Caracteristicile Barbatului Alfa – Arta Seductiei

Caracteristicile barbatului Alfa

hank-moody-hank-moody-12064855-2560-1918

-Presat de timp: Barbatul Alfa are locuri in care sa se duca, oameni de vazut. Nu are 3 ore pentru dat telefoane. Nu are timp sa astepte o femeie mai mult de 15 minute cand intarzie. Nu are mai mult de un minut sa o astepte sa vorbeasca cu altcineva pe hold.

-Interesat de sine, primul si principalul : Asta sa nu fie confundata cu egoism, sau egocentric. Inseamna doar ca viata si distractia barbatului Alfa vin primele. Daca nu actioneaza sa-si asigure propria satisfactie in viata , va muri un martir miserabil.

-Isi creaza propria realitate
: Un barbat Alfa realizeaza ca nu poate sa fie dependent de cineva sa-i faca viata distractiva, asa ca trebuie sa si-o faca singur. Creaza o « bula » de fericire , distractie si spirit bun in jurul lui, astfel incat cand intalneste o persoana noua este increzator ca va fi interesant doar prin aura de putere pe care o emana.

-Isi foloseste istetimea prima ,dupa care muschii
: Un adevarat Alfa stie ca in ziua de astazi nu trebuie sa lupte si sa vaneze pentru supravetuire in modul cum stramosii nostrii faceau odata. Acum avem luxul sa cream un nou tip de om dominant care nu trebuie sa-si domine fizic inamicii. El stie ca folosirea istetimii si a instinctelor lui sunt cele mai importante.

-Nu-i trebuie aprobarea altora
: Cel Alfa stie ca propria lui cale in viatza a fost create pentru el si stie odaca ce si-a definit eticile, propriile reguli de comportament, si codul de onoare, increderea lui a fost deja stabilita. Ce cred alti oameni despre asta este secundar. Nu are nevoie de nimeni altcineva sa-i puna o stampila de aprobare pentru calea pe care a aleso sa o traiasca.

-Este gentil si energic
: Si stie cum sa-si tina in frau emotiile pentru a face un bine mai mare. El stie ca nu trebuie sa fii dur tot timpul, si acei oameni care-si arunca greutatea in jur sunt de obicei cei mai putin increzatori. ( Este o vorba : Butoiul gol face cel mai mult zgomot.)

– Este hotarat despre cea ce vrea
: Cel Alfa stie ce vrea de la viata si-si urmareste activ scopul. Isi stabileste obiective specifice si planuri pentru obtinerea lor. Stie cum sa i-a decizii rapid.

– Intelege rolul riscului in viata : Este constient ca cea mai nefericita viata este cea care se termina in regret – de lucrurile nefacute. Stie si intelege vorba – « Visele tineretii sunt regretele maturitatii. » Stie ca viata este o aventura grozava – sau nimic.

-Nu pariaza mai mult decat isi permite sa piarda
: Barbatul alfa nu risca mai mult decat isi permite sa piarda, si intelege cand precautia este necesara pentru balanta. Intelege riscul si rasplata, si cum sa le evalueze.

-Se iarta pentru esecurile sale
: Stie ca ca singurii care nu esueaza sunt cei care nu incearca. Esecul este parte din viata. Grabeste-te si esueaza ca sa obtii succesul mai repede este moto-ul lui.

-Creste in fiecare zi: Barbatul Alfa stie ca singura cale in care poate sa stea in varful grupului evolutional este sa invete si sa creasca la limte. Cei care nu cresc mor. Citeste carti si literatura in fiecare zi. Isi stabileste obiective realizabile si-si concentreaza dorinta si ambitia spre obtinerea lor. Este destul timp sa fie moale si relaxat cand e mort. Viata este foarte scurta, si are o multime de realizat aici.

-Stie ca Femeile sunt un Scop Secundar, niciodata Scopul Principal
: Femeile si sexul sunt o parte importanta ,dar nu sunt centrul in viata Barbatului Alfa. Femeile vor fi beneficiul secundar a unei vieti care este traita din plin, si navigata cu incredere.

– Isi controleaza Pasiunile si Demonii
: Barbatul Alfa stie care ii sunt punctele puternice si slabiciunile in viata, si le foloseste pentru progres si succes. Pasiunile lui il fac sa inainteze cu hotarare, si stie valoarea balantei in preocuparile lui. El de asemenea isi stie vulnerabilitatile , si cultiveaza disciplina de sine sa nu le lase sa obtine ce e mai bun din el.

-Are un bine-dezvoltat simt al umorului
: Barbatul Alfa stie ca nimic in viata nu este asa serios, si stie cum sa rada de sine, la fel de bine ca restul lumii. Ii face pe altii sa rada si sa se simta bine in legatura cu persoanele lor.

-Recunoaste ca Timpul este cel mai valoros lucru
: Chiar mai mult decat banii, timpul este de nepretuit. Cum spune zicala , nu poti sa-l iei cu tine ,si nu vrei sa te trezesti la sfarsitul vietii urmarind bogatii apoi sa nu ai timp sa te bucuri de ele. Nimeni pe patul mortii nu-si doreste sa fi petrecut mai mult timp la birou. Timpul este tot ce ai de consumat. Niciodata sa nu te lasi sa „omori timpul”. Asta e defapt sinucidere.

-Este matur si destul de increzator sa-si lase ego-ul deoparte:
Cel Alfa stie ca ego-ul este doar un rod al imaginatiei. Cand isi face o prioritate sa-si apere „imaginea”, va cadea prada inevitabil dezamagirii influentata de mandrie. Doar oamenii nesiguri au nevoie sa-si protejeze ego-ul la socotelile invatarii si cresterii.

-Se concentreaza pe viziuni de lunga durata decat pe obtineri de scurta durata: Baietii au o inclinatie pentru privirea doar inainte cand vine vorba de unele atractii in viata, precum banii si femeile. El stie cand sa intarzie o satisfactie de scurta dura pentru a servi scopurilor lui.

by Gabi nr1

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere