Capcane Pentru Fraieri, Miturile Unei Relatii – Arta Seductiei

Capcane pentru fraieri, miturile unei relatii

unicornsStau si ma intreb oare cati dintre voi isi dau seama cate compromisuri si cata mizerie se poate ascunde intr-o relatie de lunga durata…

Credeai ca zana ta e perfecta?! Ai stat macar 2 saptamani cu ea in aceeasi casa? Stiti cat la suta din femei au o grija infinita de ele dimineata (chiar inainte sa te trezesti tu)? De cate ori prietena ta s-a spalat pe dinti inainte sa te sarute dimineata sau inainte de micul dejun? Sau ca sa fiu si mai clar nu am intalnit femeie cu care sa merg o saptamana pe munte si careia sa nu-i puta picioarele mai ceva decat mie dupa 4-5 zile.

Ce spun acum nu sunt povesti… cred ca mai mult de 95% la suta din populatia globului traieste asta zilnic… si poate sa spuna oricine a stat cu o tipa mai mult de 5-6 zile ce naspa este sa te impiedici de parul ei din chiuveta sau de prostiile alea de demachiat aruncate peste tot… si ca sa fiu si mai clar si ele traiesc aceleasi sentimente probabil cand uiti capacul de la buda ridicat si stropi peste tot… sau cand uiti sa-ti schimbi sosetele … sau cand porti toata ziua acelasi tricou in care ai si dormit – sa nu uitam ca nici dupa miss univers nu este recomandat sa intri la buda imediat  etc etc etc

Ma uitam la ai mei… fiecare are camera lui… intr-un fel o masura desteapta… dar oare asta e solutia?

Realitatea este ca relatiile se deterioreaza repede-prea repede. Eu de exemplu asa parca mi se ia de o tipa dupa ce o aud ce face prin baie… Stiu ca intr-un fel socant ce spun acum dar oare cati dintre voi isi dau seama ca dragostea asta e o poveste… Nu vreau sa fiu pesimist dar online casino avem 99% sanse ca mai devreme sau mai tarziu sa din relatia perfecta pe care o traim sa ramana un surogat de vise amestecate cu o realitate banala si blazata. O forma de obisnuinta. Cine isi inchipuie ca nu o sa treaca prin asta e un copil sau poate doar un idealist fara experienta.

Nu stiu sau nu este solutie la asta. In fond ce ramane e valoarea omului de langa tine… suflete pereche, dragoste dincolo de ratiune… romantism… toate astea palesc in fata unei simple evidente -„a uitat sa traga apa la buda „.

Si aici nu ma refer decat la lucruri inerente in viata de zi cu zi. Nu mai spun ca iubirea ta ar putea sa ia cateva KG in plus sau ar putea sa te insele, sau ar putea sa se neglijeze etc etc

Sunt mii de capcane pe care le ai intr-o relatie… nimic nu e perfect… ceea ce ramane dupa este valoarea omului de langa tine… am intalnit si fete foarte frumoase dar care uitau de ele. Am intalnit si fete mai putin frumoase dar care erau foarte atente si discrete.

Nu as fi scris asta daca nu mi-as fi vazut prieteni facuti praf de o femeie sau daca chiar eu la randul meu nu as fi trait asta. Ce ma frapeaza in toata povestea asta este ca in enorm de multe cazuri relatiile se sfarsesc in doua moduri – ori prin despartirea celor doi ori printr-o forma de blazare.

Inevitabil unii se multumesc cu nimicul singurei relatii din viata lor de frica singuratatii, altii fac compromisuri, trec peste multe – PREA MULTE

As vrea sa aveti o viziune obiectiva si clara. Sa nu va imaginati ca femeia de langa voi este o zeita. Nu ii faceti statuie unei femei chiar rupta din soare sa fie.

va continua

by Bitubv

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere