5 Greseli Pe Care Le Fac Barbatii Dupa Ce Iau Numarul De Telefon – Arta Seductiei

5 greseli pe care le fac barbatii dupa ce iau numarul de telefon

Chess

Astazi vin cu raspuns la o situatie in care s-a aflat unul dintre membrii forumului. Am incercat sa ii explic greselile facute, care pentru multi sunt evidente, dar pe care foarte multi le faceti inca.

Mai jos este intamplarea povestita de omul nostru pe forum si apoi e analiza greselilor facuta de mine:

„Aveam planuit de joi seara sa mergem in club. […]

dansam noi ce mai dansam si vine X cu Y la mine si zice:

X: nu ai facut cunostinta cu prietena mea

Y: Y ma numesc

eu: buna ( ii zic numele meu) dupa care incepem sa dansam acolo, toti, la gramada.

o observ pe Y ca tot se uita la mine, la un moment dat fac EC cu ea si observ ca il tine vreo 10 secunde.

aveam chef sa ma distrez, nu sa agat, asa ca am inceput destul de usor cu Y. mai dansam cu ea, mai plecam, iar dansam, faceam kino, iar plecam.

pe la 1 vin la masa 2 baieti, nu’i stiam. unu din ei se baga insistent in seama la Y, se vedea ca e BAFC. Vedeam ca e caveman, ma duceam, o mai salvam pe Y de la ala, alta data radeam de ea ca nu o lasa ala in pace :)).

pe la 2 si ceva imi zice X ca de’acuma trebuie sa plece. ii zic ca bine. vine si Y langa mine, iar X ii spune ca trebuie sa plece ( amandoua, ca dormea X la Y) ca e destul de tarziu. scot telefonul din buzunar, formez un 07 si i’l dau in mana si ii zic la ureche „stii ce ai de facut” ( faza fazuta pe forum). scrie numarul si da sa plece.

mai vorbesc ele ce mai vorbesc si se hotarasc sa mai stea pana la 3. pe la 3 fara 10 ma gandesc si eu sa plec, stiind sigur ca o sa plece si ele o data cu mine. ii salut pe toti de la masa si dau sa plec, dupa care vine Y la mine si ma intreaba daca plec. ii zic ca da si imi spune ca vine si ea o data cu mine, numai sa o gaseasca pe X.

am stat vreo 10 minute, sa apara X dar nu venea. am iesit afara cu Y unde am vazut’o pe X ca era cu unu. o intreb pe X daca mergem si ea imi zice ca le duce ala acasa. le pup si plec spre casa.

azi am sunat’o pe Y pe la … 12 sa zicem, nu a raspuns. am mai sunat’o o data cand am iesit afara, pe la 2 si ceva, si imi raspunde:

eu: buna Y, ce faci?

Y: bine, dormeam …

eu: la ora asta, dormeai?

Y: pai da, ca am adormit aseara pe la 5.

eu: ( auzeam galagie pe fundal) mai e X la tine?

Y: nu, a plecat pe la 1. fratemiu se aude

eu: aha, si ai ajuns bine acasa?

Y: da, a fost super. am mai stat cu X, am mai ras si apoi ne’am culcat.

Y: ( se auzea o galagie infernala pe fundal) hai ca vorbim mai tarziu, ca am niste treaba acum.

eu: bine, te sun eu mai tarziu.

o sun pe la … 4 parca si nu raspunde. zic ca nu e langa telefon, o sun pe la 5. iar nu raspunde. ii las un mesaj „buna, ce zici daca iti rapesc si eu 10 minute in seara asta?”, mesaj la care nu am primit raspuns.

ma scuzati pt postul asta lung, dar e un fel de rezumat la rezumat.

unde am gresit? s’o mai sun azi? ”

Analiza greselilor facute:

Greseala nr. 1

Ai sunat-o prea repede. Aici e si in functie de cum simti persoana, dar de obicei dupa o petrecere in care se lasa cu bautura etc, nu sunt tipa a doua zi, pentru simplul motiv ca a doua zi e de recuperare. Arata „disperare” din partea ta. Ai prins-o si vrei sa sa nu o scapi. In momentul in care femeia miroase ca esti genul de barbat care face o colivie pentru ea, zboara cat mai departe.

Trebuia sa o suni la 2-3 zile, cand impresiile se mai stergeau si cand ii trezeai curiozitatea. Tu ai terminat o noapte alba (ai zis ca ai plecat pe la 3, probabil ca ai adormit pe la 4, poate si mai tarziu) si a doua zi la prima ora la care ai putut sta in picioare ai si sunat-o? Nu miroase un pic a „needy”?

Greseala nr. 2

„te sun eu mai tarziu” – greseala, arata disponibilitatea ta si dorinta exacerbata in comparatie cu a ei.

Greseala nr. 3

Ai sunat-o si a doua oara. Ti-ai pastrat cuvantul. Esti liniar, deja stie ce sa se astepte de la tine. Probabil ca in relatie esti genul care reproseaza. Lucrurile astea sunt intuitive. Femeia nu are nevoie de cineva care sa „nu greseasca, mai ales la inceput, pentru ca vine cu aceeasi pretentie. SI nici o femeie nu vrea un barbat care sa ii emita pretentii cand nu e cazul (la inceput). Daca prima oara si-a pus intrebari, a doua oara cand a vazut nr. tau a convins-o. Nu are nevoie de cineva care sa o streseze dupa o seara in oras in care nu s-a intamplat mare lucru. Nu ti-a raspuns, te-a pus in dificultate. Acum te lasa sa mai gresesti o data si e game over.

Greseala nr. 4

Ai mai sunat-o peste o ora. Are o viata, nici nu te cunoaste si deja o stresezi. Nu esti genul ei, esti un tip oarecare ce o streseaza la telefon. GAME OVER.

Greseala nr. 5

I-ai dat sms. Ai insistat si mai mult in greseala, deja exagerezi. Atata efort in prima zi de cand v-ati cunoscut? Esti genul care hartuiesti femeile? Deja ti-a dat game over, daca mai insisti de acum incolo esti un obsedat care o suna nonstop.

===

O interactiune cu o femeie nu se construieste pe reguli. Dar anumite reguli chiar si intuitive exista. Trebuie sa inveti sa te calibrezi si sa nu mai pui presiune pe o persoana care nu are nici o datorie fata de tine.

Mergi mai departe, data viitoare nu vei mai gresi in stilul asta, cel putin. 🙂

Bafta ! >>

Daca ai situatii de genul asta, puteti trimite mail pe office@artaseductiei.ro si iti putem face o analiza „sociala” rapida. Mult succes in relatiile voastre cu femeile.

Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere