Asa NU Ajungi Cu Ea In Pat

Asa NU ajungi cu ea in pat

guy-learning-how-to-flirt  O vezi şi îţi place, vrei să te culci cu ea şi de foarte multe ori şi ea vrea….

Totuşi de ce nu se întâmplă??

Îţi spun din propria mea experienţă că atunci când îmi doream foarte tare să obţin sex de la femei în momentul în care interacţionam pentru prima oară cu ele, NU prea aveam cine ştie ce rezultate.

Poate că era o perioadă mai lungă în care nu ajunsesem prin aşternuturile unei domnişoare sau poate pur şi simplu în momentul când le vedeam mi se păreau extraordinar de interesante, însă cum mă simţeau că îmi doresc foarte puternic să mă culc cu ele din start,  mă refuzau aproape imediat, parcă simţeau că voiam sex de la ele.

Ciudat era faptul că unele dintre ele se simţeau puţin atrase la început dar interacţiunea per total nu ducea nicăieri şi până la urmă ajungeau să mă refuze.

Şi oare de ce?  Nu îşi doresc oare şi femeile să facă sex cel puţin la fel de mult cum ne dorim şi noi bărbaţii?

Atunci mi-am dat seama că atenţia mea trebuie să fie şi în altă parte nu doar la sex, cel puţin la început.

Când la nivel subconştient transmiţi intenţia ta de a face sex cu o femeie imediat ce ai cunoscut-o e posibil să o faci să se îndepărteze de ţine, de cele mai multe ori fără să îşi dea seama foarte clar de ce anume te-a refuzat gândind ceva de genul:

„Pur şi simplu nu îmi place tipul” sau „E prea insistent”

Asta se întâmpla dacă nu se simte suficient de confortabil cu ţine încât să primească energia sexuală pe care i-o transmiţi şi va avea sentimentul că doar asta îţi doreşti de la ea, percepând dorinţa ta sexuală că pe o agresiune.

Când transmiţi dorinţa sexuală, şi o transmiţi în modul în care eşti tu obişnuit să comunici şi nu te gândeşti la psihologia şi tiparul femeii din faţa ta, există riscul să o faci să se simtă copleşită.

De multe ori ce pentru tine este „normal” s-a putea ca pentru persoana din faţa ta să nu fie.

Şi nu e o problemă dacă îţi doreşti să te culci cu ea, important e să ajungi să îi transmiţi asta într-un mod confortabil şi acceptabil pentru ea în contextul şi situaţia dată.

Foarte multe femei refuză bărbaţii datorită modului CUM au comunicat intenţiile lor sexuale iar mai târziu se gândesc la situaţia respectivă şi îşi dau seama că de fapt le-ar fi plăcut şi lor o experienţă cu tipul respectiv.

Ce trebuie să faci?

Pune focusul tău pe cunoaşterea femeii,  fii puţin curios şi nu te grăbi să manifeşti dorinţa sexuală că un câine în călduri imediat după ce i-ai spus „Bună” şi fii atent la lucrurile pe care şi le doreşte.

Dacă ea simte din partea ta dorinţa de a o cunoaşte, plăcerea de a sta de vorbă cu ea, de a o face să fie confortabilă şi din ce în ce mai aproape de tine, lucrurile se schimbă, va fi mult mai receptivă, îţi va da o şansă şi chiar o să se culce cu tine.

Femeile au nevoie să simtă că eşti prezent şi interesat în mod real şi autentic de ele, vor să se simtă speciale chiar dacă vrei doar să te culci cu ele.

Aşa că femeile nu te refuză doar pentru că vrei să te culci cu ele, te refuză pentru că au sentimentul că îţi este indiferent cu cine te culci.

Fă-o se se simtă specială şi vei primi tratament special.

 

Dacă ai o întrebare sau orice gând pe care vrei să mi-l împărtăşeşti scrie-mi la Taher@ArtaSeductiei.ro şi îţi răspund cât  de rapid pot.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere