Care Sunt Zonele Erogene? – Arta Seductiei

Care sunt zonele erogene?

sensual25

Fata Stand asezati unul in fata celuilalt, cu ochi inchisi, cere-i barbatului sa-ti urmareasca cu virful degetului linia sprincenelor, a nasului, conturul buzelor ca si cum ti-ar desena chipul. Aceasta tehnica desprinsa din Tantra este un preludiu care cu siguranta va va spori dorinta.

Urechile In jocul erotic, urechile sunt mai importante decit crezi. Pentru ca ele te ajuta sa auzi acele cuvinte fierbinti pe care ti le sopteste in timp ce faceti dragoste: „Esti atit de frumoasa” si „Te doresc mai mult decit orice „, pina la cuvinte mult mai puternice. Important este, spun expertii, sa existe intre voi acel cadru intim.

Antebratul Intinde mina catre el si roaga-l sa te mingiie usor cu virful degetelor pe partea dinspre interior a bratului, acolo unde pielea este atit de fina. Cu cit atingerea este mai delicata, cu atit iti vei dori sa-l simti mai aproape. Din ce in ce mai aproape.

Genuchii Te vei mira, insa zona interna a genuchiului este printre cele mai erogene zone ale corpului tau. Prin urmare, aminteste-ti sa-i ceri partenerului sa-ti rasfete acel loc tainic fie cu un fulg, fie cu limba, fie cu saruturi delicate. Rezultatul este extraordinar.

Miinile Stiai care este efectul pe care il pot avea asupra ta saruturile lui date pe aceea portiune dintre edegete. Daca nu ai incercat pina acum aceasta senzatie, atunci nu mai astepta ca el sa-ti ceara mina. Ofera-i-o tu din proprie initiativa.

Sinii Potrivit unui studiu efectuat de experti, zonele cele mai sensibile ale sinilor sunt, zonele din partea superioara a sfircurilor. Asadar, atunci cind partenerul tau isi fixeaza ca tinta sfircurile, spune-i sa mai urce putin.

Fesele Intinde-te pe burta si cere-i ca, plecind de la baza spatelui, sa te mingiie delicat pe fese, tinind degetele rasfirate asemeni unui evantai. Important este ca miscarile miinilor lui sa fie extrem de lente.

Clitorisul Este punctul tau „slab”. Zona care, stimulata corect, cu multa rabdare si pricepere ( cu mina; cu gura mai, exact limba), te poate face sa te simti minunat. E greu sa redai prin cuvinte ceea ce simti.

Vaginul Tie nu trebuie sa-ti spuna nimeni cit de sensibila la dezmierdari este aceasta zona a corpului tau. Poate ca nici lui. Ceea ce ii poti spune este sa scape de inhibitii. Sau, daca vrei sa fi cit se poate de directa, pentru a nu lasa loc la interpretari, spunei ca preferi ca in locul cu pricina sa foloseasca gura in locul miinilor.

by Better2Best

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere