Asa Reactionează Cand Ii Dai Papucii – Arta Seductiei

Asa reactionează cand ii dai papucii

 

pissed-womanDaca 90% dintre bărbaţi n-au curajul sa meargă sa vorbească cu o femeie pe care nu o cunosc in afara unui cerc social, îţi închipui cât de greu ii este bărbatului de rand sa se despartă de o femeie cu care a avut o relaţie.

Ceea ce urmează sa îţi spun nu e scos din filme si se aplica 100% bărbaţilor care n-au avut foarte multa experienta cu femeile, au avut si ei vreo 2 relaţii toată viaţa.

După cum am spus, bărbatul de rand nu ştie sa se despartă, pur si simplu nu ştie cum sa pună problema când vine vorba despre despărţire si de regula bărbaţii ăştia normali reacţionează cam aşa când vine vorba despre deznodământul unei relaţii:

 *Nu mai răspunzi la telefon, in speranţa ca poate te „uită” tipa, bine înţeles ca pana la urmă ea ajunge sa realizeze ca eşti nesimţit si de fapt nu te interesează ea sau relaţia – o perioada totuşi o sa creadă ca poate ai păţit ceva.
 

*Începi si ii reproşezi diverse lucruri pe care le face sau nu le face in relaţie astfel ea sa ajungă la saturaţie si sa nu îşi mai dorească relaţia si ghici din nou cine iese nesimţit la faza asta.

 *Te-ai săturat sa tot înghiţi găluşca, trânteşti din senin ca nu mai vrei să fii împreună cu ea, ii spui ca nu e din cauza ei ca e din cauza ta, amândoi ştim ca e de fapt din cauza ei.

 *Varianta ideală in care bărbaţii maturi si cu capul pe umeri se despart, in urma unei discuţii cerebrale si analiză asupra relaţiei, lucru despre care am vorbit destul de detaliat si precis AICI.

Insă azi nu vreau sa îţi vorbesc despre CUM sa te desparţi de ea, ci mai degrabă la ce sa te aştepţi din partea ei atunci când o faci si cum o sa reacţioneze.

Fundamental majoritatea bărbaţilor ajung sa rănească femei, ajung sa se puna in situaţii neplăcute si dureroase atat pentru ei cat si pentru partenera pentru ca ne ştiind la ce sa se aştepta din partea femeilor, dau cu bata in balta.

Încep din start prin a îţi spune ca cea mai buna varianta pentru despărţire este este vident ultima variantă si are cele mai mici şanse sa îţi producă una sau toate reacţiile pe care urmează sa ti le descriu mai jos.

Aşadar după lungi analize ale „finalizărilor” de relaţii, atat din experienta personală cat si din experienta sutelor de oameni care mi-au împărtăşit situaţiile lor, femeile reacţionează in 4 comportamente mari si clare:

1. Se enervează – e uşor de recunoscut când se enervează , începe si tipa, trânteşte diverse lucruri prin casa, spre binele tau îţi doresc sa nu fie la tine acasă, unele au tendinţa sa se traga de par iar in unele cazuri chiar încep sa înjure atat pe tine, cat pe ea, prieteni de-ai tai, relaţia etc…

2. Îţi reproşează – aici e momentul in care începe sa te ia la sentiment si începi sa auzi probabil următoarele replici „După cate am făcut eu pentru tine…” , „Cine o sa îţi mai facă X , cum ţi-am făcut eu” , „Nu mai ai tu şansă să dai de proastă ca mine….” si lista cu reproşuri continuă. Ai grijă e posibil ca foarte multe dintre lucrurile pe care ti le reproşează sa fie foarte personale, chiar intime, menite sa te lovească acolo unde eşti mai sensibil.

3. Plânge – începe si intră in starea de victimă, îţi transmite ca ea este vai de capul ei, ca tu ai distrus-o , ca eşti un ticălos, un monstru, si aici pot sa mai apara urme de reproşuri care insa sunt menite nu sa te rănească ci sa ti se facă mila ea ea.

4. Indiferentă – nu vorbeşte cu tine, eventual începe sa rada putin ironic, se preface ca nu ii pasa, ca oricum ea e puternică si nimic nu o afectează. Acest comportament e menit sa te facă sa crezi ca tu nu însemnai nimic de fapt si tu eşti cel care pierde.

Astea sunt cele 4 comportamente pe care am remarcat ca de foarte multe ori femeile le folosesc instinctiv. Nu le-a învăţat undeva, nici ea nu ştia că urmează să le aplice, insă astea sunt armele ei naturale pentru a te tine lângă ea in momentul ala.

Ce trebuie sa faci tu?

Daca ai luat decizia sa te desparţi fii bărbat si fă-o pana la capăt. Daca in momentul ala reuşeşte sa te „înmoaie” cu unul dintre comportamente nu ai rezolvat de fapt nimic in relaţie. E doar o bătălie pe care ea a câştigat-o si cel mai probabil urmează ca într-un viitor apropiat sa ajungeţi iar in acelaşi loc.

Nu o trata la fel cum te tratează ea. Daca se enervează, îţi reproşează, înţelege ca face asta pentru ca suferă in momentul ala si nu ajuta cu absolut nimic sa o răneşti si tu mai tare reproşându-i sau jignind-o.

E posibil sa îţi fie greu pe moment, unul dintre lucrurile care mie îmi înmoaie instant genunchi este sa vad o femeie ca plânge, insa după cum ţi-am mai spus, un bărbat adevărat analizează bine înainte sa ia o decizie si merge pana la capăt.

Insa alegi sa te desparţi de ea într-un mod diplomat si gândit, făcând-o si pe ea sa sufere cat mai putin e posibil sa vezi ca femeia de lângă tine este o fiinţă capabila sa te înţeleagă perfect si sa găseşti înţelegea din partea ei de care ai nevoie pentru a merge pe drumul tau.

Renunţa la orgolii, la reproşuri si la arogante, sunteţi amândoi oameni si faptul ca aţi ajuns aici înseamnă ca aveaţi nevoie sa mergeţi fiecare pe un drum separat pentru a evolua fiecare.

Fosta ta cum a reacţionat când ai vrut sa te desparţi de ea?

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere