Arta Seducției este cea mai mare comunitate de seducție din România.
Peste 30.000 de oameni au parcurs deja materialele noastre.
Cum Să Abordezi Pe Facebook
Obține săptămânal întâlniri cu fete care îți plac, direct de pe Facebook
Cum Sa Abordezi Pe Facebook Cover
Este un Ghid Electronic în variantă PDF, care conține 7 capitole. Îl vei putea urmări de oriunde: PC, tabletă sau smartphone.

Bonus, primești ghidul și în variantă audiobook și 2 tutoriale video în care îți voi demonstra că principiile din Ghid funcționează.
Anunță-i și pe prietenii tăi despre acest ghid printr-un Share!
Te-ai săturat să primești doar "Seen" de la fetele pe care le placi?
Te enervează atunci când fetele de care te simți atras răspund foarte greu, iar atunci când o fac, răspunsurile sunt monosilabice?
Ești sătul să primești replici de genul "Mai vorbim", "Nu știu" sau "Nu am timp" atunci când vrei să obții o întâlnire?
Cum să abordezi pe Facebook este un ghid care te ajută să îți transformi complet interacțiunile din mediul virtual cu fetele pe care le placi și să ajungi să obții întâlniri reale săptămânal.
Vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să abordezi cu succes fetele pe Facebook, astfel încât să îți răspundă și să iasă cu tine la întâlnire.
Ce conține acest material?
number
Introducere
Afli exact care sunt beneficiile pe care le ai dacă începi să cunoști fete pe Facebook și de ce e important să folosești cu cap această rețea socială.
number
Profilul
Primești toate ponturile necesare, astfel încât să ai un profil mai atrăgător și să nu mai primești refuzuri fără ca nici măcar să înceapă conversația.
number
Conținutul profilului tău
Vei știi exact ce fel de conținut să ai pe profilul tău, astfel încât să fii interesant și chiar să fi tu cel abordat de femei.
number
Adaugă fete pe profilul tău în mod corect
Există chiar studii făcute care te vor ajuta să selectezi și să adaugi cu succes fete pe profilul tău, astfel încât să fii sigur că vor fi deschise să te cunoască.
number
Primul mesaj
Vei afla exact cum să îi scrii ca să fii sigur că îți răspunde la mesaje.
number
Conversația
Înveți cum să construiești o conversație și care sunt mecanismele psihologice care le fac pe femei să își dorească să iasă cu tine.
number
Outro
Concluzia și un scurt rezumat despre informațiile pe care le-ai citit
De ce să comanzi ghidul Cum să abordezi pe Facebook?
arrow
Poţi vorbi cu mai multe fete deodată – dacă în viaţa reală de cele mai multe ori eşti constrâns la a-ţi focusa atenţia pe persoana cu care vorbeşti, pe Facebook poţi cu uşurinţă să porţi mai multe conversaţii simultan.
arrow
Obţii cu uşurinţă una sau mai multe întâlniri săptămânal. Dacă ţii cont de sfaturile pe care le primeşti în acest ghid, cu siguranţă şi tu vei avea parte de mai multe întâlniri.
arrow
Îţi poţi prezenta imaginea aşa cum vrei – de cele mai multe ori în viaţa reală ai nevoie să investeşti timp şi energie pentru a-i “arăta” unei femei cum eşti tu şi care este stilul tău, pe când pe Facebook o poţi face foarte uşor construindu-ţi corespunzător profilul şi vei învăţa şi cum să faci asta în acest Ghid.
arrow
Fetele te abordează pe tine – odată ce îţi vei face un profil atrăgător vei avea surpriza să vezi că fetele devin interesate de tine şi te abordează ele.
arrow
Poţi fi mult mai direct – uneori se întâmplă ca în viaţa reală să fii constrâns de contextul în care te afli, poate eşti într-o bancă sau într-un autobuz şi îţi este mult mai greu să abordezi tipa pe care o placi.
arrow
Devii tu cel care selectează - îţi va fi foarte uşor să alegi tu fetele care îţi plac şi cu care vrei să stai de vorbă în loc să te mulţumeşti doar cu cele care interacţionează natural cu tine.
arrow
Nu eşti întrerupt de nimeni – e posibil ca în viaţa reală să dai de prietenele ei nebune sau de vreun iubit gelos, situaţii care îţi dau peste cap toate planurile pe care le ai.
arrow
Refuzurile sunt mai puţin dureroase – fiind în lumea virtuală, avem tendinţa să tratăm cu mult mai multă lejeritate interacţiunile dintre oameni, drept urmare un refuz va fi mult mai puţin dureros şi stânjenitor decât în viaţa reală.
arrow
O poţi face de oriunde. Acesta este poate cel mai tare avantaj: oriunde eşti, oricât e ceasul, poţi să fii relaxat, stând la tine în pat, iar dacă ai chef să vorbeşti cu una sau mai mult tipe interesante o vei putea face. Nu ai nevoie decât de o conexiune la internet.
Cine este Taher Sonu?
Taher se află în fruntea celui mai mare proiect de seducție din România, Arta Seducției, având peste 30.000 de abonați.

element Coach - specializat în relaționare
element Trainer acrediat, cu experiență de lucru cu sute de oameni
element Psiholog - a fost invitat în zeci de emisiuni să vorbească despre comunicarea dintre bărbați și femei
element Public Speaker - a vorbit în fața a mii de oameni despre relațiile dintre bărbați și femei
element Fondatorul Club5 - primul club de dezvoltare personală pentru bărbați din România
Cateva dintre aparițiile media ale lui Taher Sonu:

"Taher este primul român care a dus jocul seducției la standarde world class,cu abordări filmate, analiza psihologică și tehnici de 'cum să...'. Este recomandarea mea numărul 1!"

Pera Novacovici - cel mai citit psiholog român
www.PersonalitateAlfa.com
Taher Sonu
Bonusuri
element
Bonus 1: Audiobook
Vei primi ghidul și în varianta audiobook, citit integral de mine.
element
Bonus 2: 2 Video-uri cu Demonstrații
Vei primi un tutorial video în care îți voi arăta cum să faci practic tot ce înveți în ghid. Aceste vidveo-uri conțin abordări live făcute de mine pe facebook cu explicații în care îți arăt cum funcționează principiile din ghid.
Ce pierzi dacă nu comanzi ghidul Cum să abordezi pe Facebook?
elementVei avea în continuare frustrarea că fetele care îți plac nu te bagă în seamă;


elementVei continua să ieși doar cu fete ”accesibile” (mediocre) de care nu te simți realmente atras;


elementNu vei afla cum să porți o conversație care creează atracție și interes.bonus
Garanția Satisfacției de 200%
Sunt convins că ghidul Cum să abordezi pe Facebook te poate ajuta să ai fetele pe care le placi. Ai 30 de zile sa studiezi acest ghid, iar dacă consideri că nu te-a ajutat cu nimic trebuie doar să-mi trimiți un e-mail și îți returnez toți banii înapoi, fără nici o întrebare și cursul îți rămâne ție.
Ce spun alții despre Pachetul “Dacă N-o Seduci Se Duce”?
“Când mă gândesc la Taher primul cuvânt care îmi vine în minte este energie.”

Bogdan Rusu - Antrenor Kung Fu

Cand ma gandesc la Taher primul cuvant care imi vine in minte este energie. Am rezonat cu el inca de la cand l-am cunoscut pentru ca este orientat catre actiune si munceste pentru rezultate. Este genul de om caruia ii place sa faca intai si sa stea la taclale dupa. Il apreciez foarte mult pentru munca pe care a depus-o si bineinteles pentru faptul ca ajuta barbatii din Romania sa devina cea mai buna varianta a lor.

“Cuvantul care-l defineste cel mai bine pe Taher este efervescenta.”

Florentina Ilie - Reporter Antena 1

Cuvantul care-l defineste cel mai bine pe Taher este efervescenta. Spun asta pentru ca este un psiholog atipic, jovial si plin de energie. Este una dintre acele persoane cu care imi este foarte usor sa lucrez pentru ca stie mereu cum si ce sa spuna.

“Taher animă în oameni forţe nebănuite de oamenii insisi.”

Dan Maxim - Reporter RTV

Taher animă în oameni forţe nebănuite de oamenii insisi. Într-un spatiu în care indoiala paralizeaza actiunile din fasa, lectia de cunoastere a sinelui si a celorlalti predata de Taher ofera certitudinea că nu există limite ce nu pot fi depăşite. Unii ii adopta elementele de stil, altii il desconsidera, dar macar din curiozitate, daca il asculti afli ca arta comunicarii, a valorizarii propriei persoane poate fi un act de magie si nu unul de iluzionism.

“Cartea reuseste sa aduca aceasta realitate subtila a seductiei, la un nivel mult mai amplu al evolutiei. ”

Alexandra Nitu - Psiholog

Cartea reuseste sa aduca aceasta realitate subtila a seductiei, la un nivel mult mai amplu al evolutiei atat indivuduale cat si de cuplu. Seductia aparent este minunata pentru cateva minute, ore, zile....Taher reuseste sa extinda aceste momente prin dezvoltarea presonala la transformarea acestei stari ca o permanenta a relatiei si a personalitatii individului.

“Este foarte important pentru un bărbat să aibă parte de mentori pe tot parcursul evoluției lui.

Octavian Baban - TheRealMan.ro

Este foarte important pentru un bărbat să aibă parte de mentori pe tot parcursul evoluției lui. Taher și-a asumat un rol foarte important, pentru ca seductia este unul din cei mai importanți pași pe care un bărbat îi are de făcut in viata. Respect!Cum Sa Abordezi Pe Facebook
Comandă Acum Ghidul
- Cum să abordezi pe Facebook -
alături de cele două bonusuri