5 Mituri TOXICE Despre Femei – Arta Seductiei

5 Mituri TOXICE despre femei

 

Dacă aş începe prin a spune că majoritatea bărbaţilor cred despre femei că “sunt toate la fel” …

…asta ar însemna că la rândul meu aş începe cu o generalizare, un fel de mit.

În schimb în acest articol vreau să îţi vorbesc despre cele mai circulate mituri despre femei şi motivele pentru care este vital să le eviţi dacă vrei relaţii de calitate…

 

 

2nBtvkSWSFKsE

1. Femeile nu fac sex decât dacă sunt într-o relaţie.

De mici ne-am lăsat cumva îndoctrinaţi de ideea că femeia ar fi un fel de animal prost care nu este în stare să îşi exprime dorinţele sexuale decât în cadrul intim al unei relaţii de cuplu.

 

Este un mit ce îşi are originile în viziunea tradiţionalistă despre relaţia de cuplu ce presupunea că femeia trebuie să fie virgină până în noaptea căsătoriei…

 

…ulterior extrapolată în conceptul: „O femeie nu îşi va deschide picioarele până nu are o relaţie stabilă.”

 

Sigur, ideea de la care pleacă poate fi interpretată pozitiv, în sensul în care ai traduce acest mit prin faptul că o femeie îşi doreşte un partener stabil şi de încredere alături de care simte că poate să investească într-o relaţie…

 

….în realitate în secolul XXI femeile sunt cel puţin la fel de capabile ca şi bărbaţii să ia decizia de a se culca cu un partener fără să simtă o umbră de “vinovăţie” că fac asta în afara unei relaţii.

 

Mitul creează foare multă confuzie şi frustrări pentu ambele tabere deoarece indirect promovează ideea că o femeie ar fi uşoară sau târfă dacă face sex fără să fie într-o relaţie…

 

…iar pe bărbaţi pune presiune şi ajung să mintă că îşi doresc o relaţie doar pentru a obţine sex.

 

Situaţie care este legată direct de următorul mit…

 

2c8aa2126a27649054d91308a5fcf9f2

2. Femeile NU îşi doresc sex la fel de mult ca bărbaţii.

 

Minunata noastră civilizaţie a trăit vremuri în care dorinţa sexuală, în special din partea femeilor era tratată că fiind un lucru murdar sau bolnav…

 

…în alte cuvinte dacă o femeie manifesta dorinţă sexuală faţă de un bărbat (chiar dacă era vorba despre soţul ei) era tratată că fiind o slută desfrânată sau bolnavă de isterie.

 

O femeie “de casă” era încurajată să doarmă separat de bărbatul ei şi să-i trateaze cu indiferenţă şi răceală avansurile sexuale.

 

Iar asta nu se întâmpla cândva demult în perioada medievală sau alte vremuri uitate, ci a fost un curent foarte promovat cu nu mai mult de 70 de ani în urmă.

 

Ideea pozitivă a mitului se poate traduce prin aşa-zisa puritate pe care încercă să o atribuie femeilor, ideea de sfântă într-o societate în care sexul este ceva degradant.

 

În realitate nu face decât să creeze distanţă în relaţiile de cuplu şi o lipsa de comunicare între parteneri…

 

…asta având drept rezultat de multe ori ca unul dintre parteneri sau ambii să caute să îşi satisfacă în altă parte fanteziile sexuale pe care nu le “primeşte” acasă.

 

34r7uqp

3. Femeile NU vor să fie abordate în locuri publice.

E de când vremea popular conceptul conform căruia bărbatul trebuie să facă primul pas iar femeile trebuie să se lase cucerite…cu greu….

 

…şi deşi este mit,  în continuare foarte popular în societatea noastră, dă foarte mari bătăi bărbaţilor.

 

În trecut o domnişoară “adevărată” spre deosebire de una „uşoară” ceda cu greu avansurilor unui bărbat, se arăta greu de cucerit, iar el trebuia să găsească mereu metode inedite şi noi pentru a fi perseverent în lupta de a o impresiona…

 

…drept urmare dacă ai fi încercat să abordezi o domnişoară necunoscută într-un loc public cel mai probabil te-ar fi respins şi n-ai fi avut timpul necesar pentru a îţi pune în practică tehnicile de seducţie.

 

Era o luptă de dinainte pierdută iar refuzul era extrem de penibil şi neplăcut pentru bărbaţi, în special dacă avea loc în public şi erau în jur şi alte persoane.

 

Partea cu neplăcerea de a primi un refuz a rămas aparent neschimbată pentru majoritatea bărbaţilor, în continuare având o temere virulentă de a fi refuzaţi de o femeie…

 

…însă partea în care o domnişoară TREBUIE să pară dificilă şi să refuze s-a schimbat, majoritatea femeilor azi fiind receptive atunci când un bărbat este deschis, politicos şi le face avansuri.

 

De multe ori din păcate ideea în sine de a aborda o femeie în public este greşit asociată cu bădărani care claxonează la semafor, muncitori de pe şantier care fluieră sau perverşi care vin să facă avansuri sexuale…

 

…motiv pentru care dacă vei întreba o femeie dacă este receptivă la ideea de a fi abordată de un bărbat într-un loc public, vei primi cel mai probabil un răspuns negativ…

 

…asta datorită faptului că asociază în mintea ei conceptul abordare în public cu situaţiile enumerate mai sus…

 

Din această cauză acest mit continuă să fie promovat în cotinuare “eronat” chiar de către femei…

…şi este toxic deoarece pune o barieră între bărbaţi şi femei, el nu va face primul pas de teamă să nu fie refuzat iar ea nu înţelege de ce el doar o priveşte şi nu face nimic.

 

WYCv1vpB9wYGQ

4. Toate femeile sunt pe interes.

 

O bună parte din persoanele care vor citi asta vor susţine că acest mit este în continuare adevărat…

…o altă parte vor comenta şi vor argumenta motivele pentru care ei cred că este adevărat …

…iar altă parte cel mai probabil mă va înjura direct mai jos în secţiunea de comentarii…

 

Oamenii nu foarte demult au trăit într-o epocă în care căsătoriile erau aranjate pe interes chiar de către proprii lor părinţi...

 

… asta se întâmplă în vremurile în care femeile nu munceau, nu aveau carieră, nu aveau un cuvânt de spus în societate, rolul lor era să stea acasă şi să aibă grijă de copii.

 

…pe urmă desigur pe măsură ce femeile au devenit independente şi alegeau singure cu cine vor să se căsătorească aveau ca reper tot valorile tradiţionale despre ce este de fapt material “bun” de căsătorie …

 

 

În vremurile noastre lucrurile s-au schimbat pentru femei şi au azi cel puţin legal la fel de multe libertăţi ca şi un bărbat.

 

Asta a determinat multe femei să fie independente şi puternice să îşi construiască propria lor viziune despre ceea ce vor de la o relaţie de cuplu şi de la partener în loc să fie supuse la cratiţă.

 

Şi ştiu deja, unii dintre voi o să spuneţi că majoritatea femeilor interesante pe care le cunoaşteţi stau numai cu bărbaţi care au un anumit statut financiar.

 

Însă am o întrebare pentru voi, cei care ridicaţi problema asta, voi de ce nu staţi cu o boschetară?

…adică cu o fată de pe stradă? … Ieşi cu ea la întalnire, staţi de vorba şi poate o să descoperiţi un suflet minunat, nu?

 

Ei bine intenţia nu este să vă fac să vă simţiţi boschetari în raport cu femeile care vă plac, ci să va atrag atenţia în legătură cu anumite standarde şi aşteptări…

 

…femeile care sunt de calitate au o educaţie aleasă şi de cele mai multe ori sunt conştiente de propriile lor forţe vor alege un bărbat pe măsură…

 

…iar această “măsură” se face în funcţie de lucurile pe care le au în comun, valorile lor, locurile pe care le frecventează şi atitudinea pe care i-o inspiră bărbatul…

…după cum vezi n-am menţionat nimic legat de bani.

 

Aşa cum şi tu ca bărbat aspiri la o femeie care să fie pe gustul tău şi să se ridice la aşteptările tale şi femeile vor aceleaşi lucruri.

 

Însă pentru mulţi, atunci când sunt neatractivi pentru femei este mult mai uşor să dea vină pe ele şi să nu schimbe nimic la stilul lor de viaţă sau atitudinea pe care o au.

 

Mitul asta este toxic pentru că te împiedică ca bărbat să vezi omul din oglindă şi drept urmare nu evoluezi, nu creşti şi eşti condamnat să repeţi aceleaşi greşeli care te fac să fii respins de femeile care îţi plac.

 

Înseamnă asta că NU există femei materialiste, pe interes? Desigur… există… dar mult mai puţine decât crezi şi de cele mai multe ori fac o carieră din asta, le recunoşti uşor.

 

ce873e59694bcb7ac36b93049873b568

5. NU vor sex de la prima întâlnire

 

Acum după ce ţi-am explicat miturile de mai sus îmi imaginez că îţi este destul de uşor să îţi faci singur o idee despre originile acestui mit.

 

Ideea pe care trebuie să o înţelegi este relativ simplă şi se aplică la fel de practic şi în lumea afacerilor:

Atunci când se înmulţeşte numărul ofertelor tendinţa este să devii selectiv.

Şi cum o femeie care arată bine are în medie 10 persoane care îi fac avansuri în fiecare zi, îţi poţi da seama că oferta există.

 

Drept urmare n-ar merge acasă cu primul papagal care le invită la o cafea şi le zâmbeşte frumos încercând să le impresioneze….

…cinstit vorbind n-ar face asta probabil nici cu al doilea sau al treilea.

 

Din fericire e destul de probabil să nu fii primul bărbat cu care iese, iar asta poate să fie un avantaj pentru tine…

…ai ocazia să nu fii ca ceilalţi, să nu faci aceleaşi gafe, să nu spui aceleaşi prostii, în schimb s-o faci să fie curioasă în ceea ce te priveşte.

 

Însă nu te lasă păcălit, curiozitatea este doar o faţă a monedei, trebuie să ştii şi cum s-o faci să fie atrasă de tine şi să reuşeşti s-o provoci şi s-o stimulezi mental şi emoţional…

 

…după ce ai făcut asta ai nevoie să ştii cum s-o faci să se simtă suficient de confortabilă cu tine ca să îi elimini toate temerile din minte…

 

…este important să o asiguri că nu o judeci, că nu o consideri o femeie uşoară, că nu vrei doar să profiţi de ea şi că este în siguranţă cu tine şi este un context potrivit pentru amândoi.

 

Odată ce ai reuşit să faci lucrurile de mai sus, care până acum probabil îţi par o întreagă enciclopedie, ai şanse foarte mari să meargă cu tine acasă de la prima cafea.

 

Unii bărbaţi fac lucrurile astea natural având de mici o înclinaţie pentru a se conecta cu femeile, alţii le învaţă în timp iar alţii pur au noroc şi dau de persoana potrivită pentru ei şi îi auzi vorbind despre acea “chimie”.

 

Mitul este promovat de bărbaţii fără prea multă experienţă care de cele mai multe ori nu ştiu cum să se comporte cu o femeie….

…şi este toxic pentru că dacă tu că bărbat crezi că nu o să se întâmple, NU o să faci nimic pentru a ajunge cu ea în pat şi cel mai probabil nici nu o să vezi semnalele pe care ea ţi le transmite…

…iar astfel e foarte posibil să rataţi o experienţă ce poate fi cel puţin interesantă şi inedită pentru amândoi.

 

 

Desigur NU toate femeile sunt la fel, unele vor fi mai conservatoare, altele mai libertine.

Important este să dăm la o parte convingerile limitative şi miturile care ne îngrădesc şi ne limitează experienţele interesante pe care le putem avea lângă femeile pe care ni le dorim.

 

Dă-mi un SHARE dacă ţi-a placut articolul…

…lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi ce alte mituri despre femei crezi că sunt eronate?

 

Vezi mai multe materiale pe Arta Seductiei despre SEX >>AICI<<

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere