Adevarul Crud, Seductia Intuitiva Si Puterea – Arta Seductiei

Adevarul crud, seductia intuitiva si puterea

seduction

Intuitive seduction

Am prins o perioadă cu cafeaua lângă mine când nu am chef să răspund la telefoane. Aşa că încerc să îmi aştern din gânduri aici.

Sunt pe forumuri de când? 5 ani? În timpul ăsta am tot observat ce se întâmplă, care sunt tendinţele, ce se face şi ce nu, care sunt rezultatele.

Despre ce vreau să vorbesc acum este despre un următor nivel în seducţie. Dincolo de direct/indirect, dincolo de tehnici, când deja le internalizezi, dincolo de foamea de trofee şi de nevoia de sex/relaţii etc. Atunci când ajungi la o normalitate.

Următorul pas se numeşte ‘seductie intuitiva’. Atunci când deja ai o personalitate definită şi ai un scop în viaţă. Când nu te mai interesează că atunci când ajungi în club nu poţi face o abordare. Atunci când treci peste fenomenul „pickup”, care e doar „hype”ul din seducţie.

Seducţia nu se bazează pe tehnici, nu se bazează pe cuvinte, nu se bazează pe metode. Se bazează pe ceea ce îţi place ţie, ca bărbat şi pe faptul că nu îţi refuzi o plăcere. Este lucrul cel mai puţin înţeles. Cine joacă fotbal profesionist, înţelege. La antrenamente se tehnicizează excesiv, dar atunci când ajungi pe teren, joci de plăcere şi totul este intuitiv.

Seducţia intuitivă spune că atunci când îţi place o femeie, te laşi prada valului şi instinctelor. Şi o să meargă. Nu contează ce spui, nu contează ce faci. Atâta timp cât îţi place tipa, atâta timp cât îţi place ce faci, atâta timp cât eşti mulţumit de tine… totul este intuitiv.

Abordările, tehnicile, teoria.. sunt partea de antrenament. Doar că în seducţie antrenamentul ţi-l faci cu zecile/sutele/miile de abordări, după care, dacă vrei să evoluezi, să ai femei adevărate, renunţi la antrenament şi începi să joci jocul seducţiei cu adevărat. Atunci când noul atrage, atunci când frumosul contează, atunci când sexul e parte de comunicare cu cealaltă persoană.

Atunci când nu vânezi sărutul,
pentru că el nu poate fi vânat

atunci când nu vânezi sexul,
pentru că nu poate fi vânat.

ci atunci când vânezi sufletul.

Seducţia puterii

Evoluţia este

puterea de a învinge mentalităţi
puterea de a te ridica de jos
puterea de a ţi recunoaşte defectele
puterea de a ţi accepta nevoile
puterea de a nu-ţi accepta condiţia
puterea de a visa

puterea de a vrea
puterea de a lua decizii
puterea de a obţine
puterea de a pierde
puterea de a o lua de la capăt

puterea de a avea încredere în tine
puterea de a experimenta
puterea de rezista
puterea de a învăţa
puterea de a reuşi
şi puterea de a nu reuşi

scopul în viaţă nu este bogăţia sau femeia,
ci puterea de a te descoperi pe tine.

legat de femei,
măiestria,
artă
este
puterea de a avea femeia pe care o vrei
şi..
puterea de a o lăsa să plece după ce te înfrupţi din ea.

şi puterea ca după asta să respiri aerul fără regrete,
fericit.

Legat de victorii,
puterea este nu să le obţii
ci să accepţi înfrângerea
şi să te pregăteşti pentru următoarea victorie.

Legat de bani,
puterea nu este de a i obţine,
ci de a şti ce să faci cu ei,
de a nu-i risipi aiurea.

Legat de viziune
puterea este să rămâi cu ochii pe ţintă
în timp ce spargi zidurile din calea ta

Legat de momente,
puterea este să nu crezi că momentul este pentru totdeauna
puterea este să te bucuri
şi să fii conştient că urmează altul,
mai bun sau mai rău.

Legat de ambiţie,
puterea este să îi ţii flacăra aprinsă zi şi noapte,
indiferent de obstacole.

Legat de zile negre,
puterea este să strângi din dinţi
şi să păşeşti continuu înainte.

Legat de pasiune,
puterea este de a te arunca în valurile ei
şi de a-ţi lăsa inima să bată
cu forţa unui taur în zi de corida.

Legat de viaţă,
puterea este să o trăieşti.

Legat de moarte,
puterea este să poţi muri.. sau să refuzi.

Adevărul crud

Acest articol nu este pentru începători, pentru că începătorii nu trebuie să audă ceea ce voi scrie în rândurile următoare. De asemenea, nu sunt nici pentru avansaţi, pentru că avansaţii ştiu lucrurile astea fără să mai dau eu cu pumnul în masă. Însă de multe ori contează atunci când unul îţi confirma credinţele tale şi îţi da dreptate, te face să simţi că nu respiri aerul degeaba şi că nu eşti tu nebun.

Întrebări la care lumea se fereşte să răspundă sau la care lumea răspunde cu jumătate de gură, ca să nu omoare şi minimă încredere pe care o are un om care nu are nimic.

Contează cum arăţi ca să ai succes la femei?

Fraţilor, pe cât de sincer, pe atât de brutal… CONTEAZĂ. Sigur, nu contează dacă eşti mediu, dar îmbrăcămintea, stilul, cât de îngrijit eşti.. te pot ridica enorm. Şi contează iar ENORM atunci când eşti în extreme. Femeile s-ar fute 95% chiar şi cu prietenul de mâna cu o piesă de mascul. Am cunoştinţe care arăta extrem de bine şi care primesc propuneri de la femei pentru partide ocazionale de sex, bărbaţi după care întorc femeile capul pe stradă, bărbaţi despre care femeile vorbesc la o bârfă în genul „eu îl fut pe asta, dar nu se uită la mine”. Iar cu urâţii, numai dezavantajul social este ca o presiune care apăsa asupra unei tipe decente. Nu este vorba să te ridice „frumuseţea”, dar dacă te coboară, atunci e grav. Dar niciodată să nu crezi că femeia ta nu s-ar fute cu şoferul Monicăi Columbeanu, dacă ar băga-o un pic în seamă, chiar şi cu tine în aceeaşi încăpere. Dacă tu crezi altceva, trăieşti într-o lume fantezistă. Am prietene care s-au futut cu bărbaţi deşi ştiau că o să se afle şi o să le rupă relaţia construită cu greu şi asta pentru că „aveam şi eu o şansă”.

Contează banii?

Altă întrebare derizorie. Contează mai mult decât ai vrea tu să conteze. Banii îţi aduc linişte, banii îţi aduc siguranţă, banii îţi aduc valoare, încredere. Banii nu te trag în jos decât dacă ai prea puţini, niciodată dacă ai prea mulţi. Faptul că îţi permiţi să o duci şi pe un mal de lac în cişmigiu să mănânci o îngheţată cu ea, dar şi că o poţi duce într-un restaurat select contează MAI MULT decât prima variantă, singură. Ai opţiuni. Faptul că o poţi suna să îi zici să îşi arunce hainele într-un rucsac ca o duci la Budapesta pentru un concert nu are cum să conteze mai puţin decât că îţi calculezi banii ca să o poţi duce la film în mall. Şi e prost cine o ia personal, pentru că banii nu sunt niciodată pentru femei, ci pentru tine, confortul tău şi libertatea ta.

Contează să ai o maşină (sau una faină)?

E iar legat de confortul şi libertatea ta de mişcare. Diferenţa dintre a duce o tipă la o cafenea cu RATB-ul sau cu maşina … e că de la cer la pământ. Poţi trece cu vederea, dar se simte. Apoi, eşti conştient că într-o maşină de peste 30 000 de euro zâmbetul femeii e mai cald, atingerea mai moale? Nu se pricep ele la mărci prea bine, dar la confortul din ele sunt artiste. Aveam o prietenă după care venea un tip pentru ‘first date’ şi replica ei a fost „Doamne, sper să nu aibă Matiz”.

Contează să ai propriul tău loc (casa, apartament etc)?

E diferenţa dintre frustrat sexual şi 3-4 femei pe lună. Propriul tău loc e bârlogul tău în care îţi încarci bateriile. Sanctuarul tău. La 2 tipi care arată bine, sunt extrem de sociabili, nebuni şi atractivi.. la întrebarea „care fute mai mult” răspunsul e „ăla care nu stă cu mă-sa”.

Astea sunt doar 2-3 din întrebările pe care le aud frecvent. Şi răspunsul care trebuie să vină este „nu contează”. Adevărul însă e un pic perimat. 90% din cei de pe forum investesc în femei (cărţi citite, timp petrecut prin cluburi, întâlniri etc). În momentul în care treci de nivelul ăsta, următorul nivel este să investeşti în tine. Să ai o pasiune, să scoţi bani din ea, să ai parte de confort, să ai grijă de tine, să ai parte de femei frumoase şi de calitate, să ajuţi pe cei din jur.

Atracţia e dată, la început, de „mister” şi siguranţă (putere). Ambele sunt date de cele câteva răspunsuri de mai sus.

Postat de Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere