Avantajul De A Avea Doua Prietene – Arta Seductiei

Avantajul de a avea doua prietene

tipeE interesant cum majoritatea tipilor de azi viseaza sa aiba doar o singura fata. E ceva ce vad tot mai des. Fetele vor doar sa se distreze si sa faca sex, in timp ce tipii cauta o prietena monogama. Ceva rau se intampla pe planeta asta.

Cred ca in viata trebuie sa incerci sa gusti din tot, deoarece asta este singurul mod in care poti sa intelegi cu adevarat ce iti place si ce vrei de la viata ta. Sa fii cu o singura fata pe termen lung, sa ai doua fete in acelasi timp, sa faci sex cu 2 fete deodata, sa te intalnesti cu 5-6 fete in acelasi timp… Toate astea sunt lucruri care trebuie incercate. Nu te limita la un singur lucru si sa zici „Asta e ceea ce imi place”. Viata e mult prea scurta ca sa faci un singur lucru toata viata ta. Asta inseamna sa ratezi ce iti ofera viata!

 

Am observat o greseala pe care o faceam cand eram mai tanar. Stateam cu o singura fata si eram total in afara Jocului si nu agatam cat timp stateam cu ea. Si de fiecare data, dupa ce ne desparteam, treceam printr-o perioada dureroasa timp de cateva saptamani, ca sa ma pot intoarce inapoi pe teren.

Nu conteaza cat de mult iubesc o fata cu care ma intalnesc, eu tot ies si cu alte fete. In felul acesta, cand ma despart de o prietena, am o fata de rezerva (sau mai multe) cu care pot sa stau. Chestia asta face ca procesul de trecere peste fosta sa fie mult mai usor

 

Apropo, asta are fiecare fata in viata ei: cel putin un inlocuitor pentru prietenul ei curent, cu care poate sa se intalneasca sau sa se culce imediat. Asta este felul in care fetele trec usor peste despartiri in timp ce AFC-ii sunt obsedati de pierdere pentru luni de zile, sau ani de zile. Deci, incepe sa imiti ce iti fac si fetele tie.

 

De asemenea, cred ca pot sa iubesc mai mult de o fata in acelasi timp. De asemenea am observat ca atunci cand ma intalnesc numai cu o fata, dupa un timp ma plictisesc. Cand ma intalnesc cu mai multe fete deodata, viata devine asa de interesanta incat rareori ma plictisesc de oricare din ele deoarece am destula varietate cat sa ramana distractiv. Drept urmare, devine distractiv si pentru ea.

 

Metafizic, e bine si pentru corpul tau. Fiecare fata aduce un alt fel de energie unei relatii. Atata timp cat energia aceea este pozitiva, e bine sa o pastrezi prin preajma. De multe ori dupa ce ma vedeam doar cu o fata pentru perioade lungi, ea incepe sa iti fure din energie. Si vei da tot mai multa energie din partea ta. Dar cu doua fete, devii cel care primeste energie, devii centrul atentiei. Esti increzator, nu esti disperat si esti intr-o pozitie de putere. Am descoperit ca pentru un motiv anume eu am mai multa energie cand ma vad cu mai multe fete decat cand ma vad doar cu una pentru o perioada lunga de timp.

 

Asadar, incepe sa iti schimbi viata. Nu esti departe de a avea mai multe fete in viata ta. Fiecare dintre voi poate sa aibe daca aveti curajul sa incercati. Trebuie doar sa crezi ca e posibil si sa iti dezvolti indemanarile invatand si practicand PU in mod regulat. Sunt destule fete frumoase pe planeta asta sa ne ajunga la toti.

 

Secretul este, atunci cand ai gasit o fata, sa tii spui „Voi continua sa caut mai multe”, in loc sa te opresti ca majoritatea tipilor care raman intr-o relatie pe termen lung monogama si cred ca sunt „fericiti” fara macar sa aiba in vedere toate optiunile pe care toti le avem.

by Bad Boy tradus de Vecinu

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere