Ce Sunt Rutinele Si La Ce Folosesc Ele... – Arta Seductiei

Ce sunt rutinele si la ce folosesc ele…

pick up1Rutinele si povestirile pot fi folosite in seductie pentru a sugera indirect punctul tau de vedere tipei sau doar pentru a deschide conversatia si mai mult si a afla mai multe despre ea.

Unele rutine pot fi folosite doar pentru explorarea mai adanca a persoanei din fata ta in timp ce altele pot conduce conversatia pe panta dorita de tine.

Sunt rutine total impersonale sau rutine in care femeia trebuie sa se implice si sa iti dea detalii din viata ei.

Sunt rutine care nu fac altceva decat sa o puna pe ganduri (femeile rar gandesc) si rutine care o pot implica emotional foarte tare incat sa planga (atunci sunt vulnerabile si poti fi cel care este aproape)

Pentru ca o rutina sa aiba efectul scontat trebuie spusa cat mai convingator, cu alte cuvinte…daca spui o rutina in care e vorba despre un batran care a ramas fara adapost..nu o sa vorbesti pe un ton ca si cum ar fi castigat ceva la loterie. Cu cat intri mai mult in inima povestirii si o spui cu accent, cu patos, foarte bine interpretata..cu atat sansa de a emotiona femeia din fata ta este mai mare.

Pentru ce sunt facute rutinele?

Sunt momente cand esti cu o femeie si pur si simplu nu stii ce sa discuti. Ei bine..e timpul pentrru o rutina sau o povestire scurta. Alege una care sa iti deschida posibilitatea de a continua si relansa apoi discutia pe subiectul pe care vrei tu.

Sunt rutine explicit sexuale..in care tu nu faci altceva dedcat sa „povestesti” ce li s-a intamplat altora….”sexual” avand grija sa accentuezi anumite cuvinte incat femeia care te asculta sa le asocieze cu EA si cu TINE.

Nu e bine sa abuzezi totusi de rutine. Daca intr-o ora tu ai spus 10 rutine..deja e ceva ciudat la mijloc. Foloseste-le „doar” cand ramai la ananghie. Reprezinta doar niste parghii, nicidecum nu ar trebui sa umpli tot timpul unei intalniri cu povestiri..ca nu esti Ion Creanga si nici nu vrei sa fii.

by Quatze

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere