3 Niveluri Pentru Comunicare Cu Femeile

3 Niveluri pentru comunicare cu femeile

guy-talking-to-a-woman

 

Daca atunci cand esti la o intalnire cu o domnisoara simti ca esti in pana de idei sau daca atunci cand cunosti o femeie pur si simplu nu stii despre ce fel de lucruri ar fi ok sa vorbesti astfel incat sa nu fii penibil sau deplasat inseamna ca articolul asta este pentru tine.

 

Inspiratia pentru materialul asta mi-a venit in momentul in care lucram o sedinta de coaching cu unul dintre clientii mei.
Ca sa intelegi toata situatia imagineaza-ti ca tipul, clientul meu, era foarte ok nu avea sub nici o forma o problema sa mearga sa stea de vorba cu o femeie insa se lovea mereu in mintea lui de urmatoarele doua intrebari care efectiv il paralizau:

“Ce sa ii spun?”

“Cand imi fac curajul sa ma duc la ea… despre ce incep sa vorbesc??? “

Atunci mi-am dat sema ca e probabil un lucru de care se lovesc multe persoane, in special cele care nu au avut foarte multe experiente in a socializa cu persoane complet noi. Problema nu ar fi o incapacitate de a comunica sau indobitocire provocata de lipsa unor discutii mai aprinse sau mai frecvente. Ci mai degraba  o lipsa de directie si orientare in cadrul unei conversatii…

 Asa ca am facut o lista cu cele 3 niveluri pentru conversatie pe care le poti aplica oricand:

 

  • Nivelul MediuDupa cum spune si numele, se refera la MEDIUL din jurul tau, la lucrurile care te inconjoara, locul in care esti, etc…

De exemplu daca ai intr-o cafenea subiecte de discute la nivel de Mediu ar fi: muzica, tipul de cafenea, bauturile care se servesc acolo, ce culoare au peretii, ce fel de mese sunt, ce fel de cesti sau pahare au… intelegi ideea, toate lucrurile si elementele legate de mediul care te inconjuara.

  • Nivelul Personal Se refera la lucruri care tin de persoana cu care stai de vorba

De exemplu numele ei, ce fel de haine poarta, ce fel de accesorii are, ce fel de bautura are in fata, ce fel de lucruri face sau nu face, ce pasiuni are, ce aspiratiile sau dorintele ei, planuri de viitor. Aici vorbim despre o serie de lucruri sau elemente ce definesc persoana din fata ta.

  • Nivelul Intim Ei bine.. aici sunt lucrurile … intime… lucrurile care nu sunt impartasite oricui, oricum , aici se creeaza legaturi puternice intre doi oameni, aici exista incredere, conexiune etc ….

 

    Insa la ce bun o lista cu 3 niveluri daca nu ai si o idee despre cum sa le poti folosi:

Atunci cand initiezi o conversatie cu o femeie este ideal sa incepi conversatia in Nivelul Mediu .O poti intreba despre locul in care sunteti, iti dai cu parerea despre vreme, muzica, bautura pe care o are in fata lucruriele care ii plac si asta bineinteles cu o doza de curiozitate autentica si atitudine pozitiva.

Dupa ce ai inceput o conversatie cu subiecte Nivelul Mediu deja esti pe drumul cel bun atunci cand vezi ca este receptiva si raspunde iar atunci poti sa continui mai departe cu subiecte ce tin de Nivelul Personal.

Atentie! – Femeile simt cand spui lucruri de umplutura, asa ca fii realemente curios si interesat despre lucrurile pe care le spui!

Daca totusi observi ca a inceput sa devina putin rece sau rezervata atunci cand faci trecerea de la genul de subiecte care tin de Mediu catre cele ce tin de Personal  ramai pe moment la subiectele legate de Mediu.

Zona de conversatie in care vrei sa te afli impreuna cu ea este cea in care este receptiva si comunica si ea cu tine, NU  pune o tona de intrebari doar tu, ofera-i si ei spatiu sa fie curioasa si sa continue conversatia.

Momentul cand totul este ok si semnalele sunt pozitive din partea ei: e receptiva la ceea ce spui, continua subiectele de discutie pe care le deschizi sau chiar initiaza ea unele, e zambitoare si curioasa sa te cunoasca si ea la randul ei… este momentul sa treci mai departe catre Nivelul Intim…

Odata ce te gasesti cu o femeie la Nivelul Intim si iti impartaseste cele mai ascunse pasiuni si dorinte ale sale atunci e momentul sa….

… chiar vrei sa iti explic ce trebuie sa faci cand ai ajuns la un nivel intim cu o femeie??

In concluzie de cele mai multe ori nici nu trebuie sa din timp lucurile pe care o sa le discuti sau nu cu o femeie, tot ce ai nevoie sa stii este UNDE te afli in conversatia cu ea si restul o sa vina de la sine.

 

Tine minte  atunci cand tu te gandesti ” Wow ce mult imi place tipa, ce sa spun oare sa nu o dau in bara si sa par penibil” si ele de cele mai multe ori gandesc „Wow daca vine si imi spune Buna ce sa ii raspund ca sa nu par proasta !”

Pentru ca atunci cand mergi sa vorbesti cu o femeie simte presiune cel putin la fel ca si tine.

 

Asa ca spune-mi care-i arma  ta secreta pentru a genera conversatii?

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere