Abordarea – Arta Seductiei

Screen-Shot-2013-11-27-at-6.15.07-AM
Redescopar ‘Arta Razboiului’ dupa cativa ani de la prima lecturare si vad o sursa importanta de inspiratie in toate domeniile cu care avem de-a face.

Iar in seductie, in special mi-a atras atentia articolul 9, cu cele cateva versete despre tipurile de teren existente in batalie, cat si despre supravietuirea in focul luptei.

Versetul 22:
În teren „încercuit”, aş bloca punctele de acces şi ieşirile.
Tu Mu: „Doctrina militară cere ca o forţă care încercuieste pe alta să lase o breşă pentru a arăta trupelor încercuite că există o scăpare, astfel încât ele să nu fie decise să se lupte până la moarte. Apoi, profitând de această situaţie, loviţi. Să presupunem acum că eu sunt cel care se găseşte în teren încercuit. Dacă inamicul deschide o cale ca să însele trupele mele să pornească pe ea, eu închid aceasta ieşire, astfel încât ofiţerii şi oamenii mei să se lupte până la moarte.

Recunoastem senzatia de dinainte de abordare si stim ca deseori renuntam. Iata ce spune versetul 23:

„În terenul morţii, aş putea să arăt că nu există nici o şansă de supravieţuire. Căci este în firea soldaţilor să reziste când sunt înconjuraţi, să lupte până la moarte când nu există altă soluţie şi când sunt hăituiţi, să se supună orbeşte.”

Creierul este cel care cauta o asemenea iesire. Cand vezi o tipa si stii ca trebuie sa te duci la ea, creierul va lucra impotriva ta. Si tu vei gasi motive 1000 sa nu te duci la tipa sa vorbesti cu ea, creierul dictandu-ti ba ca nu iti place, ba ca e prea multa lume, ba ca nu iti sta bine freza.. toate motivele din lume sa intarzii abordarea. Daca creierul gaseste plauzibil un asemenea motiv, nu te vei duce la ea. Si iti va parea rau.

Versetul 33:
Aruncaţi trupele într-o situaţie fără ieşire, astfel ca, chiar în faţa morţii, ele să nu fuga. Căci, dacă ele sunt gata să moară, câte fapte eroice nu ar fi capabile să înfăptuiască? Atunci, într-adevăr, ofiţeri şi soldaţi, împreună, dau maximum din ceea ce pot. Într-o situaţie disperată, ei nu se tem de nimic; când nu este posibila o retragere, ei sunt de neclintit. Când au pătruns adânc în teritoriul inamic, ei sunt legaţi unii de alţii şi, acolo unde nu există altă soluţie, ei vor angaja cu inamicul lupta corp la corp.

Taiati-va orice cale de intoarcere, de retragere.
el taie trupelor retragerea, ca şi cum le-ar trage o scară de sub picioare.” (versetul 50)

by  Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere