol nu este pentru începători, pentru că începătorii nu trebuie să audă ceea ce voi scrie în rândurile următoare. De asemenea, nu sunt nici pentru avansaţi, pentru că avansaţii ştiu lucrurile astea fără să mai dau eu cu pumnul în masă. Însă de multe ori contează atunci când unul îţi confirma credinţele tale şi îţi da dreptate, te face să simţi că nu respiri aerul degeaba şi că nu eşti tu nebun.

Întrebări la care lumea se fereşte să răspundă sau la care lumea răspunde cu jumătate de gură, ca să nu omoare şi minimă încredere pe care o are un om care nu are nimic.

Contează cum arăţi ca să ai succes la femei?

Fraţilor, pe cât de sincer, pe atât de brutal… CONTEAZĂ. Sigur, nu contează dacă eşti mediu, dar îmbrăcămintea, stilul, cât de îngrijit eşti.. te pot ridica enorm. Şi contează iar ENORM atunci când eşti în extreme. Femeile s-ar fute 95% chiar şi cu prietenul de mâna cu o piesă de mascul. Am cunoştinţe care arăta extrem de bine şi care primesc propuneri de la femei pentru partide ocazionale de sex, bărbaţi după care întorc femeile capul pe stradă, bărbaţi despre care femeile vorbesc la o bârfă în genul “eu îl fut pe asta, dar nu se uită la mine”. Iar cu urâţii, numai dezavantajul social este ca o presiune care apăsa asupra unei tipe decente. Nu este vorba să te ridice “frumuseţea”, dar dacă te coboară, atunci e grav. Dar niciodată să nu crezi că femeia ta nu s-ar fute cu şoferul Monicăi Columbeanu, dacă ar băga-o un pic în seamă, chiar şi cu tine în aceeaşi încăpere. Dacă tu crezi altceva, trăieşti într-o lume fantezistă. Am prietene care s-au futut cu bărbaţi deşi ştiau că o să se afle şi o să le rupă relaţia construită cu greu şi asta pentru că “aveam şi eu o şansă”.

Contează banii?

Altă întrebare derizorie. Contează mai mult decât ai vrea tu să conteze. Banii îţi aduc linişte, banii îţi aduc siguranţă, banii îţi aduc valoare, încredere. Banii nu te trag în jos decât dacă ai prea puţini, niciodată dacă ai prea mulţi. Faptul că îţi permiţi să o duci şi pe un mal de lac în cişmigiu să mănânci o îngheţată cu ea, dar şi că o poţi duce într-un restaurat select contează MAI MULT decât prima variantă, singură. Ai opţiuni. Faptul că o poţi suna să îi zici să îşi arunce hainele într-un rucsac ca o duci la Budapesta pentru un concert nu are cum să conteze mai puţin decât că îţi calculezi banii ca să o poţi duce la film în mall. Şi e prost cine o ia personal, pentru că banii nu sunt niciodată pentru femei, ci pentru tine, confortul tău şi libertatea ta.

Contează să ai o maşină (sau una faină)?

E iar legat de confortul şi libertatea ta de mişcare. Diferenţa dintre a duce o tipă la o cafenea cu RATB-ul sau cu maşina … e că de la cer la pământ. Poţi trece cu vederea, dar se simte. Apoi, eşti conştient că într-o maşină de peste 30 000 de euro zâmbetul femeii e mai cald, atingerea mai moale? Nu se pricep ele la mărci prea bine, dar la confortul din ele sunt artiste. Aveam o prietenă după care venea un tip pentru ‘first date’ şi replica ei a fost “Doamne, sper să nu aibă Matiz”.

Contează să ai propriul tău loc (casa, apartament etc)?

E diferenţa dintre frustrat sexual şi 3-4 femei pe lună. Propriul tău loc e bârlogul tău în care îţi încarci bateriile. Sanctuarul tău. La 2 tipi care arată bine, sunt extrem de sociabili, nebuni şi atractivi.. la întrebarea “care fute mai mult” răspunsul e “ăla care nu stă cu mă-sa”.

Astea sunt doar 2-3 din întrebările pe care le aud frecvent. Şi răspunsul care trebuie să vină este “nu contează”. Adevărul însă e un pic perimat. 90% din cei de pe forum investesc în femei (cărţi citite, timp petrecut prin cluburi, întâlniri etc). În momentul în care treci de nivelul ăsta, următorul nivel este să investeşti în tine. Să ai o pasiune, să scoţi bani din ea, să ai parte de confort, să ai grijă de tine, să ai parte de femei frumoase şi de calitate, să ajuţi pe cei din jur.

Atracţia e dată, la început, de “mister” şi siguranţă (putere). Ambele sunt date de cele câteva răspunsuri de mai sus.

Postat de Abel

46 comments
Fenomeno
Fenomeno

Eu sunt de parere ca lucrurile au luat-o putin razna. Cum a spus si Abel, o parte din idee s'a pierdut. Da, nu trebuie sa ne dedicam viata asta doar pentru a combina femei sau a le sluji si e foarte bine ca avem si alte scopuri, interese, pasiuni in viata. Este foarte bine ca ne delimitam de la a le acorda lor toata energia si atentia noastra si ne concentram pe evolutia noastra personala, care nu trebuie niciodata pierduta din vedere! Eu cred ca asta s-a vrut a fi ideea articolului.. Sunt COMPLET de acord cu faptul ca trebuie sa fim atenti cu felul in care aratam, ca trebuie sa avem libertate financiara si sa tindem spre acea bunastare sa ne facem viata mai usoara. Dar hai sa nu ne mai bazam pe bani masini etc asa de mult, mi se pare o tendinta de robotizare! Multi dintre voi ati zis ca aveti prieteni care se descurca foarte bine cu femeile si fara sa fie nepotii lu Becali sau soferu lui Monica.. deci se poate si altfel! ideea este ca e bine sa te ajuti de cat mai multe chestii din jur pentru a fi cat mai aproape de succes, dar nici nu cred ca viata asta merita traita mereu in acest STRES cronic si avem nevoie si de pauze, de relaxare, de incarcare a bateriilor.

Totusi parca aici pe site se scriau articole despre cum ar putea sa isi formeze/mareasca succesul la fete baietii care inca nu sunt chiar asa plini de bani (si care poate nu vor avea o situatie financiara extraordinara) si care nu neaparat locuiesc singuri incepand cu varsta de 22 de ani (pt. ca se pare ca la unii deja e o rusine sa mai stai cu parintii la 24 de ani!). Cred ca asta este categoria cea mai semnificativa a cititorilor, dar inteleg si ca sunt mai multe categorii de cititori si nu ar fi corect sa incercati sa ajutati/sfatuiti doar o anumita parte. Dar foarte mult reiese din articol ca fara utilitatile anuntate ti se reduc foarte mult sansele cu femeile si parca ideea generala expusa prin articole este aceea ca nu trebuie sa ne descurajam si sa reusim si in ciuda acestor "lipsuri".

MiT mi'a placut postarea ta, imi place cum gandesti si chiar am zis ca de acuma inainte o sa transpun eticheta de pitzipoance din lumea femeilor in cea de "tzoparlani" la barbati, alaturi de cocalari :)) mi-ar placea daca ai citi mesajul meu si poate sa imi lasi scris id-ul tau de mess sa barfim una alta.

Mult succes tuturor!

sorin
sorin

super articolul felicitari.

R.S.
R.S.

Da...dar nu crezi k ar trebui inainte sa investesti in pasiunile tale ca sa devii cineva si sa faci bani din ele...si atunci chiar k te simti cineva cu incredere in tine si tot ce trebuie etc...si apoi femei...sau simultan dak se poate:D....TU CE ZICI?:D

agentu
agentu

foarte frumos articol....frumoase vorbe dolce...se vede ca esti o persoana cu experienta de viata

Dolce
Dolce

Baieti destepti pe site-ul asta. Imi place. Mult adevar aici. Poate ne si vedem in viitorul apropiat sa stam de vorba. Ar fi mai mult decat interesant.

Sunt multe de zis, insa raman la parerea ca cel mai important lucru este sa te cunosti in primul rand pe tine. Sa te accepti si apoi du-te, dragule si cucereste lumea !

Mult succes!

kozmo
kozmo

Era si timpul pentru un articol de nivel inalt.

Seductia este doar o parte din viata, nu trebuie sa fie tot.Daca vrei sa evoluezi trebuie sa evoluezi in toate domeniile.

TRATEAZA fiecare domeniu al vietii tale ca un domeniu separat, si vezi cum poti evolua in fiecare domeniu.

La faza cu banii si standardul de viata, despre care unii cred ca nu conteaza, azolo intervine "beliefs-urile" propri.Inca mai au senzatia de lipsa.In felul asta, considera ca e "rau" sa fii la un nivel mai inalt.Si cum ei vor sa fie "buni" isi refuza oportunitatea de a evolua.

In seductie, e ca si in spiritualitate. Multi spun "eu sunt spiritual, nu conteaza banii".Ascultati programele lui T HARV EKER.Stiti ce a zis omul ala :

"Daca vrei s afii spiritual , uitate la natura. Acolo e tot timpul abundenta. Abundenta este normala.Si daca universul este abundent si tu nu etsi , intrebarea este cat de conectat esti tu cu el ?

If you want to be spiritual , get frikin rich ! Rich ! Wealthy ! Lots of money ! "

Este normal sa arati bine, este normal sa ai cati bani vrei tu, este normal sa se roage femeile de tine , nu tu de ele, este normal s aai proria ta viziune asupra vietii si sa decizi tu ce fel de oameni ai langa tine.

Cu cat ai mai multa experienta, incepi sa ai gusturile tale, preferintele tale.Nu mai este vorba de tehnici, de validare.Pur si simplu cauti sa faci lucrurile conform standardelor tale.

"Take want you want from life, but take the best !"

Alejandro
Alejandro

Normal, multe lucruri conteaza. Eu pot sa zic, ca arat destul de bine, mi-au confirmat aproape toate femeile asta, problema e ca nu prea am bani :)) (facultatea itzi manca totzi banii :) ), si nici carnet . Am o gramada de prieteni cu care ma intzeleg bine, dar singurii care nu vor sa accepte ca niste muschi atractivi, un chip chipes atrag femeile sunt cei care nu arata deloc bine. Ca pan' la urma , ce e frumos si lui D-zeu ii place :).

onyx
onyx

am o firma cu 34 de angajati, un bmw e90 si un apartament , trag la sala de vreo 5 ani si nu arat ca o maimuta , am aparut de vreo 20 de ori si pe la ziar ...cu toate astea fut din an in paste ...si asta fara nici o gluma .

toata viata am crezut ca , daca o sa-mi schimb telefonu, hainele, o sa iau masina,o sa-mi schimb masina, o sa-mi fac firma , o sa-mi iau casa ...femeile or sa cada din cer...sincer.. cand stateam in regie futeam mai des . dolce zice bine ce zice mai devreme.. concluzia evidenta si clara.. totul e in mintea mea. problema e ca tot am citit si pe ici si pe colo si tot nu reusesc sa trec peste.....:(

@dolce , poate imi dai si mie un sfat cum ai reusit ....

masina...e vara, ai combinat-o pe una pe mess , tu stai in militari ea in berceni, iei metrou, pana sa ajungi la intanire , deja esti traspirat si puti. Poti sa fi si ricky martin , atata timp cat mirosi urat , nu e ok. Nici iarna nu e prea stralucit daca o arzi prin ratb. Cu o masina de peste 20.000 de euro la mana a doua, chiar ai sanse sa agati la stop sau pe magheru :) fara sa faci mare lucru.

casa....ea in calduri , tu la fel...afara frig... ce faci , o dai pe maica-ta afara din casa , sau colegi din camera ? poate nu are chef atunci.. Cand stateam in camin.. ce am reusit sa fut au fost tot caministe. Astea cu casa de bucuresti, doar cand auzeau ca stau in regie li se taia.

telefon.. stai pe cartela si dai bip...e clar ca nu ai nici casa si nici masina :)

.. cu cat viseri la femei mai validate , care investesc in ele, haine , sala, saloane ,silicoane cu atat ai nevoie de mai multi bani , o masina mai buna . Femeile cu adevarat bune au pretentii..vor la mare, la munte, si nu pe bani lor . Casa cred ca e ok si o garsoniera aranjata ok. Ideea e sa fie libera :).

Cu cat ai pu*a mai mare, arata mai bine si ai mai multa experienta, cu atat conteaza mai putin valoarea masini, sau marimea casei. Dar INTOTDEAUNA va fi nevoie de ele. Sunt lucruri de bun simt. Pe de alta parte, sa povestesti unei femei ca ai 30 de ani si stai cu parinti sau mergi cu ratb-ul e mai rau decat daca ai zice ca ai o p-la de 2 cm.

Ce am mai observat , ca atunci cand ai firma ta, si in firma ai angajate femei iar tu nu ai 80 de ani si nici nu aratati ca un cimpanzeu , sa futi e f simplu :). Problema e.. ce om tampit si-ar angaja femei bune in firma ? Femeile bune au alte idealuri , si nu vor munci niciodata cu acelasi interes si spor ca una mai urata .

O alta teorie ar fi urmatoare... bani, sala, hainele , parfumul, fut*ul, experienta sunt exact ca dotarile unei masini... cu cat masina are piele, aer, navigatie,jante cu atat ii creste valoarea de piata. Nu te opreste nimeni sa faci bani ,sa mergi la sala , sa-ti iei haine care stau bine pe tine... toate astea se aduna , nu se scad sau se inlocuiesc. Cu cat mai multe cu atat mai multe puncte la evaluarea din parte fetelor :).

ce am mai observat...burta nu pare sa fie cea mai sexy parte a corpului. Asa ca daca ai facut rost de una .. fa efort si da-o jos. Vei avea numai de castigat :). Exact cum cineva abel mai sus.. cu "Doamne, sper să nu aibă Matiz”, cam asa e si cu burta.....

alta.. nu va faceti firma.. o sa va manace tot timpul...

next
next

in mare e interesant articolul, multe lucruri adevarate... scris frumos, in stil persuasiv...

dar in nici un caz nu sunt de acord cu afirmatia legata de soferul monicai c... si aici nu e vorba numai de bani, e ca si cand ai zice ca femeia s-ar fute cu oricine care are pula...daca ziceai ca nu ar rata ocazia sa se culce cu un Antonio Banderas, Brad Pitt, etc... asta da era 100% adevarat

Abel
Abel

@Neeko,

articolul meu nu se vrea a indoctrina si mai mult o gandire si asa labila. Ci dimpotriva, pentru a se responsabiliza. Ar fi absurd sa nu te gandesti si la bunastarea, confortul si libertatea ta mentala, daca tot ai apucat sa studiezi seductie.

Eu am fost cu cateva femei extrem de frumoase, care umblau in anumite cercuri poate care nu erau de nasul meu. Dar aici conteaza termenul de "libertate". Am mai spus si o spun, exista oameni fara un chior in buzunar si liberi. Dar nu e o generalizare si nu iti imagina ca esti tu, decat la proba practica.

Si da, Gigel o observa pe Gigica si crede ca nu are ce ii oferi, pentru ca se vede mult sub ea. Dar asta nu pentru ca nu are visuri? LIbertatea de care spun nu tine neaparat de ce ai sau sa le ai neaparat pe toate. Ar fi absurd. De multe ori e functional sa ti le doresti. Si daca faci ceva in directia asta, deja ai incredere in tine, mergi drept si demn.

Ma adresez in special tipilor care denigreaza pe cei care au un oarecare statut pentru care au muncit si numesc femeile curve pentru ca ii aleg pe ei. Cand din seductie face parte INCLUSIV BUNASTAREA. Si e normal ca o tipa sa aleaga tipul mai bun, cel care e viu in societate, care e recunoscut si recomponsat pe masura.

Asa ca pe langa tupeul de care ai nevoie ca sa agati o tipa in cluburi, poate incerci si saiti traiesti visul de a construi ceva, de a fi mai bun in ce faci, de a avea mai mult. Odata cu asta or sa vina multe: increderea in sine, confortul, maturitatea...

Femeia nu tine de foame decat pentru o noapte-doua :)

Neeko
Neeko

Nu generaliza, te rog. Corect, sunt si o groaza de femei pentru care conteaza banii, masinile etc. In general tipul ala de femei o sa pice foarte usor si la cea mai mica vrajeala (so why bother impressing?). Dar in majoritatea cazurilor, motivul pentru care tipii cu masini tari si bani sunt remarcati este altul. Pentru ca prind incredere in ei, merg drepti si demni, spre deosebire de Gigel care sta cu mami, are bani doar de un cico la McDonalds si merge cocosat si cu self esteem la pamant. Gigel care o observa pe Gigica, si s-ar da la ea dar se vede mult sub ea din cauza ca nu poate sa-i ofere nimic (crede el..pentru ca a citit post-ul tau si n-are masina smechera)...

Toti suntem atrasi de frumusete, intelgenta, incredere, entuziasm, atat femei cat si barbati. Cel putin pana cunoastem pe cineva. Mai departe poate ne schimbam prioritatile un pic. Si, stai linistit, nu toate tipele i-ar sari in poala unui barbat oricat de bun, daca n-are minte in cap, fie ele singure sau cuplate.

HappyWeakMan
HappyWeakMan

cand mai prinzi o astfel de perioada cu cafeaua langa tine, sa raspunzi la telefoane mai bine! :)

am glumit si probabil tot o gluma naiva ti se va parea si tie ceea ce ai scris, daca te vei citi din nou peste 10 ani, sau poate doar 5...sau poate chiar maine daca vei avea o zi in care te vei regasi intr-o mai buna armonie cu tine insuti ;)

scribu
scribu

Dolce

De cand mi-am schimbat mentalitatea si o caut pe cea care este buna pentru mine si nu caut sa le arat ce grozav sunt, ma simt alt om.

Asta cred că e una dintre cele mai valoroase idei expuse aici: nu încerca să le impresionezi, ci să afli care dintre ele merită timpul tău.

Dacă ai ajuns la acest nivel, pot spune că ai depășit mentalitatea de pickup artist.

MiT
MiT

In sfarsit un articol total diferit de restul pe care le-am vazut pana acum. Unul care sa nu vorbeasca despre aceleasi lucruri doar intr-o alta forma. Unul care vorbeste despre seductia adevarata si femei de calitate, nu ca pana acum despre "cum s-o combini pe una" sau "ba aseara am mai coclit o proasta" si tot asa. E vorba de calitate, nu de cantitate, ca la un moment dat ar trebui sa te saturi de cantitate si sa-ti placa si tie cand seduci mai greu o fata, una care sa aiba si ceva in cap, cand e vorba de putin rafinament in ceea ce faci, sa incerci sa treci la urmatorul nivel, sa evoluezi.

Mi-a placut mult ca ai pus accentul pe faptul ca trebuie sa te simti tu comfotabil si bine cu ce faci. Am prieteni care.. Bine prieteni e mult zis, amici. Bine, amici e mult zis, cunostinte. Ok, niste cunostinte care atunci cand vor sa ma scoata in oras imi zic "hai ba sa iesim in club la un 'pu', la un agatat". Si care odata ajunsi in club isi fac tot felul de complexe si sunt stresati ca "n-am agatat nimic pana acum, ce dracu facem?". Sau isi zic de la bun inceput "in seara asta tre sa ma sarut cu minim doua" pt ca apoi sa incheie seara dezamagiti si cu motivatia de sine cazuta-n rahat. In loc sa iasa ca sa se relaxeze, sa socializeze, sa bea...sa se simta bine fir-ar sa fie, ei ies ca sa se streseze. E pacat. De parca ai avea ceva de demonstrat celorlalti. In primul rand demonstreaza-ti tie ca poti, lupti sa te autodepasesti. Apoi daca tu in sinea ta stii ca poti, stii cine esti si nu ai nimic de demonstrat nimanui, nici nu vei mai simti nevoia sa te lauzi cu reusitele in public. O sa-mi ziceti, pai bine bine, daca tot crezi ca le stii tu pe toate, de ce nu le zici si lor, "amaratilor" ca sa nu se mai streseze aiurea? Le-am zis. Si daca le zici iti dau imediat peste nas cu vreo replica copiata de pe nu stiu unde sau iti zic "ce-ai ba? mananci cacat. ce pua esti tu?(am zis eu ca-s pua?) mai bea o bere/vodca ca sa prinzi putin coi in tine. noi asa facem." Asa ca mai bine ii las in plata lor, si eu imi vad de ale mele. Mie cel mai mult imi place sa cunosc oameni noi, sa socializez, si cu fete si cu baieti. Si te mai trezesti cu unu din puleti ca-ti zice "pai bine ma, si ce ai facut cu aia pana la urma, ai combinat-o? ca vad ca ai stat o gramada cu ea, radea, se simtea bine. cum, nici macar "kiss close" ? esti zero la seductie frate." Bine, oi fi zero, dar de multe ori apreciez mai mult o amica de calitate decat o proasta cu care doar sa ma ling (eventual s-o si fut, daca am horoscopu bun pe ziua respectiva). Daca nu simti ca trebuie sa o saruti, ca nu e legatura aia speciala intre voi care sa te determine sa faci asta fara sa te mai gandesti, atunci mai bine nu o saruta doar ca sa ai pt ce sa o adaugi la lista ta de "fete all time" sau ca sa le demonstrezi ratatilor alora "ca poti, esti alpha male plm, esti artist intr-ale seductiei". Cu siguranta vei stii cand sa saruti o fata daca ai creat atmosfera potrivita si amandoi vreti asta. Si nu va trebui nimeni sa-ti zica sau sa te gandesti frenetic "cand sa o sarut?". Pur si simplu vei stii.

Daca ai ajuns sa faci "pu" artificial, doar pt ca "trebuie" e iarasi de cacat. Pt ca o fata normala isi da seama imediat de diferenta cand faci asta cu teama-n gat, doar asa de amoru artei(seductiei) si atunci cand faci asta spontan, natural, "intuitiv" cum zice Abel in text, cand totul decurge de la sine fara sa-ti faci in cap scenarii ca idiotu "ba si acuma ce ii zic? ce joculet sa ii fac ca s-o sarut?". Si e si mai de cacat daca tipa pica la vrajeala ta ieftina. Pt ca atunci sigur ai nimerit fie o proasta, fie o disperata. In ambele cazuri, ridica putin stacheta pt ca poti mai mult. Sa vii mandru sa zici "uite frate am intrat in vorba cu una care sigur ma place. am vorbit chiar 5 minute. m-a si atins. am facut kino, esti nebun? regret ca n-am sarutat-o totusi dar oricum am facut "number close". A da? Pai nu era oare mai bine sa te bucuri de conversatie si sa incerci sa descoperi persoana aia, decat sa fii doar superficial si de fapt sa nu afli nimic despre cum e cu adevarat, si sa te alegi intr-un final doar cu falnicul ei "numar de telefon". Foarte bine zicea cineva aici, daca nu cumva tot Abel ca: Aproape oricine poate sa faca rost de un numar de telefon. Ceea ce nu reusesc decat vreo 5% este ce faci in afara de sa obtii nr de telefon, cum creezi o conexiune cu fata aia, ceea ce multi numesc asta in terminologia lor specifica "rapport". Pe o proasta o combina orice pulet cu minimum de cunostinte, dar o fata de calitate, versata si cu ceva in creier, subliniez "versata", ehei, mai greu. Desigur, si satisfactia interioara e pe masura. Daca te multumesti cu putin, baga mare. Ok, daca vrei doar "sa o secs" rapid si usor e chiar ok, merge si-o proasta. E de inteles. Dar cand o sa simti ca parca te plafonezi si vrei ceva mai mult, cand ai depasit "foamea de trofee", treci la urmatorul nivel.

"Însă de multe ori contează atunci când unul îţi confirma credinţele tale şi îţi da dreptate, te face să simţi că nu respiri aerul degeaba şi că nu eşti tu nebun." Chiar asa e, bine punctat. Pacat insa ca sunt prea multi care intra pe site-uri de seductie doar ca sa ajunga niste cretini "indoctrinati" degeaba, fara sa vada dincolo de asta, in profunzime, fara sa se cunoasca pe ei mai intai. Niste tineri Artisti in seductie care trantesc termeni si replici invatate mecanic, joculete si mai stiu eu ce, cu atitudini copiate si care se vede de la o posta ca sunt "artificiale". Macar daca le-ar fi adaptat putin. Cel mai tare iese in evidenta cand te chinui sa te comporti nenatural.

In concluzie, bun articol, f bun. Mi-a placut intrucat rezuma aproape perfect propria-mi filozofie despre ce inseamna seductia. Toate conceptele de psihologie pe care le-am invatat de pe siteuri de genul asta m-au ajutat cel mai mult sa ma cunosc pe mine insumi in primul rand. Sa-ti accepti defectele si sa lupti sa te perfectionezi. Sa faci lucruri care iti cultiva increderea in sine. Sa fii pasionat si curios. Mereu sa cauti mai mult, mereu sa tintesti mai sus. Sa-ti educi bunul gust si deopotriva pe tine ca persoana. Si de-aici seductia decurge usor si natural. Nu mai fii fals, nu mai fii cine nu esti, si incearca sa vezi si dincolo de suprafata! Nu iei totul de-a gata, ca multe lucruri sunt de doi lei. Dar selectezi. Iei doar ce e bun si il inglobezi in ceea ce insemni tu. Il adaptezi.

Ce s-o mai dam de gard aiurea. Treaba sta in felu urmator. Vrei si tu sa futi ceva ca tot omu', absolut normal pana aici. Intri pe site-uri de seductie si te astepti sa ti se spuna cum se face. Doar ca seductia ar trebui sa fie mai mult decat cum agati rapid o tipa. Seductia inseamna prelucrare, modelare a unui material deja existent, prin artificii subtile. Te invata cum sa fii mai bun si mai diferit, cum sa actionezi rafinat si cu stil, sa fii cu o clasa deasupra țopârlanilor de peste tot. Bine, o sa ziceti ca "ce plm mai conteaza CUM am agatat-o, daca oricum am facut asta?". Ei bine, pt unii conteaza subtilitatile de genu. Iar fetele sunt principalii arbitri la treaba asta.

Pana la urma vorba alora din melodie, ce mortii ma-sii suntem oameni sau suntem dansator ? Suntem puleti sau suntem seducator ?

Serj
Serj

Pareri si pareri , conteaza sau nu bunastarea materiala...?

Adevarul concret il aflii cand te uiti in jurul tau si in orice masina scumpa condusa de un barbat(indiferent de varsta si aspect), vezi o femeie buna in dreapta; o femeie pe care eu personal nu am vazut-o niciodata cu un barbat care sta cu parintii sau intr-o garsoniera, are o masina modesta sau nu are deloc si castiga un salar prin care sa nu isi permita luxul pe care si-l permit altii. Spuneti ca nu pt toate femeile conteaza atat de mult bunastarea materiala. Pt ca asa zic sau pt ca nu o arata? Eu sunt de parere ca ori nu recunosc pt ca nu le place reputatia de "materialista", ori sunt constiente ca sunt prea multe alte fete care au sanse la asa ceva inainte lor... Ma rog , ce conteaza cel maia mult e faptul ca nr feneilor materialiste este mult mai mare decat nr barbatilor cu bani existenti. De aici concluzia ca daca ai bunastare materiala poti avea cate femei bune vrei. Ce mai au si in cap e altceva...

Sunt curios cate dintre femei ar ramane cu barbatul cu bani dar si un caracter si o personalitate de calitate atunci cand acesta ar ramane falit sau pe drumuri...

Just me
Just me

O sa comand si eu cartea , Din cate am auzit sunt un tip dragut, dar la cei 19 ani ai mei in materie de fete nu ma pricep , poate prefer sa fiu ''dur'' indiferent , poate din cauza frazei ''nu fi invulnerabil sa nu fi calcat in picioare '' dar unele fete / femei prefera baietii calzi si de treaba , altele pe cei mai duri mai siguri pe ei [ initial golani ] nu stiu poate gresesc .. Si sunt 50% de acord cu banii, masina si casa , ele aduc zile de vis dar NICIODATA o familie ADEVARATA...Daca o luam cu banii si masinile dam deja in AVENTURI si INTERESE ceea ce e bine de cateva ori in viata inainte de CASNICIE dar fericirea asta platonica poate dauna , intr un fel sau altul ! O seara buna , Just me

Tzucu
Tzucu

Problema cu fetele este ca...daca te iubeste cu adevarat nuti cere bani si masina...apoi daca iti cere rpd iti dai seama cai o curva care profita de tn si te va lasa ea pe tn si nu tu pe ea...

Atat

Dolce
Dolce

@Abel. Confortul vine din interiorul tau. Si eu gandeam cand n-aveam masina cate as avea daca as avea masina. Apoi la fel a fost cu casa. Apoi am inceput sa-mi gasesc alte scuze si tot asa,,,mereu..daca aveam masina cabrio..daca avem nu stiu ce. Pana cand am realizat ca problema sunt eu, de fapt. Nu trebuia sa mai caut scuze. Asta cred ca se intampla si cu multi de aici.

Voi insa stiti mai bine situatia, fiind targetati pe segmentul cititorilor AS. Clar ca avandu-le esti mai lejer, mai confortabil si mai relaxat. Dar, la inceput, toate vin din interior. Nu ai de ce sa cauti scuze. Vrei femei, ia-le ! Chiar daca n-ai unde sa le duci, du-te cu ele pana aporape de punctul ala. Pentru ca atunci cand vei avea casa ta si altele nu vei sti oricum sa ajungi acolo cu ele. Si vei cauta scuze zicand ca nu ai experienta si ca atunci cand n-aveai masina, etc nu ai facut nimic.

Dati-i blana si munciti!

Femei multe si succes!

bachus
bachus

placut ,este transant.....ca la raboi :)

Claudiu
Claudiu

Salut, ideea adevarului crud e sa lupti sa-ti asiguri chestiile de care vorbea Abel pt. ca te vor ajuta sa fii mult mai confortabil si sa ai mai multe sanse in relatiile cu sexul opus si cu tine insuti. Cat despre puterea si seductia intuitiva inca n-am ajuns la experienta sa pot vorbi.

@singurel : femeia nu este o proprietate, nu poti sa "o ai","sa fie a ta" chiar daca esti casatorit cu ea, tentatii sunt peste tot si daca va dori sa profite de ocazie n-ai cum sa-i interzici pt. ca o va face si cu mai multa daruire. Eu n-am sa-ti dau sfatul, care o sa o faca sa stea langa tine pt. ca depinde de femeie si de o gramada de alti factori printr-e care si chestiile descrise de Abel, deoarece nu cred ca exista vreo combinatie irezistibila de care femeia sa fie atrasa pana si Angelina Jolie a avut tentative sa insele pe Bradd Pitt deci orice e posibil.

pike
pike

@Abel:in legatura cu propria casa,bani, etc.Nu e chiar asa de important sa le ai pe toate,considera ca esti deja intr-o relatie cu una si locuiesti cu ea...deci casa chiar daca o ai nu poti folosi...iei fumos una care simti tu ca are ceva pt. tine, o urci in masina(esti curat,parfumat,relaxat)gasesti un loc mai retras ,un pic de muzica romantica ,un sarut ,o mangaiere mai deschizi un nasture,ai spui cat e de sexy...si-ti faci treaba...daca tu o faci bine stai fara grija ca o sa te cheme ea pe tine la ea "acasa" de fiecare data cand are nevoie ,smecheria e atitudine ta...eu cred ca ele au un radar incorporat si simt ca tu ai facut-o deja cu una(ex:o intalnesti dimineata cand tu de la 1 la 3noaptea...)Nu stiu exact ce este dar mie mi se intampla foarte des,sa am succes cu una dupa ce i-am pus-o alteia!Fii mai optimist,gandeste-te la cele mai misto 5 la care la-ai pus-o( poate ca atunci nu aveia aceiasi stuatie financiara,si experienta cu femeile pe care la ai acum) si ai sa te simti deja altfel:-)

P.S_Bafta

Ady
Ady

Messu' e bun daca stii sa-l folosesti.Adica moderat...

Dai add la o tipa,vrajesti la ea si apoi iesi cu ea.

Treaba sta in felul urmator.Sa ajungi sa fi in realitate cum esti pe mess.

Ai nevoie de un singur lucru...EXPERIENTA.

singurel
singurel

Eu nu cred ca vrea cineva sa faca pick up si cand are 80 de ani ; Legat de nickul meu prima data cand mi-am facut cont pe artaseductiei mi-am pus nickul asta pentru ca intr-adevar eram singur si nu aveam nici o tangenta cu femeile ; intre timp chiar daca s-au schimbat lucrurile nu imi schimb si nickul lasa-l asa sa fie la impresie artistica :))

singurel
singurel

Cand am zis casatorie nu m-am referit la ritualul propriu-zis si gata sunt multumit , m-am referit ca la un moment dat totusi gasesti o femeie , faci copii cu ea si iti ajuti copii sa devina mai buni decat tine ; si eu ma gandeam acuma chiar si daca ai femeie si copii si iti satisfaci femeia pe toate planurile tot exista sansa sa se termine relatia daca ea gaseste " soferul lui columbeanu " din exemplu tau sau orice alt exemplu ?

Abel
Abel

PS -

@Dolce Atata timp cat scoti in evidenta generozitatea ta de a fi modest si diplomat, tocmai asta nu esti. :)

Tu pari a avea o experienta de viata, totusi. Dar vorbesti din prisma celui care are. Ori daca iti spun ca principalele probleme pe care si le pun cititorii AS - sunt de fapt :

"Stau cu ai mei (asta la 24 de ani), ma intalnesc cu o tipa care imi place, dar nu am unde sa o duc."

"Daca as avea un apartament al meu, doamne cate femei as avea!"

asta doar legat de criza spatiului locativ. Nu mai spun de celelalte probleme pe care le au.

Abel
Abel

@Dolce

EXAGEREZI! Femei am avut si inca multe inainte de a-mi deschide firma. Si femei frumoase. Eu am zis de libertatea individului care de obicei vine cu libertatea financiara si libertatea visului. AM intalnit oameni bogati si fara sa aibe un chior in buzunar.

Si nu inteleg ce negi:

- ca nu conteaza frumusetea masculina?

- ca nu conteaza sa ai un ban in buzunar?

- ca nu conteaza sa ai o masina cu care sa te deplasezi?

- ca nu conteaza sa ai propria ta casa?

Inseamna ca ai o parere proasta despre tine. Sunt niste nevoi aproape de baza pe care fiecare om simte sa si le implineasca. Ele nu conteaza atat de mult atata timp cat nu te trag in jos. Pentru ca atata timp cat esti in limita normalului, poti lucra la ele. Femei poti sa ai fara ele. Dar cu ele ti-e mai usor tie, esti mai confortabil, ai mai multa libertate de miscare, ai logistica ok (poti sa o aduci la tine pentru o cina, de ex). Fara cele de mai sus poti foarte usor sa seduci femei. Dar eu vorbesc de un nivel in care ti-ai rezolvat aceste "hibe". Cand nu mai stai sa te gandesti unde te duci cu ea ca sa o futi, nu mai calculezi banii taxi si stai cu gandul ca poate ea nu iti da partea ei si nici nu te simti complexat de cum arati, pentru ca iti schimbi blugii si camasa la cateva luni si ai bani si de un parfum care sa miroasa ok. Daca nu ai astea, te trag in jos.

PS - Inca ceva, articolul a fost prelucrat de Pera, initial erau 3 articole diferite cu mesaje diferite. Undeva mesajul s-a pierdut pe drum.

Dolce
Dolce

@Abel: Am inteles peisajul. Poate te-ai exprimat tu gresit. Sau poate am inteles eu gresit. Fiind modest si diplomat, voi spune ca am inteles eu gresit.

Foarte frumos l-ai centrat pe cititor in tablou. Insa o dunga renascentista poate strica o opera de arta. Daca plecam de la acea premisa, atunci orice relatie, precum au subliniat si @Risa si @singurel, e damnata. In rest, bun articolul.

Egal ce ai, cum ai. Totul e in capul tau. Adevarata batalie acolo se da. Trebuie sa fii impacat cu tine insuti, sa te gasesti atragator si sa fii sigur ca si ea te va gasi. Pot sa va zic ca am prieteni fara bani si masini si sunt super ok in ceea ce priveste femeile. E adevarat, e mai usor daca le ai( masini, case) decat daca nu le ai. Insa am facut experimente si in domeniul asta (primele intalniri cu pejosu', cu metrou, etc) si super femei au stat cu mine. Ciudat? Nu. Pentru ca o femeie adevarat vede dupa un timp ce fel de om esti si cat de bine o motivezi. Observa ca in preajma ta nimic nu-i imposibil si intre un fraier cu un bmw sashe si tine, te alege. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei ajunge acolo. Pentru ca poti. Pentru ca ai incredere in tine. Dar daca tu nu crezi ca poti, atunci nici ea nu va crede ca poti. Atentie, vorbesc o femeie super d p v mental si fizic. Nu pitipoance cu poshete Lui Vittel.

Cand fac o abordare, indiferent ca este un club, o terasa sau pe strada nu vreau sa ii arat ei ca-s un tip valabil, etc. caut sa vad daca ea este buna pentru mine. Daca faci o abordare si te gandesti ca vrei s-o impresionezi, te minti, caci mai devreme sau mai tarziu, vei fi iar tu. De cand mi-am schimbat mentalitatea si o caut pe cea care este buna pentru mine si nu caut sa le arat ce grozav sunt, ma simt alt om. Spiritual, social si picking-ul merge mult mai bine.

Repet, totul este in mintea ta.

Indiferent daca tu crezi ca poti sau crezi ca nu poti, ai dreptate. (fratele Ford )

Schimba-ti mentalitatea. Mediteaza. Puterea gandului a construit imperii si a daramat cladiri de 20 de etaje. Accepta-te. Gandeste pozitiv, intocmai ca un adevarat campion. Fii un campion. Poartate-te intocmai ca un campion, si ea te va vedea la fel. Iar in momentul in care vezi o tipa care iti place si mergi la ea cu gandul 'Hai sa vad daca e buna pentru mine, daca am ce invatat de la ea, etc' si nu cu gandul' Ce replica bengoasa sa-i bag, ce masina sa-i zic ca am si ce carduri sa etalez cand platesc', esti pe drumul cel bun. Pentru ca viata se rezuma la relatii si la a sta in compania unor superoameni. Degeaba arata beton daca miroase a pitzi. Degeaba arata daca gandeste defetist, caci nu o vei aduce tu pe drumul pozitiv, ci ea pe tine pe drumul pavat cu ganduri negative.

Accepta-te! Esti super asa cum esti! Pieptul in fata si fii sigur ca vei reusi.

Ai invins, continua! Ai pierdut, continua!

Astept un feedback. Cautati sa vedeti daca sunt bune pentru voi sau sunteti acum pe google si cautati replici de agatat?

Sunt curios cum procedati voi.

Mult succes!

Abel
Abel

@singurel

Nu eu am idul "singurel" :).

Poate esti de acord cu mine ca nu poti surprinde intr-un singur articol esenta vietii cu toata paleta de culori. De data asta articolul se adreseaza celor carora le este frica sa se descopere si sa descopere. Scopul tau in viata este sa te casatoresti? Si daca nu te casatoresti, inteleg ca viata ta ar fi fada ca o viata dusa la o manastire.. Hmmm .. :)

Dar tine minte!

Poti avea o relatie sincera si cu adevarat valoroasa cu o femeie abia atunci cand esti capabil sa ii dai drumu' .

singurel
singurel

Dar eu nu am scris articolul ca sa gasesti solutii cum sa nu se futa cu x. Relatiile cu femeile sunt facute sa fie trecatoare sau sa curga in banal. Tu alegi.

Ok , dupa cum spui tu Abel asta ar insemna sa nu te casatoresti niciodata ca oricum nu are rost , tot o sa se termine relatia la un moment dat . Nasol , ma duc la manastire lol

terraverde
terraverde

Articolul mi se pare mult sub standardul acestui site. Mesaj, argumentatie, stilul scrierii - dezamagitor... Pacat!

Pentru Marin:

Femeia de langa noi este divina sau diabolica in functie de masura in care stim noi sa conducem relatia.

Asa cum o femeie ne poate determina sa o facem fericita, iar alta femeie sa scoata din noi tot ce este mai rau.

Cheia este intelepciunea pastrarii echilibrului. Tandru dar nu patetic, iubitor dar nu libidinos, ferm dar nu grosolan, increzator dar nu prostanac, sincer dar diplomat, protectiv dar nu sufocant, puternic dar lasand zone unde sa-si manifeste instinctul matern...

Femeia aleasa si pe care o vei face sa se simta frumoasa, dorita, satisfacuta, condusa corect si protejata - intr-un cuvant, sa se simta femeie si anume femeia ta - acea femeie va fi minunata!

O sa va dezvalui un truc:

...De zece ani am caini si ma ocup de ei cat mai mult timp posibil. Le analizez comportamentul in haita, regulile si psihologia. M-am documentat si am experimentat profund psihologia si dresajul canin. Este uluitoare asemanarea dintre oameni si caini. Doar ca in cazul oamenilor adevarurile sunt acoperite de prea multa sofisticarie si, de aceea, mult mai greu de inteles si sistematizat.

Cand vei reusi sa stapanesti si sa ai o relatie frumoasa cu cainele tau, vei intelege regulile esentiale ale relatiilor interumane.

Pornind de la acest regulament foarte simplu, prin extrapolare, vei gasi usor raspunsul pentru orice situatie!!!

Recomand oricarui barbat (sau oricarei femei) sa-si ia caine si sa invete sa-l supuna si dreseze!

Andrei
Andrei

@ marin

Experienta pe site-urile de matrimoniale nu este edificatoare.

Iti spun asta ca tip care a vorbit cu sute de femei de pe astfel de siteuri si s-a si vazut cu o buna parte din ele.

In urma acestei experiente pot sa iti spun niste lucruri:

1)

Este o diferenta uriasa intre cum e o persoana pe mess si cum este in realitate. Uriasa. De multe ori aceasta diferenta apare chiar daca persoana respectiva nu doreste sa apara.

Pur si simplu, suntem cu toti (si noi, si ele) altfel pe mess. Mai tupesti, mai increzatori in noi, mai…”seducatori”.

2)

Femeile de pe site-urile de matrimoniale sunt extrem de validate. O tipa decenta primeste 100 de mesaje pe zi in medie, de la persoane diferite. Avand asemenea validare, isi permite sa inceapa sa aiba asteptari nerealiste si sa pretinda lucruri pe care in realitate nu si le doreste.

Plus ca e femeie iar femeile tind sa dezinformeze cu privire la ceea ce vreau cu adevarat de la noi.

Asadar, daca tu ai incercat sa afli pe mess ce isi doreste o tipa de pe un site de matrimoniale, e foarte posibil sa fi aflat ca isi doreste tipi frumosi, bogati, sensibili si altele, cand ea poate doar isi doresc pe un tip cu p* mare si care sa o stranga in brate cand are nevoie.

3)

daca stii cum sa creezi conexiune emotionala si tensiune sexuala pe mess si/sau la telefon, ai o sansa sa obtii ceva in realitate. Trebuie doar sa incerci.

Tu pornesti de la premiza ca nu o sa se uite la tine ca esti mic de inaltime dar nu ai incercat cu adevarat sa vezi daca e asa.

4)

Sunt multi tipi cu bani care chiar nu au succes la femei, in afara de situatia in care pur si simplu le cumpara.

Ti-ai dori asa ceva?

Iti zic eu ca ai fi si mai nemultumit de relatia pe care o ai cu femeile, daca ai ajunge in aceasta postura.

Fii mai sociabil cu ele, iesi la intalniri cu 5, 10, 20 tipe si vei vedea ca poti sa ai succes si fara sa ai un fizic impresionant.

Capata o oarecare experienta cu ele.

In plus, invata sa faci bani pentru tine, pentru distractiile tale, pentru a putea sa te bucuri de viata, pentru a te duce in vacantele pe care ti le doresti, pentru a avea masina pe care ti-o doresti, lifestyle-ul pe care il doresti, NU pentru a plati femei.

Iar femeile vor veni si ele.

Abel
Abel

@risa

"Legat de momente,

puterea este să nu crezi că momentul este pentru totdeauna

puterea este să te bucuri

şi să fii conştient că urmează altul,

mai bun sau mai rău."

si, ca sa completez, sa accepti acele momente si sa le traiesti. Ar fi aberant sa nu vrei sa tii langa tine persoana pe care o iubesti. Cand zic "urmeaza altul", zic "accepta momentele si nu fugi de ele." Cum ar fi sa ai 45-50 de ani si tu sa te duci prin cluburi si sa alergi dupa femei in loc sa ai grija de al tau.. sau la 60-70 ani sa ai grija de nepoti. E un moment pe care daca ti-l refuzi, traiesti degeaba.

Nu sunt de parere ca toti trebuie sa fie de acord cu mine.

Dar articolul l-am scris pentru cei care vor sa traiasca. SI care nu se incapataneaza sa ramana langa o femeie care nu ii vor.

risa
risa

"legat de femei,

măiestria,artă este puterea de a avea femeia pe care o vrei

şi..

puterea de a o lăsa să plece după ce te înfrupţi din ea.

şi puterea ca după asta să respiri aerul fără regrete,

fericit."

vorbesti despre cum sa te descoperi si sa iti faca placere seductia in sine , dar daca tot de faci este pe termen scurt( pentru o placere de noapte) pare superficial. In aceeasi categorie cu "relatiile cu femeile sunt facute sa fie trecatoare sau sa curga in banal" , pot sa te intreb de ce ai scris pana la urma articolul? mie imi arata ca nu oferi nici o sansa unei relatii, sau macar ideii de a vrea mai mult de la o femeie. mai mult, prin postul tau sugerezi ca seductia in sine poti sa o faci de placere, atata timp cat nu " te pierzi" , cat timp nu vrei mai mult de la o femeie (daca vrei, cazi in banal). articolul per total e ok, insa nu cred ca la nivelul tau iti permiti "scapari" ( mesajul sau ideea sunt percepute gresit, si aplicate )

Abel
Abel

@singurel

luate per ansamblu,fiecare lucru conteaza. Luate separat, poti spune ca nu conteaza numai acel lucru. Sau, ca sa iti raspund concret: Daca te angajezi full time ca sa satisfaci o femeie, la prima ocazie, daca ar putea zbura, ar zbura :)

Daca personalitatea ta depinde de ea si de placerile ei, atunci te va insela.

Dar eu nu am scris articolul ca sa gasesti solutii cum sa nu se futa cu x. Relatiile cu femeile sunt facute sa fie trecatoare sau sa curga in banal. Tu alegi.

Abel
Abel

@Dolce Poate ca ai inteles tu gresit. De asta am si facut comparatia intre masina si RATB. Este vorba de libertatea ta de miscare si de confortul tau. Prin articolul asta nu incerc nimic altceva decat sa indemn cititorii sa se gandeasca si la ei, nu numai la femeile care le stau alaturi. Sa se gandeasca la faptul ca se pot duce la acel concert in Viena, cand de multe ori nu le trece prin cap. Lumea e mica, insa gandirea omului este deseori mai mica decat lumea in care traim.

Ca de obicei sunt criticate exemplele concrete pe care le dau in detrimentul tabloului pe care incerc sa il schitez. Acele exemple sunt extreme ca sa poata fi asimilate mai usor.

Si ce am spus mai sus, odata ce le ai, poate ca nu se simt activ. Dar daca nu le ai, te trag in jos. Repet, nu e vorba de banul in sine, ci de confortul si libertatea ta. Si nu e vorba de femeie, cat de tine.

marin
marin

Din experienta mea,de vreo 2 ani de zile pe messenger si pe siteuri de matrimoniale,si dupa ce am vorbit cu sute de femei pe messenger si la telefon dandu-ma altcineva,ascuns tot timpul in spatele unor profile false,si a unor poze cu baieti frumosi si atragatori.....vreau sa spun ca : daca intr-adevar arati bine ca barbat poti sa ai cate femei vrei...deci faza cu masina ,banii,excursii etc,nu sunt o conditie primordiala,deci se poate si fara ele,nu zic ca nu te ridica faptul ca ai avea nu stiu ce masina sau multi bani,dar merge garantat si fara ele,am descoperit zeci de femei care te-ar fi luat acasa doar pt faptul ca arati bine,nu le interesa ca nu ai servici,ca nu ai bani....etc,deci in concluzie frumusetea barbatului CONTEAZA ENORM,si poate nu o sa sune bine ce spun pt moderatotii acestui site,dar toate metodele postate pe site sunt un bullshit,pt ca daca nu arati bine,si femeia nu te place poti sa aplici orice metoda,intr-adevar metodele sunt bune dar pt acei barbatii care arata suficient de bine,si spun asta pentru ca multe dintre metode sunt foarte ok....le faci sa iti vorbeasca,se deschid in fatza ta,dar apoi urmeaza intalnirea fatza in fatza unde se schimba treaba :)) acolo nu mai poti sa i bagi vrajeala fatza in fatza....deci in final,pt barbatii care nu au macar o inaltime necesara cum sunt eu,si nu arata destul de bine,va dau un sfat sa nu va mai chinuiti sa aplicati zeci de metode,pt ca veti fii dezamagiti,sfatul meu este: FITI DESTEPTI SI FACETI BANI,daca la capitoul seductie nu avem nici o sansa ca nu ne-a inzestrat natura si nici nu putem face mare lucru sa schimbam asta,ne ramane o singura sansa sa facem bani,si atunci macar cumparam femeia:)))daca corpul altcumva nu ne ajuta........si inca ceva in final sa nu va plictisesc si asta vo spun tot din experienta mea....veti auzi pe net prin carti ....la televizor la radio...etc ca femeie este o floare,femeia este ceva divin,femeia este nu stiu ce ...eiii eu va spun din experienta mea: FEMEIA ESTE CURVA,FEMEIA ESTE MINCINOASA,FEMEIA ESTE IMBARLIGATOARE,ESTE REA LA INIMA...SI INCA NU STIU CATE CALITATI DE GENUL ASTA:))) si spun asta pt ca oriunde te-ai uita pe net,prin ziare,pe la tv femeia apare ca victima dar in realitate este altceva si asta vo spun din experienta mea,sau ar mai fii o varianta ca eu sa fiu foarte ghinionist si femeia sa nu fie cum cred eu,si poate am avut eu parte de astfel de femei...in fine,sunt multe de zic,dar sa nu va plictisesc.ciao

Dolce
Dolce

@Bla : Daca eram femeie avem un TT alb, un mini sau altele, nu 645. Nu-i atat de interesant sa-ti dai cu presupusul. Dar daca tie iti place, nu-ti stric placerea.

Ce anume te-a determinat sa crezi ca-s femeie?

P.S Sper ca esti de acord ca faza cu soferul e de-a dreptul eticheta, gandire superficialo-subiectiva si neadevarata. Zici ca soferul e vreun Zeu falic :))

u.v
u.v

asta se intampla la toate;)

doar la una in viatza nu.

abel ai si tu dreptatea ta da nu in toate chestile;))

oricum te felici t pentru pararile tale. sustinetile in continuare

eagle
eagle

Cred ca masina, casa si banii conteaza in a determina initial segmentul fetelor tinta.

Seductia cred ca functioneaza la orice nivel, saraci, urati, si odata cu invatarea artei seductiei iti depasesti nivelul.

Stim ca banii pot cumpara aproape orice, iar seductia pe langa ca poate reduce pretul( si aici ma refer la timp energie si bani) pentru partidele de sex pe care le dorim mai are avantajul ca poate obtine ceea ce nu se poate cumpara. Sufletul.

singurel
singurel

Dar niciodată să nu crezi că femeia ta nu s-ar fute cu şoferul Monicăi Columbeanu, dacă ar băga-o un pic în seamă, chiar şi cu tine în aceeaşi încăpere. Dacă tu crezi altceva, trăieşti într-o lume fantezistă. Am prietene care s-au futut cu bărbaţi deşi ştiau că o să se afle şi o să le rupă relaţia construită cu greu şi asta pentru că “aveam şi eu o şansă”.

Si totusi Abel , daca tu esti a sex god ii produci orgasme peste orgasme : si anal si vaginal si cu deep spot de toate , si ea devine dependenta de tine , devine sclava ta cum sustine si Pera tot o sa mai vrea sa se futa cu soferul Monicai Columbeanu daca ar avea ocazia ?

Bla
Bla

Nu stiu de ce am o presimtire ca tu esti fata Dolce :)

Dolce
Dolce

"Dar niciodată să nu crezi că femeia ta nu s-ar fute cu şoferul Monicăi Columbeanu, dacă ar băga-o un pic în seamă, chiar şi cu tine în aceeaşi încăpere. Dacă tu crezi altceva, trăieşti într-o lume fantezistă"

Cu respect, nici daca ma platesti nu voi fi de acord cu asta. Daca ai o asemenea femeie langa tine, inseamna ca trebuie s-o schimbi. E adevarat, poate sa insemne si ca o ai mica si ca ai un venit brut de 2000 de lei pe luna sau ca stai cu mama. Insa sa nu generalizam. "U can say I'm a dreamer, but I'm not the only one".

Se pare ca intr-adevar traiesc intr-o lume fantezista. Multumesc! Cred in aceasta lume si cred ca avand casa mea, avand o jucarie mare si ducand-o la concert in Viena cu un bmw 645 ci, nu si-o va trage cu altul.

Mult prea dur ceea ce ai zis. Si neacoperit. Demonstreaza anumite modele si o gandire bazata excesiv pe eticheta.

Mult succes !

R.S.
R.S.

Grozav articolul!!! Felicitari!!! Articolele ce apar pe AS sunt ca niste episoade cronologice din viata mea si care ma ajuta sa evoluez cel putin spiritual. FELICITARI inca odata!!

Ady
Ady

Multe lucruri conteaza...

Mai ales banii,masina si apartamentul...

StelYan
StelYan

Foarte bun articolul,Abel, desi nu pot spune ca sunt avansat am inteles ce ai vrut sa spui si vreau sa spun la toata lumea ca ArtaSeductiei chiar mi-a schimbat viata ! Sunt de circa 1 an pe forum si ma bucur de fiecare data cand primesc un newsletter din partea voastra.

MisterY
MisterY

Devino stapan pe tine insuti. Ridica-te pe tine deasupra la tot, nu ridica pe altii !