Ce Isi Doresc Femeile In Pat | Despre Sex | Video – Arta Seductiei

Ce isi doresc femeile in pat | Despre Sex | Video

 

Ştiu că majoritatea bărbaţilor sunt zei ai sexului, cel puţin atunci când stau cu prietenii la o bere şi povestesc cât de grozav au fost ei şi cum au dat lumea peste cap vreunei domnişoare.

Dacă le întrebăm pe domnişoare “Meeh” sau “A fost ok” descriu cel mai frecvent experienţa din perspectiva lor.

 

Atunci natural se naşte întrebarea: “Sunt bărbaţii incapabili să înţeleagă nevoile sexuale ale femeilor sau femeile nu spun ceea ce îşi doresc în pat?”

 

Problema de fapt apare în pat dintr-o lipsă de comunicare:

Bărbaţii nu întrebă femeile ceea ce îşi doresc pentru că se tem să nu pară neexperimentaţi iar femeile nu le spun bărbaţilor fanteziile lor din teamă de a nu îşi pierde feminitatea sau să pară uşuratice.

 

După cum ţi-am promis vreau să îţi dau 5 ponturi care să facă o diferenţă semnificativă în calitatea vieţii tale sexuale, ne referindu-mă la reguli de bun simţ cum ar fi să nu termini înaintea şi sau să îţi respecţi igiena corporală.

 

1. Întreab-o ce îşi doreşte – poate este introvertită şi nu comunică, arată-i deschidere şi întreab-o care sunt lucrurile pe care şi le doreşte să le faceţi împreună, eventual puteţi încerca să vă uitaţi la filme erotice şi să descoperiţi împreună lucruri noi.

Comunicarea este elementul cheie în pat. Marii amanţi ai lumii nu erau neapărat cei mai dotaţi sau cei mai virili, însă erau foarte buni în a înţelege dorinţele sexuale ale femeilor.

 

2. Oferă-i preludiu – sigur, majoritatea femeilor apreciază spontaneitatea şi adoră să fie surprinse din când în când de un imbold de pasiune, însă pentru femei este extraordinar de important să fie excitate , aşa că ai grijă să fie udă.

O partidă bună, care să îi placă şi ei, nu numai ţie, include automat şi un preludiu pe ce o va face să tremure din cap până în picioare.

 

3. Complimentează-i părţile private – la fel cum majoritatea bărbaţilor se simt complexaţi de mărimea ciocanului şi femeile se simt nesigure când vine vorba de părţile lor private. Spune-i că îţi plac sânii ei, corpul şi păsărica ei.

Cu ajutorul complimentelor o vei face să fie mult mai încrezătoare şi mai deschisă să împărtăşească lucruri pe care poate până acum ţi le-a spus !

 

4. Vorbeşte-i murdar – foarte multe femei îşi doresc să li se vorbească pervers însă de cele mai multe ori nu îşi exprimă această dorinţă din teamă de a nu fi judecate. Această dorinţă apare de cele mai multe ori când sunt foarte excitate şi sunt aproape de orgasm.

Întreab-o pe partenera ta dacă îşi doreşte asta. Şi ţine minte, nu e neapărat despre ce cuvinte foloseşti, ci de modul şi atitudinea cu care îi vorbeşti.

 

5. Foloseşte jucării sexuale – ai fi surprins cât de departe îi poate zbura imaginaţia unei femei odată ce intră pe un site cu jucării sexuale.

Totuşi, înainte să cumperi un dildo întreab-o şi pe ea dacă este de acord, este posibil să îi placă alte perversiuni decât îţi plac ţie!

 

Acum ştii cele 5 ponturi de la Arta Seducţiei pentru a condimenta viaţa ta sexuală.

Comunică deschis cu partenera ta, fii răbdător la început, dacă se simte nesigură fă-i complimente care să o liniştească şi să îi ofere mai multă încredere în ea şi în tine iar atunci când e pregătită poţi să faci cu ea orice îţi trece prin minte… până spune NU.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere