Bula De Fericire – Arta Seductiei

Bula de fericire

bubbleTii o tipa de mana. Trebuie sa ajungi undeva. sincer, nici nu iti pasa unde. Lumea trece in jurul tau. Multime de oameni. Fiecare cu probleme, fiecare cu ganduri. Fericiti, tristi, nervosi, grabiti.
Si te opresti. O tragi langa tine si o imbratisezi. O sa fie surprinsa. De fapt, e un joculet misto. Stati imbratisati si va lasati prada torentului de oameni. O strangi puternic, si ii vorbesti pe o tonalitate joasa, masculina, cu buzele tale lipite de gatul ei. In timpul asta oamenii trec pe langa voi. Cu aceleasi ganduri. Ale lor.

„Stai o clipa… Incearca sa te calmezi. linistita. nimic nu te poate atinge. atata instrainare, rautatea ALTORA, gandurile LOR. nu iti pasa. imagineaza-ti oamenii care trec pe langa NOI, zogomotele pe care le produc… toate astea imagineazati-le ca pe o muzica… simti? Acel zumzet? E muzica… (in timpul asta incepeti sa va miscati lent, ca si cum a-ti dansa blues) . pasii pe caldaram. EI trec. straini. NOI suntem aici. ca o stanca ce rezista in valurile marii. Si nu NE pasa. EI sunt EI, NOI suntem NOI. Imagineaza-ti o bula, a Noastra, in care stam. Aici nu ne poate atinge nimeni. E bula noastra de fericire. ”

Vorbele pot fi imbunatatite. Tehnica poate fi imbunatatita. Ati ramane surprinsi sa vedeti cum functioneaza. Daca ai intonatia buna, te misti bine cu trupul ei, atunci ti se strange la piept si ti se lasa prada. Senzatia e placuta si ea te va asocia cu starea pe care a simtit-o in momentul ala. Iar patternurile de genul asta (pentru ca variatii poti face cu sutele), ii pot induce o dependenta psihica fata de tine.

Locurile in care poti face asta sunt variate. In centru, pe trotuar, unde densitatea oamenilor este foarte mare. Oricum, undeva unde lumea circula. Eu am facut kestia asta la Unirii, sus, la McDonalds, la tunelul care face legatura din unirii 1 cu unirii 2 si unde torentul uman este foarte concentrat.

O alta varianta, putin mai complexa, dar cu acelasi efect. Mod ideal de a face KINO. O imbratisare prelunga in care iti adoarme in brate, in care ramane molesita. KClose garantat.

„Nu ai simtit niciodata ca lucrurile merg mult prea repede? Ca totul se misca in jurul nostru cu o viteza mult prea mare? Gandeste-te. Traim intr-un secol al vitezei, al crizei de timp si spatiu. Toata lumea alearga undeva. Culorile, zgomotele, gandurile care iti invadeaza mintea. Prea multa informatie. Te simti infricosata. Si simti nevoia sa stai pe loc. Simti nevoia de nemiscare. Imagineaza-ti doar cum se opreste totul deodata. Cum nu mai exista decat timpul tau si al meu, diferit de al celorlalti. Doar imagineaza-ti si simte linistea care iti cuprinde trrupul. Departe de toate problemele pe care le-ai avut acum 2 minute. Doar o clipa de liniste. O clipa care se prelungeste in infinitul perceptiei tale. Nimic nu te mai atinge. Esti protejata. Suntem in bula noastra de fericire, unde valorile noastre sunt cele reale. „

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere