BadBoy Vs BadBou – Arta Seductiei

korverwuss

Ce însemna defapt să fii BadBoy?

Mulţi cred că atunci când eşti BadBoy nu ajuţi pe nimeni pentru că eşti şmecher, nu îţi ajuţi prietenii, încerci să fi liderul lor şi nu o parte din grup, că mai influenţezi grupul câteodată asta e altceva dar nu înţelegeţi prin lider că fiecare o să facă tot ce vrei tu atunci vrei tu fără să investeşti şi tu ceva.

E bine să fii om cu oamenii care sunt oamenii şi curvă cu toate curvele. Nu mai încercaţi să păreţi alfa, trebuie doar să fi alfa nu să pari. Mulţi se chinuie şi încep cu dume de căcat în speranţa că o să fie plăcuţi de femei dar nu sunt altceva decât nişte papagali care încearcă să copieze un articol sau 2 scrise în scopuri comerciale.

Dacă eşti BadBou o să crezi că dacă o să te comporţi urât cu oamenii care ţi-au fost aproape la greu o să vină toate femeile la tine şi în final te trezeşti fără prieteni şi foarte frustrat că nu ai nici femei şi în final termini prin a-ţi căuta prieteni „dornici de dezvoltarea lor personală” pentru că prietenii vechi nu se mai ridică la nivelul tău dar întrebarea e CARE NIVEL???

Prietenii tăi nu vor să se mai dezvolte pentru că poate au un nivel destul de satisfăcător pentru ei, asta nu însemna că sunt looseri, poate ei vor familie iar tu vrei curve dar asta nu însemna că ei sunt mai prosti ci doar că sunteţi puţin diferiţi iar peste câţiva ani o să fiţi la fel, poate după câteva femei care fac tot ce vrei tu o să ajungi să vrei şi tu o femeie şi să ai o pauză de 3 – 5 – 7 luni sau poate mai mult.

BadBoy pentru mine e doar un stil, sunt BadBoy cu femeile care vor asta şi un „dulce” cu femeile care vor asta.

Care e cea mai mare afacere?

Cea mai mare afacere în care nu investeşti prea mulţi bani sunt oamenii, cu cât cunoşti mai mulţi oameni cu atât e mai bine, fiecare ştie să facă ceva, fiecare om are alţi oameni care te pot ajuta atunci când ai probleme, nu îţi îndepărta oamenii pe motivul penibil ca „nu vor să fie mai mult decât ceilalţi oameni”, fiecare om are un vis poate el vrea să se dezvolte pe alt plan, nu toţi vor sute de femei, mulţi vor doar una care să îi înţeleagă.

Am prieteni care învaţă cum să joace la bursă şi se interesează şi încearcă să înveţe cât mai mult, alţii vor să ştie fiecare piuliţa din maşină, cu alţi prieteni poţi să râzi cu ei de dimineaţă până seara, vrei să mai continui ??

De la oricine ai ceva de învăţat chiar şi de la un nebun internat, chiar şi de la un cerşetor ai ceva de învăţat.

Nu vă spun să mergeţi la vânat de oameni, doar să nu vă îndepărtaţi prietenii pentru nişte idei luate de la alţii.

Toţi copii care intră pe form încearcă „rahaturi” gen C&F, BadBoy şi o dau în BadBou sau încearcă să pară Alfa male, am văzut o întrebare gen „cum să pari alfa când te-ai împiedicat şi au râs prietenii de tine?”

Mulţi nu vânează femei frumoase şi extraordinar de bune în pat, vânează doar validare.

E foarte trist şi sunt sigur că sunt mulţi şi pe forum care ar refuza o femeie superbă dar care nu are prea mulţi bani pentru haine, dar în schimb cred că sunt în limba când văd în club una super aranjată şi cu un corp pe sistemul butoi.

Ce căutăm noi ??

Căutăm să ne simţim bine cu femeia în pat şi în viaţă sau căutam o femeie care să ne-o laude toţi prietenii? O femeie care nu arată bine, e proastă, dar e super aranjată şi când o vezi dimineaţa îţi vine să te arunci pe geam dar nu îţi găseşti paraşuta (aaa e în pat, am uitat, scuze).

De ce trebuie să vadă oamenii ce am eu în pat? De ce trebuie să mă aprobe ei dacă e bună sau nu?

Dacă vrei să ajungi sus trebuie în primul rând să renunţi la ideile invidioşilor.

Ex: Mulţi prieteni îmi spuneau de o fată că e o super curvă ca se rupe cu toţi şi când am ajuns cu ea în pat era virgină şi vă asigur că era o fată cuminte care nu se ardea în stânga şi în dreapta.

Mulţi spun că o femeie e curva dacă se arde cu mai mult de 5 dar atunci toate ar fi curve doar că unele sunt mai pe ascuns altele pe faţă, voi ? ce mai aşteptaţi ?

Toţi vor să o aibă pe vecina aia bună, să fie văzuţi cu ea şi să fie consideraţi „şmecheri”, asta să fie scopul? Să umblu cu una care e iubita de alţi oameni sau cu una care îmi place mie ?

PS. Am auzit că nu vă convine că postez „la mişto”, vreau să vă întreb şi eu , cum naiba să nu postez la mişto când vă văd cu întrebări idioate, nu sunt mama voastră să vă înţeleg orice prostie, am voie să mă distrez şi eu şi poate o să vă fac să nu mai postaţi prostii.

Am să mai postez şi un articol despre cum să te comporţi, cum să îţi formezi un stil vestimentar.

Postat de Hitch

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere