A Fi Sau A Nu Fi..."alfa" – Arta Seductiei

barbati5Observ de ceva timp ca deseori se intelege gresit ce inseamna a fi alfa. Cand citesc tot felul de termeni si teorii cum ca: citez „nu-i bagi in seama, le spui sa taca cu aer de alpha, razi de ei, ma balangan pe strada cand merg”…samd ma iau cu mainile de cap.
Cred ca multora le lipseste in primul rand inteligenta sociala si skill-uri in comportamentul interactiv. Nu stiu sa se adapteze situatiilor si lipsa aceasta de flexibilitate datorata in primul rand evaluarii gresita a situatiilor ii face sa fie respinsi si izolati din centrul social in care se invart.

Oare comportamentul acesta impus (ex. de forum)si interpretat gresit pe o parte, rigiditatea in fata anumitor situatii din cauza personalitatii vulnerabile pe de alta parte, nu-i trimite pe unii in directia opusa decat ne dorim cu totii?(eu cel putin)
Pana la urma se va ajunge sa se creada ca datul in cap pe strada este alfa si barbatesc, daca vad un om care are nevoie de ajutorul cuiva ma casino spiele duc si in loc sa fac ceva pentru el il scuip si-l injur ca e prapadit,iar daca o pizda imi da eject ii dau o palma ca deh…io sunt alfa.
Poate unele aspecte devin la maturitate mai clare si mai bine definite dar cine poate spune cu exactitate cand va atinge apogeul sau intelectual.

Deci:

1. Nu, nu trebuie sa te balangani sau sa stai cu cracii rastigniti pe vreun fotoliu ca sa fi impunator prin prezenta… fi calm si linistit fara gesturi repezite.

2. Gandeste inainte(cel putin la inceput pana intri pe pilotul automat)de a vorbi si fi convins 100% de continutul vorbelor tale.

3. Controleaza-ti reactiile in situatii extreme

4. Nu te teme, dar constientizeaza pericolele eminente

5. Nu da semne se slabiciune si fi convins ca poti sa depasesti orice obstacol

6. Trateaza-ti prietenii si oamenii cu care interactionezi cu respect si asta este valabil nu numai pe ei!

7. Castiga admiratia si respectul celor ce te inconjoara in primul rand PRIN FAPTE, iar capacitatea ta de a gasi solutii la problemele lor este fix implementata in subconstientul lor.

8. Nu capitulezi daca esti convins de ce vrei.

by Traxx

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere