Cel Mai Bun Afrodiziac – Arta Seductiei

Cel mai bun afrodiziac

kjHVcHA

Trebuie să fiu sincer şi să recunosc că e puţin provocatoare întrebarea “Care este cel mai bun afrodiziac?” , cel puţin ăsta a fost primul meu gând când m-au contactat cei de la Antena1 să vorbesc despre asta.

Însă pe cât de mult stârneşte curiozitatea acest topic, nu cred că ţi-aş putea oferi un răspuns decent dacă nu ţi-aş pune alte două întrebări la început?

Pentru cine să fie bun? şi În ce context?

Întrebările sunt foarte pertinente şi nu vreau să fiu cârcotaş cu diverşii experţi în nutriţie care mă contrazic şi susţin că o alimentaţie sănătoasă şi corectă este de departe cea mai bună soluţie…

…însă efectiv nu văd cum o să fie ea mai excitată la prima întâlnire şi o să mă dorească mai mult doar pentru că eu am mâncat nişte ţelină înainte şi am băut un vin roşu.

Sau mai amuzant, cum dacă o să mănânc diverse nuci, fructe, crudităţi şi zarzavaturi o să mă facă pe termen lung să o doresc pe “Ea” la fel ca la început.

Sigur înţeleg cum unele plante sau remedii te pot ajuta punctual să fii mai viguros sau să o faci pe don’şoara de la întâlnire să îşi dorească mai mult să vină la tine acasă….

DAR cei de la Antena1 nu erau interesaţi să intrăm în profunzimea subiectului, să discutăm despre ce ajută de fapt, când sunt sau nu utile anumite remedii şi cui sunt adresate.

Ceea ce îi interesa de fapt pe jurnaliştii noştri era un răspuns universal atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei pe termen lung în cazul relaţiilor de cuplu.

Aşa că există oare un răspuns universal care chiar să funcţioneze pentru întrebarea: “Care este cel mai bun afrodiziac într-o relaţie pe termen lung?”

Da există! Şi răspunsul meu este acelaşi ca şi pentru cei de la Antena1:

Cel mai bun afrodiziac pe termen lung trebuie să fie partenera sau partenerul.

Şi ştiu că sună a clişeu şi parcă o aud pe prietena mea care după ce a văzut reportajul îmi spunea, topită toată, din cap până în picioare: “Ahh ce draguuttt.. sună aşa bine şi profund.”

Deja parcă vedeam cum se petrecea în mintea ei un scenariu în care eu vin acasă cu o sticlă de vin roşu în braţe, sticlă pe care o arunc la gunoi sub privirile ei, într-o manieră aproape ceremonială, după care îi spun: “Tot ce am nevoie în seara asta eşti tu iubito”…. şi ea “Ahh ce draguttt….”.

Cu toate astea chiar dacă sună a clişeu sau a citat de pe net menit să iei ochii vreunei domnişoare, răspunsul meu, după cum am spus mai sus este universal şi funcţionează, ba chiar foarte bine.

Şi pentru că nu suntem la jurnalul de ştiri unde avem timp de emisie 30 de secunde în care să încerc să cuprind toată profunzimea unui subiect, îţi voi explica aici în 3 etape clare care-i treaba cu afrodiziacele:

1 De ce pe termen lung “Cel mai bun afrodiziac este partenera”?

Îţi explic cum să îţi formezi mentalitatea pentru a avea o relaţie armonioasă şi sănătoasă din punct de vedere sexual.

 

2 Care sunt cele mai bune afrodiziace pentru prima întâlnire

Îţi dau cele mai eficiente pontruri pentru a face persoana pe care o placi să se „aprindă” încă de la prima întâlnire.

 

3 Cele mai bune top 5 stimulente care să vă ajute atunci când sunteţi în pat.

Îţi spun din experienţa mea care sunt cele mai eficiente stimulente, ce sunt ca sarea şi piperul pentru o viaţă sexuală perfectă.

 

 

1 De ce “Cel mai bun afrodiziac este partenera”.

relatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Noi bărbaţii suntem aflaţi sub imperiul dorinţelor sexuale de cele mai multe ori când vine vorba de interacţiunea cu o femeie, în special în cazul relaţiilor pe termen lung.

Şi poţi să fii cât vrei “Gică contra” şi să mă contrazici până mâine spunând: “pentru mine e importantă personalitatea”, “vai eu nu pot să stau cu una dacă nu avem aceiaşi viziune” sau “trebuie fim pe aceeaşi frecvenţă ca să fim împreună”

…ba mai mult, dacă ar fi aşa cum spui şi ai ţine cu adevărat cont de lucrurile astea, ai avea parte de relaţii foarte faine şi sănătoase.

Adevărul, totuşi, pe care ţi-l spun în calitate de psiholog şi expert în relaţionare, este că noi bărbaţii când începem, de cele mai multe ori, când vrem să intrăm în relaţii, “ne aruncăm cu capul înainte”.

Nu este acesta un articol în care dezbat natura modului în care se intră într-o relaţie, însă îţi voi spune doar pe scurt că este vorba despre feromoni (chimia pe care o simţi cu o femeie) şi nişte principii rigide pentru care, din păcate, de cele mai multe ori femeile nu acceptă să se culce cu un bărbat decât dacă se află într-o relaţie de cuplu.

Drept urmare se poate întâmpla să te trezeşti într-o relaţie că nu mai simţi aceiaşi dorinţă sexuală pe care o aveai pentru partenera ta la început, şi mai mult, asta să ţi se întâmple la câteva luni sau chiar ani după ce aţi început relaţia.

Cauza problemei de cele mai multe ori este legată de faptul că sexul se consumă între el şi ea abia după ce şi-au promis într-un fel sau altul că sunt într-o relaţie exclusivă fără drept de apel.

Aşa că tu ca bărbat, doar din dorinţa naturală de a face sex, sex ce probabil lipsea din peisaj de ceva vreme, te trezeşti într-o relaţie, pentru că vorba aia “ măcar să fie acolo decât deloc”.

Şi uite aşa trece timpul şi te trezeşti că acel “măcar să fie acolo” nu mai este satisfăcător, deja întorci capul după altele, iar “ea” nu îţi mai trezeşte nici o poftă.

Totul doar pentru că îţi doreai pe cineva cu care să faci sex, iar ea nu voia să facă să sex fără o relaţie.

Ea nu voia să facă sex fără relaţie ca să nu pară femeie uşoară, fără moravuri, des îşi aminteşte singură înainte de întâlniri ca să îşi înfrâneze vreo poftă arzătoare de moment “eu nu sunt genul sau “eu nu sunt ca celelalte”…

Tu nu te desparţi de ea după ce te-ai culcat cu ea, chiar dacă nu a fost ce îţi doreai, i-ai dat de înţeles că vrei ceva serios ca să obţii sexul, dacă nu cumva chiar i-ai promis direct o relaţie…

…Şi uite aşa trece timpul şi din cauza faptului că nu vă cunoşteaţi suficient de bine înainte, sunteţi într-o relaţie disfuncţională din punct de vedere sexual.

Sigur, poate înainte să fiţi împreună şi să ajungeţi la sex vă înţelegeaţi excelent, poate chiar e o persona cu care îţi face plăcere să îţi petreci timpul şi de care îţi place, insă dacă NU există o compatibilitate sexuală încă de la primele “încercări” relaţia pe termen lung este o cauză pierdută şi de cele mai multe ori o să ajungi să îţi doreşti altceva.

Poţi să păstrezi eticheta unei persoane morale şi să îi dai înainte pe principiul “mai încercăm” sau să crezi că în timp o să fie din ce în ce mai bine, dar genul ăsta de mentalitate şi gândire nu face decât să lase loc pentru un compromis.

Iar tocmai compromisurile şi lipsa lucrurilor pe care ţi le doreşti în pat de la o parteneră pe termen lung te vor face să îţi pierzi complet interesul.

Pe urmă poţi să încerci cu câte ceaiuri şi verdeţuri vrei ca să îţi reaprindă pofta, cel mai probabil va fi în zadar pentru că din start relaţia sexuală a fost o cauză pierdută.

Majoritatea cuplurilor care se bucură de o relaţie sexuală activă chiar şi după ani de relaţie spun că încă de la început sexul a fost excelent, că s-au simţit liberi să se exprime în pat şi au avut parteneri open-minded cu care au putut să experimenteze orice.

La celelalte cupluri în care apar probleme şi nu mai există dorinţa sexuală spun că încă de la început sexul a fost un subiect sensibil, că au “lucrat” la acest aspect ca să fie bine sau că a fost nevoie să renunţe la unele dorinţe cu care partenera nu era de acord.

Concluzia, după cum am spus, este simplă Cel mai bun afrodiziac pe termen lung este partenera.

Ce poţi să faci ca să te asiguri că nu vei ajunge într-o astfel de situaţie cu partenera ta? Poate te întrebi…

Ei bine, sfatul meu este ca până îţi iei angajamentul faţă de o femeie, din orice punct de vedere, testează toată realităţile posibile ale unei relaţii dintre voi.

Vezi cum te simţi cu ea, vezi dinamica interacţiunilor dintre voi, cum vă înţelegeţi şi desigur, cum este sexul.

După ce vă mai apropiaţi vorbeşte cu ea şi spune-i lucrurile pe care ţi le doreşti sau aşteptările pe care le ai din punct de vedere sexual. E posibil ca ea pur şi simplu să nu fie pe aceiaşi frecvenţă cu tine şi să eviţi din start o bătaie de cap.

Există totuşi cazuri de excepţie în care compatibilitatea sexuală între voi a fost excelentă, însă lucrurile în timp au ajuns să se deterioreze, iar asta semnalează de cele mai multe ori faptul că există probleme nerezolvate în cuplu.

Tensiunile, certurile şi compromisurile ajung pe termen lung să se reflecte în viaţa voastră sexuală, dacă laşi lucrurile nerezolvate între voi.

Drept urmare, pe termen lung, o să vrei o parteneră cu care să ai atât o chimie sexuală bună, cât şi libertate de exprimare şi comunicare pentru a putea discuta şi trece peste micile conflicte.

 

2 Cele mai bune afrodisiace pentru prima întâlnire

intalnire

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru bărbaţi:

Dacă tu ca bărbat ai nevoie să îţi spui “Mai iau frate 100 de votcă ca să îmi doresc suficient de mult să o iau acasă”, ai plecat la drum pe picior greşit, ajungem din nou la discuţia anterioară de la Punctul 1.

Cel mai bun afrodiziac trebuie să fie partenera!

Nu vorbesc aici despre virilitate sau potenţă, vorbesc despre atracţia pe care o simţi faţă de femeia pe care o ai în faţa ta, trebuie să îţi placă suficient de mult cât să îţi doreşti măcar să testezi lucrurile cu ea.

Pentru noi bărbaţii e oarecum mai uşor decât pentru noi femeile să ne exercităm libertatea de a merge din prima seară cu o domnişoară acasă, aşa că cel mai bun afrodiziac pentru tine ca să îţi doreşti să faci pasul ăsta trebuie să fie “ea”.

Orice alte stimulente în situaţia asta, ca să te facă să vrei să o aduci acasă, începând de la alcool până la scenarii din mintea ta de genul “lasă că poate o să fie mişto în pat” o să te facă să te uiţi la ea a doua zi şi să îţi tragi o palmă peste faţă şi să te gândeşti la faptul că poate ai o problemă cu alcoolul sau într-un caz puţin mai nefericit şi penibil să îţi dai seama că două capete nu “gândesc” neapărat la fel despre situaţia în care te afli.

 

Pentru femei:

Dacă pentru noi bărbaţii nu e suficient să ne dorim să aducem o femeie acasă ca să o şi facem, în cazul femeilor situaţia stă puţin diferit.

O femeie poate te place, poate te şi doreşte, însă datorită faptului că nu vrea să se simtă “uşoară” sau pur şi simplu nu e sigură că o vrei pe ea pentru “ea”, va fi mai reţinută sau chiar nu va veni cu tine acasă.

Şi în cazul femeilor povestea ar trebui să fie la fel, n-ar trebui să vrei să fii cu un bărbat dacă atunci când te uiţi la el nu simţi că îl doreşti.

Totuşi există în societatea noastră în continuare suficient de multe preconcepţii şi prejudecăţi în ceea ce priveşte modul cum şi când femeile aleg să se culce cu un bărbat, drept urmare o doză de afrodiziac o poate face să ia decizia, pe care oricum vrea să o ia, cu ceva mai multă lejeritate.

Cel mai bun afrodiziac pentru femei la o primă întâlnire este o COMBINAŢIE dintre două elemente destul de simple aparent, dar pe care trebuie să le îmbini ca un adevărat seducător ca să funcţioneze:

Alcoolul şi discuţiile cu tentă sexuală.

Chiar dacă aş fi fost tentat să spun vinul rosul în loc de alcool, adevărul gol goluţ este că femeile au nevoie de puţin stimulent lichid ca să îşi permită lor în primul rând să fie mai relaxate.

Dacă în cazul bărbaţilor băutura are şi un rol stimulent ce le poate da mai multă vigoare, pentru femei în special la prima întâlnire este vorba despre un factor psihologic, pot da vina pe alcool…

Dacă vine la tine poate să spună că “luat-o” valul şi e vina alcoolului că ea în mod normal n-ar fi făcut asta de la prima întâlnire.

Dacă vrea să nu te mai vadă după poate să spună că a fost de la alcool şi că poate v-aţi grăbit şi ar fi trebuit să luaţi lucrurile mai uşor.

Dacă pe drum sau odată ajunsă la tine îşi dă seama că nu a luat cea mai bună decizie, oricând poate să spună că nu se simte foarte bine pentru că a băut şi pleacă acasă.

Astfel alcoolul pentru femei este dincolo de un stimulent fizic, este un stimulent psihologic ideal care o poate face să se deschidă şi să manifeste dorinţele sexuale pe care le are.

Însă simplul fapt că a băut ceva nu este nici pe departe vreun motiv suficient de puternic sau afrodiziac ca să o determine să vină la tine, ţine minte ce ţi-am spus mai sus, cuvântul cheie este “COMBINAŢIE”.

Poţi să priveşti dacă vrei alcoolul ca fiind combustibilul, caz în care discuţiile cu tentă sexuală reprezintă scânteia.

Femeilor le place să te joci cu imaginaţia lor, iar în materie de sex imaginaţia femeilor este foarte bogată şi apreciază un partener care le-o poate stimula.

O discuţie cu tematică sexuală poate fi începută în foarte multe moduri, dacă te simţi suficient de sigur pe tine şi pe interacţiune cu ea poţi să o întrebi direct, brusc şi din senin ceva legat de sex, cum i se pare sexul într-un loc public în care ar exista riscul să fie prinsă sau poate o întrebi direct ce fel de lenjerie intimă poarta (dacă a ieşit la întâlnire… dacă întâlnirea e seara poţi să pui pariu că e ceva interesant).

Totuşi ca să spargi gheaţa cu întrebări atât de directe şi personale trebuie să fii foarte prezent în discuţie şi să sesizezi momentul perfect să faci asta, atunci când nu e nici prea devreme că să nu pari un pervers obsedat, dar nici prea târziu când e suficient de confortabilă cu tine astfel încât asta n-ar mai fi o surpriză.

Iar ca să fii sigur că nu o dai în bară, îţi recomand să îţi lucrurile treptat, poţi să începi să faci câte o glumiţă sau câte o aluzie sexuală legată de subiectele voastre de conversaţie.

E posibil să nu facă “click’ din prima cu lucrurile pe care i le spui aşa că poţi să testezi terenul şi să arunci câte o pastiluţa din când în când pe diverse teme ca să vezi cum reacţionează.

E posibil să îi placă să vorbească despre sex în general, dar să se simtă inconfortabil să vorbească despre viaţa ei sexuală direct – nu ai de unde să ştii lucrurile astea, aşa că cel mai bine este să o tachinezi şi să experimentezi.

Odată ce pasul 1 este îndeplinit şi o femeie este clar atrasă de tine, combinaţia dintre alcool şi o discuţie savuroasă cu tentă sexuală, va fi cocktailul ce o va face să i se aprindă călcâiele şi să te vrea, şi nu oricum… ACUM!

 

3 Cele mai bune top 5 stimulente care să vă ajute atunci când sunteţi în pat

Couple in bed without clothes being intimate.

 

 

 

 

 

 

 

La capitolul ăsta, în ceea ce priveşte sexul, nu vreau să vorbim despre “dacă” , vreau să vorbim despre “cum” şi nu oricum, ci „cum” să fie foarte fain.

Plecăm de la premiza că o să faceţi sex, nu este ăsta subiectul discuţiei, aici mă interesează care sunt top 5 stimulente care să vă ajute să aveţi o experienţă sexuală bogată, sănătoasă.

…experienţă care la rândul ei vă ajută să aveţi o relaţie pasională fără compromisuri.

Drept urmare am făcut un top 5 lucruri pe care le cunosc şi ştiu că funcţionează.

În alte cuvinte nu v-aş recomanda ceva ce n-am testat pe pielea mea fără să ştiu că funcţionează.

 

Locul 5 – Sportul

Acum poate te uiţi cruciş şi te gândeşti “bă băiatule! da’ ce treabă are asta cu sexul, că eu vreau să f** nu să devin atlet!!!”.

Ei bine, la nivel instinctiv, femeile nu degeaba sunt atrase de sportivi şi aici nu mă refer la corpul lor, ci mă refer la faptul că femeile intuitiv ştiu un lucru…

Sportul, printre alte substanţe pe care le secretă în corp bărbaţilor, cum ar fi serotonina şi dopamina care te fac să te simţi bine per total şi să ai o energie pozitivă, mai ajută şi la secreţia testosteronului…

Testosteronul este hormonul principal responsabil pentru virilitate şi dorinţa sexuală în cazul bărbaţilor.

Aşa că un bărbat care face sport are de cele mai multe ori un drive sexual mai ridicat decât al bărbaţilor pasivi/inactivi fizic.

30 de minute de mişcare pe zi nu doar că o să te facă să te simţi mai bine şi să ai mai multă poftă de sex, ci te vor ajuta şi să ai performanţe sexuale mai bune, o să rezişti mai mult.

 

Locul 4 – Alimentaţia

Aici vorbim în sfârşit despre ceaiuri şi alte alimente care să te ajute să menţii un apetit sexual ridicat.

Aproape îmi vine să explodez de râs când mă gândesc cum cei de la Antena1 au rezumat toată discuţia legată de cel mai bun afrodiziac doar la punctul ăsta, important de altfel, dar atât de mărunt în tabloul general.

Şi ca să nu mai pierdem timpul, vreau să îţi dau o listă cu alimente pe care dacă le consumi o să ai un boost pe plan sexual :

Ardeiul iute, ţelina, miere, ciocolata neagră, ghimbirul , fructele de mare , migdale, fructele goji, avocado şi usturoiul.

Recomandarea mea este ca în general să ai o dietă echilibrată şi să consumi în mod regulat alimentele astea pentru a avea rezultate cât mai bune.

Cele mai bune rezultate le-am avut cu ciocolată neagră şi ardei iute sau ţelină cu miere!

În orice caz, toate trebuie consumate cu măsură şi inteligent, nu e indicat să mănânci ciocolată înainte de masă sau usturoi dacă e prima dată când ieşi cu vampiriţa ta şi vrei să te sugă…

 

Locul 3 – Produse din comerţ

Nu mai e un mister sau vreun tabu că există deja pe piaţă o mulţime de produse atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

Există atât produse care se iau pe bază de medicament în cazul problemelor serioase cum ar fi Cialis sau Viagra pentru care ţi-aş recomanda să ceri sfatul medicului şi să nu le iei de capul tău pentru că sunt foarte puternice şi pot crea reacţii adverse.

Pe piaţă sunt o grămadă de pastile şi creme naturale din plante care te pot ajuta, atât pe tine, să rezişti mai mult cât şi pe partenera ta să fie mai încinsă.

Eu am încercat la recomandarea cuiva nişte pastile din plante, Maraton Forte, care am simţit că aveau efect, aveam ceva mai multă poftă de sex şi, în special, am văzut o îmbunătăţire în timpul de recuperare dintre orgasme.

Totuşi prefer să rămân la paharul meu de vin roşu!

 

Locul 2 – Filmele erotice.

E posibil să ai o surpriză dacă îi spui partenerei tale “Pune-mi un film porno care îţi place”.

Surpriza poate să vină din două direcţii, ce fel de chestii îi plac şi habar n-aveai până nu le vezi în film cât şi faptul că ea se uită, poate mai mult decât tine pe Pornhub, ceea ce n-ar trebui să fie o problemă pentru tine, foarte multe femei fac asta.

Dacă totuşi îţi spune că nu s-a uitat niciodată la filme porno, îi poţi recomanda tu câteva site-uri şi să îi dai ca “temă pentru acasă” să găsească un film care îi place să îl vedeţi împreună.

Atât bărbaţii cât şi femeile găsesc de multe ori stimulentele vizuale ca fiind de foarte mare ajutor în a crea atmosfera potrivită pentru o seară fierbinte şi, de ce nu, poate împrumutaţi câteva idei noi.

 

Locul 1 – Imaginaţia.

 

Ştiu că poate şi asta sună clişeu, însă unul dintre cele mai puternice afrodisiace pe care le-am testat de-a lungul timpului a fost “imaginaţia”.

Dacă a fost vreo dată ceva să mă facă să mă urc în taxi la 2-3 noaptea şi să traversez oraşul, fie vânt, ploaie sau cât de obosit… şi să merg după o tipă, a fost modul în care mi-a spus “ce” vrea să îmi facă, povestit în detaliu, explicit şi poate chiar puţin vulgar.

Desigur am testat asta şi invers… şi domnişoarele apreciază la fel de mult să le spui cât de mult îţi doreşti, foarte detaliat şi clar.

Nu este sentiment mai tare decât să ştii că eşti dorit de partener, iar din imaginaţie se pot naşte adevărate jocuri sexuale.

Partea cea mai faină e că nu trebuie să ai experienţă, nu trebuie să te pregăteşti din timp, pur şi simplu uite-te la partenera ta sau imagineazăţi-o dacă nu e lângă tine şi gândeşte-te la toate lucrurile pe care ai vrea să i le faci.

E foarte important să nu te cenzurezi sau să te simţi vinovat pentru că ai anumite dorinţe, tocmai sentimentul de vină şi de vinovăţie este moartea pasiunii.

Indiferent cât de ciudată, perversă sau pasională este fantezia ta, e vital să o împărtăşeşti cu partenera ta.

Tocmai de asta ai pe cineva lângă tine, tocmai ca să poţi face toate lucrurile alea pe care nu le puteai face cu o persoană pe care deabia ai cunoscut-o.

Acum nu spun că fanteziile tale ca să fie un afrodiziac pentru partenera trebuie să fie neapărat perverse, poate fi vorba şi despre cum îţi imaginezi o seară romantică şi pasională.

Fiecare are propriile lui “butoane” şi e responsabil să îşi găsească persoana potrivită care să i le apese.

Motiv pentru care am spus încă de la început şi susţin în continuare că cel mai bun afrodiziac este sau ar trebui să fie partenera.

 

Cum ajungi să cunoşti o tipă care să fie exact pe gustul tău şi să fie afrodiziacul tău personal, am scris în noua mea cartea pe care o poţi comanda în linkul de mai jos ->

https://www.artaseductiei.ro/filozofia-barbatilor-de-succes/

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere