“Primul român care a dus jocul seducției la standarde world class.” Pera Novacovici

Învață Să Devii Atractiv Pentru


Femeile Pe Care Le Dorești În Viața Ta

Filozofia Bărbaților Care Au Succes Cu Femeile

Primești constant refuzuri de la femeile (știi tu, tipele alea faine) de care te simți atras?

Ți-ai dori să devii un bărbat atrăgător și să știi cum să comunici cu ele?

Ți-ar plăcea ca femeile pe care ți le dorești să fie și ele atrase de tine?

Dacă ai răspuns cu DA la minim o întrebare de
mai sus, citește în continuare!
Cu siguranță că ceea ce urmează este pentru tine.

Cateva dintre aparițiile media ale lui Taher Sonu:

Eu sunt Taher Sonu, psiholog, trainer și liderul celei mai mari comunități de seducție din România - Arta Seducției.

Probabil ai observat că, în general, majoritatea bărbaților au mari probleme în privința relaționării cu femeile, deși acesta este unul dintre cele mai importante domenii din viața lor. Poți avea succes pe mai multe planuri ale vieții dar asta nu îți garantează că automat vei sta bine și la acest capitol.

Deoarece am văzut foarte multe frustrări și suferință printre bărbați, mi-am dedicat ultimii ani din viață rezolvând astfel de probleme.

Am oferit coaching unu-la-unu, la zeci de persoane, am organizat conferințe, workshopuri și tabere. Am fost prezent în diverse emisiuni la TV și ofer constant materiale pe cel mai mare site de seducție din România, Arta Seducției, cu peste 30.000 de cititori.

Taher este primul român care a dus jocul seducției la standarde world class, cu abordări filmate,
analiză psihologică și tehnici de 'cum să...'. Este recomandarea mea numărul 1!

Pera Novacovici - www.PersonalitateAlfa.com

De ceva timp mă gândesc cum pot să fac să ajut și mai mulți bărbați să aibă succes cu femeile. Mi-am dat seama că singura soluție este să ofer un material de dezvoltare personală axat pe seducție, într-un format ce poate ajunge la oricine dorește să-și îmbunătățească acest aspect al vieții.

Astfel, am scris o carte. Ușor de citit, ușor de studiat și foarte accesibilă pentru ori și cine.

Cartea se numește ”Dacă N-o Seduci Se Duce”. Când am scris-o mi-am propus să fac o unealtă de dezvoltare personală care să ajute bărbaţii să fie mai deschişi şi să cunoască femei.

Pe măsură ce o scriam, mi-am dat seama că rezultatul începea să arate ca un oricare alt ghid idiot de dezvoltare personală, motiv pentru care, literalmente am aruncat de două ori cartea la gunoi până să o termin şi am luat-o de la capăt.

Într-un final cartea a ajuns să fie ceva mai mult decât un ghid. Este o călătorie personală bazată pe experienţele mele de viaţă din care am învăţat cele mai importante lucruri despre relaţionarea cu femeile.

Nu este o carte scrisă să “dea bine”, mi-am pus în ea sufletul pe tavă, frustrările şi toate lucrurile prin care am trecut cu bune şi cu rele.

Practic, cartea este o colecţie de poveşti reale prin care am trecut, cu oameni reali, cu sentimente reale, cu lacrimi, cu zâmbete şi lecţiile pe care le-am primit de la viaţă.

Are peste 200 de pagini şi este structurată pe capitole clare, uşor de citit, la finalul cărora îţi spun care au fost concluziile experienţelor povestite în detaliu şi, desigur, cum am ajuns la ele.

Şi, totuşi, nu vreau ca oamenii care o citesc să rămână doar cu experienţa cititului, vreau să facă şi ei o schimbare reală în viaţa lor.

Aşa că am decis să fac un pachet care să vină odată cu cartea, pachet care conţine şi un Caiet cu Misiuni Practice şi un DVD cu explicaţii video.

Astfel că după ce citeşti cartea, să pui în practică cu uşurinţă toate lecţiile despre care ţi-am povestit în carte, pas cu pas, fiind îndrumat de mine şi având la dispoziţie cele mai tari ponturi pe care le-am folosit de-a lungul anilor cu studenţii mei.

Cum ştii dacă o să îţi placă pachetul şi dacă
este pentru tine şi nevoile tale?

Dacă vrei să îţi formezi o mentalitate sănătoasă şi convingeri corecte în ceea ce priveşte femeile;

Dacă vrei să nu te mai blochezi, să scapi de emoţii, timiditate şi când vorbeşti cu femeile sau oameni noi;

Dacă vrei să nu mai laşi toate femeile care îţi plac să treacă pe lângă tine şi să pierzi oportunităţile;

Dacă vrei să transformi refuzurile în întâlniri instantanee;

Dacă vrei să ştii cum să porneşti o conversaţie şi să o întreţii fără să îţi pierzi subiectele de discuţie;

Dacă vrei să nu mai fii în zona de “doar prieteni” cu domnişoarele sau doamnele de care te simţi atras;

Dacă vrei să ştii exact cum să te comporţi la o întâlnire şi să ajungi la sex;

Dacă vrei să ştii cum să construieşti relaţii sănătoase cu femei care te plac pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce ai.

Comandă Acum Pachetul “Dacă N-o Seduci Se Duce”

Comenzile sunt procesate de Stepout Media SRL prin www.stepout.ro

Un Mesaj Video Pentru Tine, Despre Pachetul “Dacă N-o Seduci, Se Duce”

Ce Conține Pachetul “DacĂ N-o Seduci, Se Duce”?

Cartea “Dacă n-o Seduci Se Duce”

Cum mi-am format o mentalitate de succes bazată pe convingeri sănătoase şi cum am aplicat-o în viaţa mea. Cum am ajuns să nu mă mai desconsider şi să am mai multă încredere în femei;

Cum am ajuns să îmi controlez emoţiile şi să nu mă mai comport ca un agitat disperat atunci când îmi place o femeie;

Cum am descoperit un mod revoluţionar şi de succes pentru a cunoaşte femei, mod pe care l-am aplicat după cu sutele de studenţi pe care i-am avut, ale căror rezultate le ştii deja de pe site;

Cum am făcut să ies din zona de “doar prieteni” cu unele dintre tipele pe care mi se pusese pata în facultate şi care au fost paşii pe care i-am urmat ca să le fac să se îndrăgostească de mine;

Cum folosesc elemente de limbaj al corpului pentru a mă face plăcut rapid de un grup de persoane dacă vreau să îmi fac prieteni sau pur şi simplu îmi place o fată din grupul lor;

Cum am început să îmi transform refuzurile pe care le primeam de la fete în întâlniri;

Cum am ajuns ca întâlnirea cu o femeie să fie punctul meu forte şi să o fac să se îndrăgostească de mine instant.

Caietul cu Misiuni Practice

Misiuni create special şi testate de mine şi echipa Arta Seducţiei pentru a te ajuta să aplici şi tu foarte uşor lecţiile pe care le iei din carte, şi să faci schimbările pe care le vrei;


Evaluare personală, pentru a putea depista punctele forte şi punctele slabe;


Jurnal personal pentru a-ţi putea monitoriza cu uşurinţă evoluţia pe măsură ce parcurgi misiunile;


Structurat uşor, pe trei luni, împărţite în misiuni săptămânale cu grade diferite de dificultate:
Începători / Intermediari / Avansaţi.

DVD-ul cu Explicaţii

Video-uri în care îţi explic exact cum să parcurgi misiunile din Caiet;


Fiecare Misiune este explicată individual;


Primeşti cele mai tari ponturi pe care le-am folosit cu succes cu sutele de bărbaţi cu care am lucrat;


BONUS – din spatele cortinei îţi spun povestea cărţii, cum am scris-o şi care sunt sfaturile mele personale pentru a te bucura cât mai mult de materiale.

În plus, odată cu acest pachet îți ofer urmĂtoarele două bonusuri:

Grup Privat de discuții

Acces permanent într-un grup privat de Facebook unde întâlneşti oameni ca şi tine, cu aceleaşi pasiuni, cu aceleaşi obiective și, desigur, cu aceleași misiuni.

Suport pe E-mail

Oricând întâmpini probleme sau dificultăţi în a îndeplini misiunile sau poate pur şi simplu e ceva în carte ce simţi că trebuie explicat, îmi poţi scrie şi îţi răspund PERSONAL în cel mai scurt timp posibil.

200% GARANȚIE

Sunt 100% convins că acest material te va ajuta să ai rezultate cu femeile pe care ți le dorești. Astfel îți ofer o garanție de 100% banii înapoi în cazul în care nu ești mulțumit de ceea ce ți-am oferit. Dacă după ce studiezi acest material consideri că nu te-a ajutat cu nimic trebuie doar să îmi trimiți un e-mail și îți returnez toții bani înapoi, fără nici o întrebare. Ulterior tu poți păstra pachetul.

Costul întregului pachet este de doar 99 de lei.

Da, vreau să am femeile pe care mi le doresc

Comenzile sunt procesate de Stepout Media SRL prin www.stepout.ro

Ce spun alții despre Pachetul “Dacă N-o Seduci Se Duce”?
“Când mă gândesc la Taher primul cuvânt care îmi vine în minte este energie.”

Bogdan Rusu - Antrenor Kung Fu

Cand ma gandesc la Taher primul cuvant care imi vine in minte este energie. Am rezonat cu el inca de la cand l-am cunoscut pentru ca este orientat catre actiune si munceste pentru rezultate. Este genul de om caruia ii place sa faca intai si sa stea la taclale dupa. Il apreciez foarte mult pentru munca pe care a depus-o si bineinteles pentru faptul ca ajuta barbatii din Romania sa devina cea mai buna varianta a lor.

“Cuvantul care-l defineste cel mai bine pe Taher este efervescenta.”

Florentina Ilie - Reporter Antena 1

Cuvantul care-l defineste cel mai bine pe Taher este efervescenta. Spun asta pentru ca este un psiholog atipic, jovial si plin de energie. Este una dintre acele persoane cu care imi este foarte usor sa lucrez pentru ca stie mereu cum si ce sa spuna.

“Taher animă în oameni forţe nebănuite de oamenii insisi.”

Dan Maxim - Reporter RTV

Taher animă în oameni forţe nebănuite de oamenii insisi. Într-un spatiu în care indoiala paralizeaza actiunile din fasa, lectia de cunoastere a sinelui si a celorlalti predata de Taher ofera certitudinea că nu există limite ce nu pot fi depăşite. Unii ii adopta elementele de stil, altii il desconsidera, dar macar din curiozitate, daca il asculti afli ca arta comunicarii, a valorizarii propriei persoane poate fi un act de magie si nu unul de iluzionism.

“Cartea reuseste sa aduca aceasta realitate subtila a seductiei, la un nivel mult mai amplu al evolutiei. ”

Alexandra Nitu - Psiholog

Cartea reuseste sa aduca aceasta realitate subtila a seductiei, la un nivel mult mai amplu al evolutiei atat indivuduale cat si de cuplu. Seductia aparent este minunata pentru cateva minute, ore, zile....Taher reuseste sa extinda aceste momente prin dezvoltarea presonala la transformarea acestei stari ca o permanenta a relatiei si a personalitatii individului.

“Este foarte important pentru un bărbat să aibă parte de mentori pe tot parcursul evoluției lui.

Octavian Baban - TheRealMan.ro

Este foarte important pentru un bărbat să aibă parte de mentori pe tot parcursul evoluției lui. Taher și-a asumat un rol foarte important, pentru ca seductia este unul din cei mai importanți pași pe care un bărbat îi are de făcut in viata. Respect!Comandă Pachetul “Dacă N-o Seduci Se Duce” (doar 99 Lei)

Comenzile sunt procesate de Stepout Shop SRL prin www.stepout.ro