Ce Faci Inainte De Prima Intalnire

Ce faci inainte de prima intalnire

prima intalnire

Exista multe etape in seductie iar azi vreau sa vorbim despre una foarte specifica

Ce faci si cum te comporti dupa ce ai datele de contact ale unei fete de care esti interesat si te gandesti sa ai o intalnire cu ea. 

Multi se focuseaza pe luat numere, isi imagineaza ca asta e toata seductia: I-ai numarul si gata, esti fericit pana la adanci batraneti.

Doar un incepator gandeste asa.

E foarte important sa ai numarul, id-ul de facebook sau orice forma de contact pentru ca sa poti comunica cu acea persoana.

Insa distractia abia acum incepe. 

Multi au reusit sa aiba numarul sau id-ul unei fete si apoi strica tot si nici nu mai apuca o prima intalnire pentru ca fata nu stie cum sa scape de ei.

De ce se intampla asta?

Congruenta

Sau mai bine zis, lipsa ei.

E important ca asa cum ai fost inainte sa ii iei numarul sau ID-ul sa fii si mai departe.

De aceea in seductie se vorbeste foarte mult despre dezvoltare personala.

Atragi ceea ce esti si daca valoarea ta reala ca persoana este scazuta, nu vei putea acoperi asta nici cu o tona de tehnici de seductie.

In schimb daca ti-ai dezvoltat personalitatea si esti un om interesant, numarul tehnicilor de seductie necesare este mult mai scazut.

Practic, putem spune ca ai nevoie de tehnici de seductie pentru a atrage o femeie intr-un numar invers proportional cu gradul tau de dezvoltare personala.

 Pune-te in situatia fetei. 

Ea a dat numarul unuia pentru ca ii placea cum e si e interesata de acea persoana.

Daca ai fost funny, interesant si smecheras, nu devenii un muppets obosit si disperat de parca nu ai mai vazut o femeie in viata ta.

E important sa iti dezvolti propria personalitate si asa cum esti cand abordezi femei noi sa fii si in realitate.

Daca esti povestitor, fii povestitor tot timpul. Daca esti expert in comunicare non verbala, fii asa to timpul. Daca esti misterios la inceput, fii asa si mai departe.

Asadar, primul lucru extrem de important este sa tii minte ca asa cum ai inceput interactiunea, trebuie sa o si continui.

Ce se intampla in multe cazuri?

Multi invata cateva tehnici si devin interesanti. Fata le da numarul pentru ca ar vrea sa ii cunoasca mai bine. Apoi, incep semnalele ca erau niste prefacuti.

Pareau cool la inceput, dar acum suna de 7 ori pe zi, trimit mesaje de genul ” cu ce ti-am gresit” si alte rahaturi din astea.

Pareau relaxati cand le-am dat numarul, ce s-a intamplat acum de se comporta de parca sunt centrul universului lor?

Ce facem cu zapacitii astia cu personalitate bipolara? 

Le dam IGNORE.

Ceea ce se si intampla.

Cateva din caracteristicile unui seducator

  • Are o viata interesanta
  • Are optiuni
  • Nu e curios de parerea celor din jur
  • Nu se ataseaza de rezultatul unei intamplari

Ai face bine sa arati aceste lucruri daca vrei ca fata sa fie atrasa de tine.

Daca nu esti inca aceasta persoana, prefa-te pana cand devii ca sa poti avea rezultate in seductie inca de pe acum.

Ce faci dupa ce ai numarul si/sau id-ul fetei ?

Facebook

Pastreaza interactiunea cu ea la minim ca sa ai motiv sa te vezi cu ea. Multe lucruri se inteleg gresit cand vorbesti pe chat si s-ar putea sa strici interactiunea de pe acum. Mai mult, pe chat nu poti sa o atingi/saruti si poti crea conexiune si atractie doar prin arta povestitului.

Ceea ce poate fi o arma foarte puternica FOLOSITA CORECT. Daca te intereseaza, lasa-mi un coment si fac un material despre cum sa creezi atractie prin povestit online si offline.

Posteaza lucruri interesante pe facebook, care sa arate care sunt valorile tale, sa arate ca ai o viata sociala si ca esti un tip interesant. Daca e curioasa de tine, o femeie va cauta prima oara pe facebook sa vada mai multe despre tine fara ca tu sa stii ca ea face asta.

De aceea, sa nu ai poze si activitate pe facebook te face suspect ca esti psihopat.

Da ai activitate si poze pa facebook dar sunt urate/plictisitoare/cocalaresti iar iti scade sansele.

Deci, un profil fain de facebook nu mai este optional in zilele noastre. Facut cum trebuie, iti creste sansele foarte mult fara ca tu sa muncesti pentru asta decat odata, cand faci profilul.

Telefon

Pe cat posibil nu suna decat sa stabilesti intalnirea. In principiu poti suna oricand dupa ce ai numarul ei, cat timp esti autentic si ai ceva de zis. Daca ai luat numarul in club sau unde e aglomeratie, suna a doua zi ca sa te tina minte. Daca ai luat numarul in conditi mai linistite si stie cine esti, poti lasa 2 , chiar 3 zile sa treaca. Nu uita ca nu ai timp de ea acum, e doar o fata necunoscuta pentru tine deocamdata. Tu ai o viata interesanta si ocupata. De dorit sa fie in realitate asa.

DACA nu raspunde cand suni odata, dai mesaj si spui ce vrei sa spui si nu mai suni si nici nu mai dai mesaj MAI ALES daca nu iti raspunde inapoi.

UN sunat, UN mesaj si asta e.

Daca nu da nci un semn, astepti 3 zile si suni din nou la fel. UN sunat, daca nu raspunde, UN mesaj .

Fii cool si autentic.Spune ce ai de spus si misca lucrurile spre o intalnire, o activitate facuta impreuna.

Mesaje de pe telefon

Foloseste mesajele pentru a crea atractie si interes. Fa glume si foloseste tehnica cocky and funny. Nu trimite 17 mesaje pe zi, nu trimite mai mult de 2 mesaje la fiecare mesaj al ei. Daca trimiti multe mesaje si ea nu raspunde si tu continui sa scrii de unul singur, comunica faptul ca esti fiert dupa ea si ca ai da orice pentru atentia ei.

Cam astea sunt cele 3 metode principale de comunicare inainte de o intalnire. 

E important sa fii cool, sa fii autentic, sa fii real.

Nu trebuie sa ascunzi faptul ca iti place de ea, ea deja stie.

Spune-i ca vrei sa va vedeti apoi adapteaza-te la rapsunsul ei. La orice semn ca te refuza/respinge faci DOI pasi inapoi.

Daca ii spui sa va vedeti si spune ca nu poate, spui ok, ne mai auzim, si nu mai dai semn 1-2 zile. Ca sa apuce sa ii fie dor de tine.

Daca te refuza a doua oara dupa asta, nu mai dai semn o saptamana.

Oricum, ca si student al seductiei ai vreo 5-10 fete in vizor si unele se vor vedea cu tine, deci nu ar trebui sa fie o problema.

Astept intrebarile tale.

 

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere