Nasterea Lebedei Negre ( Partea 2 ) - Cele 5 Limbaje Ale Iubirii – Arta Seductiei

Nasterea lebedei negre ( partea 2 ) – cele 5 limbaje ale iubirii

FiveLoveLanguagesCard

Prima parte a acestui articol o ai aici: Cum sa ai putere eterna asupra tuturor femeilor

Vorbind in continuare cu prietenul meu, am intrebat: “ De ce nu mai e asa atractie ca la inceput in relatie?”

“Pentru ca din cauza regulilor si a nevoii de validare, tu i-ai distrus ei feminitatea si ea tie masculinitatea. “

O femeie are nevoie sa se simta iubita, dorita, admirata si are nevoie sa danseze libera de prejudecati  si fara teama ca barbatul ei o va judeca, pedepsi sau parasi daca ea isi exprima feminitatea fara teama. Daca ea nici macar nu se imbraca sexy ca sa nu atraga atentia, iti dai seama ca ii mutilai feminitatea. Iar ea prin faptul ca facea crize de gelozie cand tu interactionai cu alte femei, iti mutila masculinitatea. “

Dupa discutia asta mi-a picat fisa. Ca sa beneficiezi de toate avantajele posibile ajuta-i pe cel din jur sa fie maxim din ce pot sa fie.

Nu ucide feminitatea femeii tale. Cand esti gelos, cand o opresti sa danseze cum vrea in discoteca, cand ii verifici telefoanele si conversatiile de pe messanger, ucizi feminitatea femeii tale si astfel blochezi evolutia TA, a EI si a RELATIEI VOASTRE.

Imagineaza-ti ca daca esti iubitul ei de cativa ani, poate o sa se cenzureze pentru tine, ca te iubeste (inca). Insa veti plati amandoi pretul.

Acum, ce iti spun eu se intampla cel mai des intr-un cuplu.

Imagineaza-ti acum daca nu esti inca iubitul ei si manifesti gelozie, sau vrei sa o controlezi. Va fugi de tine ca dracu de tamaie, orice femei sanatoasa la cap.

Asta fac multi barbati.

Cunosc o femeie de cateva saptamani sau luni si incep cu regulile si comportamentul de gelozie si control.

Nu exista cale mai sigura spre nefericire decat un barbat disperat dupa validare.

Daca ii impui reguli, feminitatea ei va scadea si va deveni o leguma prizoniera intr-o relatie si pe tine nu te va ajuta cu nimic. Daca femeia de langa tine nu e feminina tu nu mai poti sa fii masculin.

Asa cum ea nu isi va mai exprima feminitatea, tu nu iti vei mai exprima masculinitatea.

Amandoi pierdeti.

Am inteles in ce consta puterea unui barbat.

Fara reguli impuse de altii, fara nevoie de validare si cu 10000 de femei iubite.

Asta vei invata pe arta seductiei.

Apoi, imagineaza-ti, ce femeie pleaca de langa un barbat care nu-i cere nimic, o iubeste si e super puternic prin atitudine si personalitate, un barbat care e iubit de majoritatea femeilor?

Un barbat slab se gandeste “Cum sa imi imaginez iubita cu altu?” E greu  cand gandesti cu o mentalitate saracacioasa.

Cand ai o femeie pe care te gandesti sa o legi de pat sa nu scape din ochii tai, esti slab si e normal sa fie asa.

Cand ai zeci de femei care de abia asteapta un semn de la tine, cum te simti? Mai esti disperat ca una din ele danseaza sexy intr-o discoteca?

Daca iti imaginezi ca femeia de langa tine e doar lebada alba, mergi si vorbeste cu toti barbatii inselati, parasiti, divortati si toti vor avea povesti despre lebada neagra.

Vei vedea adevarul dincolo de aparente.

Pana cand nu accepti ca femeia iubita de tine este si un pornostar si o  mama desavarsita, nu accepti realitatea.

Cat timp nu accepti asta vei alerga sa pui inelul de casatorie pe mana lebedei albe si vei gasi in jur doar lebede nerge.

Ai auzit barbat spunand ca majoritatea femeilor sunt curve?

Tocmai pentru ca vad doar lebede negre care nu corespund MITULUI puritatii, care e doar un mit ce aduce nefericire tuturor barbatilor naivi.

Ai vazut barbati distrusi dupa relatii?

Tocmai pentru ca au vazut doar lebada alba.

Accepta ambele laturi ale femeii si asa faci primul pas pentru succesul tau cu femeile.

Inainte sa inchei vreau sa discut un concept foarte intersant, pe care daca il imbini cu seductia obtii un amestec extrem de puternic.

Conceptul este simplu si se numeste “ Cele 5 limbaje ale iubirii”. Acest concept il gasesti in cartea cu acelasi nume de Gary Chapman.

Cand te apuci sa inveti seductie, scopul tau este sa creezi atractie.

Totusi, oricat de mult te straduiesti, iti dai seama ca niciodata nu ai o rata de succes de 100%.

Asta pentru ca metodele folosite in seductie nu merg la toate femeile asa cum niciun produs din lume nu poate fi vandut la toata lumea. Oamenii au nevoi diferite si preferinte diferite.

Daca barbatul vrea sex si incearca sa il obtina de la 10 femei, s-ar putea sa fie 1 sau 2 care chiar asta vor in acel moment. Sex. Restul poate vor relatii de lunga durata si sunt setate sa nu faca sex repede, caz in care misiunea este ingreunata.

Acum imagineaza-ti ca tu ai perioade din viata cand vrei mai mult sex si alte perioade cand vrei mai mult relatii. Imagineaza-ti acum ca trebuie sa te potrivesti cu femeile care vor in acel moment ce vrei si tu.

Daca folosesti o singura strategie e doar un joc al numerelor. Esec, esec, esec, succes, esec, esec, esec, succes.

Daca imbini tot ce te invata seductia cu cele 5 limbaje ale iubirii rata ta de succes va sari prin tavan si vei avea succes, succes, succes, esec, succes, succes, succes, esec.

Asadar, sa nu o lungim  pentru ca probabil vei face rost de carte ca sa o citesti.

Cele 5 limbaje ale iubirii sunt:

1.      Cuvintele de incurajare. ( in care spui prin cuvinte partenerului ca il iubesti, ca e important pentru tine, il incurajezi sa isi urmeze visurile in viata , etc)

2.      Timpul acordat ( timpul petrecut impreuna nu inseamna uitat la film impreuna. Timp ce acorzi 100% din atentie partenerului, asta e timp petrecut impreuna.

3.      Primirea de daruri ( aici intra cadourile)

4.      Afectiune, mangaieri ( atingerile fizice)

5.      Serviciile ( gatit, platit facturi, dus gunoiul, adus cafeaua sau ceaiul la pat,  orice servicii posibile)

La inceput, cand atractia este foarte mare, majoritate oamenilor functioneaza pe toate 5 canale de iubire.

Apoi, pe masura ce relatia inainteaza in timp, fiecare revina la limbajul iubirii care ii este characteristic, pentur ca toti avem UN SINGUR limbaj predominant.

Si acum, distractia 🙂

Barbatul sa spunem ca are ca limbaj al iubirii serviciile. Ii place cand femeia ii pune masa, cand se ocupa ea de plata facturilor, cand il ajuta pentru proiectele din viata profesionala, cand rezerva ea bilete pentru film si asa mai departe. Atunci barbatul nostru se simte cel mai iubit.

Femeia in schimb are ca limbaj al iubirii afectiunea. Cand este stransa in brate, iubita, mangaiata, dezmierdata, atunci ea se simte cea mai iubita femeie de pe pamant.

Trece timpul si cum fiecare revine la propriul limbaj de iubire, femeia incepe sa ii ofere afectiune barbatului insa nu ii mai face de mancare ca e foarte ocupata. Ea ii spune ca il iubeste dar el nu se mai simte iubit pentru ca femeia nu mai ii face serviciile asa cum e limbajul lui de iubire.

Din cauza asta, devine mai distant fata de ea si ii spune ca o iubeste dar nu mai ii ofera afectiune, caldura mangaieri. Nici ea nu se mai simte iubita. Si asa ajung doi oameni care se iubesc sa se desparta. Pentru ca nu stiu sa comunice limbajul iubirii care se potriveste partenerului.

De obicei aceste 5 limbaje ale iubirii sunt VITALE in cuplu insa noi vorbim foarte mult de seductie. Am testat si m-am uitat la ce face lumea.

Daca imbini experienta din seductive cu aceste 5 limbaje ale iubirii, ii oferi femeii o experienta pe care probabil nu i-a oferit-o nimeni niciodata.

Imagineza-ti ca pentru ca exista aceste 5 limbaje, nu ai voie sa judeci oamenii.

De aceea exista femeile care spunem noi ca “ umbla” dupa bani. Cadourile si serviciile sunt limbajul lor de iubire si atunci se simt iubite.

Poate ca atunci cand erau mici, tati si mami ii cumparau des lucruri si ii spuneau ca o iubesc. S-a creat legatura si tu nu ai cum sa o judeci sau sa ii schimbi ei felul de a simti iubire pentru ca nu esti psihologul ei.

Partea superba in seductie e ca intr-adevar e destul sa ai personalitatea foarte bine pusa la punct, sa fii ingrijit si sa stii seductie si deja ai devenit un barbat ce are multe femei in jur care sunt atrase de el.

Dar asa cum tu ai limbajul tau de iubire si te simti iubit cand femeile iti ofera ce ai nevoie ( unii se simt iubiti cand femeia la face sandwichuri), la fel si femeile au nevoile lor.

Am vazut barbati alfa parasiti pentru ca nu ofereau incurajari destule partenerei.

Cand un cuplu se desparte stii ce spun amandoi?

“ TI-AM DAT TOTUL!”.

E adevarat. Insa nu i-ai dat ce avea nevoie.

Pera Novacovici

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere