Be A Real Man – Arta Seductiei

realmen_dresswell
Multi dintre cei pe care ii intrebi ce cred ca inseamna sa fii barbat probabil ca iti vor raspunde: un barbat este un lider, este un conducator, este un tip plin de bani, este tipul care este mereu inconjurat de femei… etc., si nici unul din raspunsurile de mai sus nu ar fi gresit, dar ar fi INCOMPLET. Deoarece a fi barbat nu se rezuma la a avea bani, a fi un lider, sau a avea succes cu femeile.

A fi barbat inseamna a avea succes si a urmari(a vana) succesul in toate domeniile in care tu activezi.

A fi barbat inseamna a cauta mereu sa te autodepasesti, sa devii mai bun decat erai acum 5 secunde. Inseamna a nu pierde vremea aiurea facand lucruri care nu iti plac, care tu crezi ca pentru tine nu au nici o importanta.
A fi barbat inseamna a descoperi ceea ce vrei de la viata si a te mobiliza spre a obtine acel lucru.

Barbatul este definit prin actiune. º Actiunea defineste un barbat.

Sa fim intelesi : cand eu folosesc cuvantul « barbat » ma gandesc la ceea ce unii dintre voi numesc «alfa male».
Caracteristicile unui barbat sunt : increderea, curajul, inteligenta, forta

Increderea

Este cel mai important lucru pe care poti sa il ai ca individ pe lumea asta, fie ca esti barbat sau femeie. Increderea este rezultatul experientei tale de viata, a muncii tale, a evolutiei tale. Poti sa ai incredere deoarece ai un corp bine facut(increderea data de puterea fizica), increderea pe care ti-o dau banii pe care ii ai in cont(puterea financiara) sau poti sa ai incredere datorita inteligentei tale superioare.
Sincer, adevarul este ca nu conteaza de unde izvoraste increderea ta atat timp cat tu esti imbatat de ea. Ai incredere in tine si lumea va fi a ta.

Una din marile probleme, care apar in randurile celor de pe forum, pe care nu am cum sa nu o observ, apare atunci cand multi citesc si cred ca solutia tuturor problemelor lor este increderea. Ei bine, aici nu va inselati, greseala provine din faptul ca unii incep sa aiba incredere in ei intr-un mod nefondat. Dupa cum am zis mai sus increderea se bazeaza pe ceva : pe o reusita in viata, intr-un anumit domeniu, orice domeniu care pe tine te pasioneaza, care te atrage… Nu poti sa ai incredere adevarata, stabila, in tine daca ea nu este sustinuta de anumite fapte, lucruri reale.
Am spus mai sus ca increderea poate sa provina dintr-o reusita in orice domeniu si vreau sa subliniez acest lucur, deoarece este in puterea ta sa simti, sa traiesti, sa experimentezi aceeasi incredere in orice alt domeniu, trebuie doar sa te transpui in acel frame.
De aceea un barbat se mobilizeaza, traieste si descopera ceea ce ii place in viata. Si cand face acest lucru se axeaza in directia obtinerii rezultatelor maxime in acel domeniu. Asa se naste increderea, poate cel mai mare afrodisiac pe care un barbat poate sa-l ofere unei femei.

Curajul

A fi curajos inseamna a actiona condusi de frica. Numai un nebun nu cunoaste frica. Un barbat simte frica, o recunoaste, o face parte din el si apoi actioneaza constient de riscuri si de temerile sale. El isi infrunta demonii si ajunge acolo unde si-a dorit.
A fi barbat nu inseamna a fi de piatra, trebuie sa ai curajul sa te deschizi in fata acelei femei care tu crezi ca merita sa faca parte din viata ta, aceea femeie langa care te vezi trezindu-te peste ani de zile. Trebuie sa ai curajul sa iti recunosti vulnerabilitatile, astfel incat, odata descoperite sa te mobilizezi in directia anularii lor.
Un barbat isi da seama ca riscurile fac parte din viata, asa ca le accepta si asemenea lui Sisif, urca in continuare impovarat de ele.

Inteligenta si forta

Un barbat apleaza in fiecare moment la inteligenta sa(atat cea logica cat si cea emotionala, cand situatia o cerea). In rezolvarea conflictelor forta este ultimul apanaj, ultima solutie.

In fiecare zi trebuie sa te dedici imbunatatirii atat inteligentei tale cat si fortei tale.

MENS SANA IN CORPORE SANO

Citeste, invata, scrie, compune, creaza, alearga, fa sport, du-te la sala, mananca sanatos, ai grija de corpul tau, ingrijeste-te de felul in care arati, toate acestea sunt lucruri de care te trebuie sa te ocupi zilnic si care nu trebuie NICIODATA neglijate.

Zilnic depaseste-te, aceasta este misiunea ta, sa devii mai bun, sa devii cel mai bun in domeniul pe care tu ti-l alegi : fie ca e vorba de calculatoare, baschet, fotbal, fizica, inot, condus companii, femei etc. (desi ca sfat : niciodata sa nu faceti din femei o prioritate).

In alta ordine de idei, a fi barbat inseamna a te controla. Este o mare diferenta intre a te domina si a fi dominator. Cel care incearca sa domine, sa fie dominator are atata putere cata ii dau cei din jur, deoarece in clipa in care tu vrei ceva si cei din jur spun « NU » puterea ta se reduce subit la ZERO. Puterea unui barbat provine din interiorul sau, din felul in care se comporta, controlul pe care il are asupra vietii sale.
Un barbat adevarat decide singur si alege intotdeauna in interesul sau chiar daca uneori i se spune ca este egoist/egocentrist.

A fi barbat inseamna sa fii independent material si mai ales emotional, inseamna sa nu depinzi de nimeni si nimic.

Being a man is a lonely business sometimes.

Aceasta este baza, de aici incolo… THE SKY IS THE LIMIT.

(Va urma…)

by Mosu

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere