Barbatul Magnetic Stil Si Substanta – Arta Seductiei

Barbatul magnetic Stil si Substanta

Hot-Gentleman Probabil ai remarcat şi tu că sunt unii bărbaţi care au un succes fenomenal cu femeile, adică femeile pe care le vor, şi asta aparent fără prea mare efort.

Vreau să îţi dau pontul pe care trebuie să îl ştii pentru a începe chiar acum să ai succesul pe care ţi-l doreşti.

Şi mai mult, este foarte simplu.

Totul ţine de două elemente clare foarte bine definite, Stil şi Substanţă.

O perioadă de timp eram foarte contrariat, adică din totdeauna m-am considerat un bărbat inteligent care are o viziune faină asupra vieţii şi pot să văd lucrurile în profunzime,însă…. mi se întâmplă de multe ori să vină vreunul care nu are două ghinde în cap şi să îmi fure tipele la care eu  “lucrasem” de zile bune doar în câteva clipe…

Şi cu siguranţă ai văzut şi tu tipi de genul,  au grijă de ei, fac sport, se îmbracă atent, au grijă ca părul lor să fie aranjat, unghiile mereu curate ….

Eu îi consideram superficiali, metro sexuali, adică eu eram un tip smart, înţelegeam ce simte şi gândeşte o femeie, puteam să o duc în al 9-lea cer, ce îmi trebuia mie să fiu aranjat la patru ace?

Mie mi se părea că modul în care gândeşti e cel care contează de fapt. Şi într-un fel aveam dreptate.

Ceea ce nu vedeam atunci era tocmai faptul că noi oamenii acţionăm de multe ori din impulsul momentului şi suntem captivaţi de imagine pentru că suntem fiinţe de multe ori vizuale.

Aşa că degeaba înţelegeam eu cum gândeşte şi ce vrea o femeie, dacă un tip aranjat îi dădea “reset” în 2 minute.

La fel se întâmplă şi invers, în lumea femeilor, sunt sigur că ai văzut o gramdă de tipe care au o gândire foarte interesantă, însă n-ai fi cu ele din simplul fapt nu au doza aia mică de lucruri “superificiale” care de fapt contează.

Şi tot odată sunt sigur că ai văzut şi femei super interesante, mega aranjate care însă înafară de “Bambooo” printre buzele strânse în stilul clasic Duckface şi “Ce maşină conduci?”, nu sunt în stare se scoată. Şi totuşi recunoaştem că le-am trage-o măcar o dată, chiar dacă sunt proaste şi nu vrem neapărat o relaţie cu ele.

Aşa e valabil şi în cazul nostru, al bărbaţilor sunt unele lucruri care contează şi fac diferenţa, atât pe termen scurt cât şi pe termen lung:

Stilul personal – contează pe termen scurt.

E foarte important stilul tău, este cartea ta de vizită, este imaginea ta este modul în care te vinzi şi modul în care te percep oamenii. Poţi să ai o super minte, însă ai nevoie să treci de prima impresie şi cu siguranţă vrei să faci asta fără prea mare efort.

Ce poţi să faci pentru a îţi crea un stil personal?

Abonament la sală – ştim că burtă înseamnă investiţie însă mai mişto e un corp bine lucrat la fel şi dacă atârnă hainele pe tine nu e o scuză să spui că eşti “fit”

Stil vestimentar – uită-te la bărbaţii care sunt de succes, ce fel de haine poartă, cum se îmbrăca, ce stil au şi împrumuta unul  sau dă-i un search pe google şi o să găseşti o grămadă de site-uri de profil care să te ajute să te orientezi pentru a îţi crea propriul stil, nu trebuie să coste deloc mai mult decât cheltuieşti acum, de fapt a te îmbrăca bine nu înseamnă a te îmbrăca scump, odată ce realizezi asta îţi dai seama cât de multe opţiuni ai de fapt.

Freza – renunţi la bere şi se seminţe pentru un weekend sau nu mai plăteşti abonamentul la W.O.W. pentru o lună şi mergi la un hair stylist, o mână de profesionist face minuni, am văzut tipi care erau maxim de bine îmbrăcaţi însă din cauza faptului că aveau părul total neglijat îi făcea să iasă din peisaj, pur şi simplu i se pierdea esenţa a tot ceea ce avea pe el.

Parfum – aici faci economii vine ziua ta, crăciunul, îţi iei un parfrum bun, simţul olfactiv contează foarte mult, şi modul în care mirosi te pune într-o categorie de bărbaţi cu stil instant, însă totuşi fă-ne o favoare şi încearcă să nu îţi torni parfumul în cap.

Substanţa – contează pe termen lung.

Oricât de important este Stilul pe care îl adopţi, pe termen lung contează de fapt caracterul şi personalitatea, pentru că o relaţie autentică o ai cu esenţa unei persoane nu cu imaginea ei. Şi oricât de bine arăţi dacă n-ai decât două ghinde în cap o să remarci că femeile ies cu tine însă nu de foarte multe ori.

Ce poţi să faci pentru a îţi dezvolta personalitatea?

Citeşte – minim o carte pe lună îţi îmbunătăţeşte vocabularul, modul în care te exprimi şi perspectiva asupra vieţii. Mie nu mi-a plăcut până la vreo 20 de ani să citesc, lectura obligatorie  din şcoli mă plictisea teribil însă momentul când am descoperit că sunt multe alte lucruri faine de citit în diverse domenii a venit ca o revelaţie.

Meditează – câteva minute pe zi cu tine,  îţi pot aduce insight-uri puternice în ceea ce priveşte lucrurile pe care ţi le doreşti de la tine şi de la viaţă şi poate face o diferenţă imensă în evoluţia ta.

-Planifică – cheia succesului în general este planificarea, planifică-ţi zilele, săptămânile , lunile şi chiar planifică obiective pe următorii doi-trei ani. Din momentul în care începi să planifici nu mai laşi lucrurile să se întâmple după voia lor şi încep să se întâmple după cum vrei tu.

Găseşte-ţi o pasiune – Dacă ai remarcat, în toate filmele spre exemplu, toţi bărbaţii care aveau succes cu femeile( James Bond, Misiune Imposibilă, Top Gun, etc.) aveau propria lor acţiune, în viaţa lor se întâmpla ceva, făceau ceva dinamic. Ei nu erau de profil seducători, dimpotriva ei erau foarte focusaţi pe misiunea lor personală, pe pasiunea lor iar unul dintre lucrurile pe care femeile îl consideră foarte atrăgător la un bărbat este potenţialul de a face lucruri. Aşa că, nu îţi rămâne decât să faci ceea ce îţi place, fă-o bine, fă-o cu pasiune. Dacă nu ai încă o pasiune atunci explorează şi descoperă lucrurile pe care ţi-ar plăcea poate să le faci.

 

Lista poate să continue atât în ceea ce priveşte lucrurile care ţin de imagine, de Stil cât şi cu lucrurile care ţin de profunzime, Substanţa.

Idealul este sa nu cazi in o extremă, daca te apuci si te axezi exclusiv pe stilul tău e posibil chiar să ajungi acel bărbat metro sexual si superficial, iar daca te focusezi exclusiv pe Substanţă rişti sa devii genul de persoana “expert” care nu e niciodată satisfăcută sau să te izolezi.

Ţine minte, succesul înseamnă echilibru!

Fă-ţi o listă cu lucrurile pe care le ai ca avantaj pe parte de Stil şi Substanţă şi o listă cu lucrurile pe care vrei să le îmbunătăţeşti, acest mic prim pas îţi poate aduce o viziune mai clară asupra identităţii tale şi îţi va fi mult mai uşor să începi să faci schimbările pe care ţi le doreşti.

Spune-mi care sunt lucrurile pe care consideri că le mai ai de îmbunătăţit, ţin de Stil sau de Substanţă?

Dacă ai orice întrebare său gând pentru mine îmi poţi scrie la Taher@artaseductiei.ro sau lasă-mi un comentariu mai jos.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere