Cele 10 Nevoi Emotionale Ale Femeilor – Arta Seductiei

Cele 10 nevoi emotionale ale femeilor

xin_0803042916309202981025

Cele 10 nevoi emoţionale ale unei femei.

 

Legenda:

 

LTR = Long Term Relationship (eng.) – Relatie de lunga durata (rom.)

PU = Pick Up. Actiunea/Arta de a seduce/agata femei.

Nu vreau să mă hazardez, prin a începe articolul cu (de acum clişeul) „e mai greu să o păstrezi decât să o cucereşti”.
După cum majoritatea ştim, ce e greu pentru unul, poate fi uşor pentru celălalt (şi invers).
Poate unii se descurcă mai bine la PU, şi mai puţin bine în LTR (şi iarăşi: invers)
Poate alţii sunt la început de drum, şi spun că PU-ul e mai greu, pentru simplu fapt că sunt în faza de PU, iar după aceea vor ajunge în faza de LTR, care li se va părea cea mai grea etapa după ce vor ajunge la ea.

Ce am scris mai jos este valabil şi pentru perioada de început, dar m-am concentrat mai mult pe partea de relaţie pentru că în zona de relaţii, materialele sunt mult mai puţine.

Cea mai mare parte a structurii, este luată dintr-o emisiune pe care am văzut-o mai demult, cu un seduction coach pe numele lui Frank.

Conţinutul însă, încorporează reguli oarecum general-valabile, care le găsim într-o formă sau alta în toate stilurile, la toţi trainerii. Am adăugat exemple din propria experienţă, şi alte cunoştinţe care mi s-au părut relevante, pentru a ieşi un material cât mai complet.

Nu este un ghid complet de relaţie (nici nu cred că se poate scrie aşa ceva) dar sper să fie bun ca îndrumător, şi să răspundă la întrebările care apar celor care au un LTR, pe sistemul (ca să îl citez pe Mircea Badea) – „am un LTR, ce să fac cu el? :)”

Gândirea de bază – şi sunt convins că aici mulţi vor sări ca a avea mentalitatea asta nu mai înseamnă să fii relaxat – este să consideri (chiar dacă nu e tot timpul aşa) că tot ce vine din partea unei femei este un test (voluntar sau involuntar), făcut instinctual, de a verifica, şi ulterior a reverifica, dacă tu eşti într-adevăr bărbatul lângă care vrea să stea.
Personal cred că odată ce interiorizezi mentalitatea asta destul de adânc, vei reacţiona corect şi natural la aceste teste, fără a necesita un efort din partea ta.

1. Protejarea reputaţiei
Această primă „regulă” o întâlnim şi la Mystery (acolo am întâlnit-o eu prima dată) şi la toţi seduction trainerii, fiind de altfel o regulă de „bun simţ”. Aşa cum tu nu vrei să se afle despre tine că eşti un AFC/timid/impotent/fără gagici (nu spun că e aşa, spun doar că nu vrei ca o fată să îţi creeze aceasta reputaţie) aşa nici fetele nu vor să se afle despre ele că s-au culcat cu ăla, şi cu ăla şi cu celălalt, fiind în accepţiunea socială nişte „curve”.
În concluzie, te vor testa să vadă dacă îţi ţii gura, iar dacă ţi-o ţii va face cu tine lucruri pentru care să ai motiv să o ţii. Altfel spus: a gentleman never talks sau cine povesteşte despre sex, n-are parte de el! (Asta nu înseamnă să nu vorbeşti cu ea despre sex – lucru recomandat – înseamnă să nu spui ce ai făcut cu alte fete, mai ales dacă le cunoaşte şi ea)

2. Fă-o să simtă o o gamă întreagă de emoţii.
Şi acest concept s-a discutat şi s-a scris foarte mult. Dacă încerci să o faci tot timpul fericită nu îi oferi decât o emoţie (iar ele îşi vor viaţa ca o telenovelă, cu lacrimi şi zâmbete, durere şi fericire). În plus, aş adăuga, dacă nu îi oferi şi tristeţe, nu va mai putea – prin contrast, să îşi dea seama când e fericită. Se va ajunge la banalitate şi rutina, apoi va încerca să îşi producă singura acele emoţii. Când ajunge în stadiul ăsta va face chestii idioate, şi deloc plăcute pentru tine, periclitând serios relaţia.
Am păţit-o odată pe pielea mea fost LTR, iar după ce totul s-a clarificat şi ea era cu lacrimi în ochi dezorientată, mi-a răspuns foarte sincer (când am întrebat-o de ce a făcut ce a făcut): „îmi era prea bine, de aia!”

3. Fă-o să se simtă iar copil.
Se spune că suntem copii toată viaţa, doar că între timp ne mai pierdem din farmec. În concluzie fă cu ea chestii copilăreşti. Cumpăraţi-vă câte o acadea, sau îngheţată (bine înţeles că după aia poţi deveni pervers făcând glume despre cum consuma respectivul aliment).
Joacă-te copilăreşte cu ea – aici îmi vine un exemplu în cap, ca fapt ce l-am făcut în weekend-ul trecut: Mă întorceam acasă şi fata cu care eram remarcă „uite că mergem la pas”, apoi eu am dublat pasul să nu mai mergem la pas, apoi ea la fel şi tot aşa ţopăiam pe stradă ca doi copii potrivindu-ne pasul unul după altul şi râzând cu gura până la urechi.
Tot aici aş adăuga că se pot folosi clişee care le are întipărite în minte din filme hollywoodiene. (nu scriptic, ci faptic)

4. Fii dominant cu ea.
Sunt convins că majoritatea din cei care citesc articolul ăsta au auzit ideea asta (Bad boy pune foarte mult accent pe ea) aşa că am să fiu foarte scurt.
Condu-o prin mediile geografice, planifica şi condu întâlnirea, condu relaţia, stabileşte când şi cum veţi face sex. „Un bărbat trebuie să conducă relaţia de la început până la sfârşit” – Bad Boy.
Tot aici trebuie să mai adaug: Mai bine să fii măgar decât porc, său: mai bine să-ţi ceri scuze decât să-ţi ceri voie.
Ultimul aspect care trebuie precizat : în pat trebuie să fii cât mai dominator (cu unele e bine să alternezi momentele astea cu cele de romantism – tandreţe).

5. Oferă-i certitudine impunându-ti regulile.

Este bine să ştie care sunt regulile tale, ce îţi place şi ce nu, ce accepţi de la o femeie şi ce nu. Ştiind clar ce nu are voie să facă, va avea oarecum certitudinea că dacă respecta regulile tale, vei fi în continuare cu ea. (Chiar dacă este o iluzie şi tu eşti dispus să o laşi pentru una cu ţâţele mai mari, sau mai tari :)).
Citeam la început sfaturi că este bine să îi dai senzaţia că te poate pierde oricând, pentru a fi mereu o provocare pentru ea. Chestia asta este parţial adevărata, fiind un dans foarte fin. (o să spun mai exact în ce măsură trebuie să îi dai acest sentiment şi cum, la regula nr.9).
Ideea este că dacă are tot timpul senzaţia că eşti mult mai bun ca ea, că nu te merită, că are noroc că este cu tine (Deci valoarea ei percepută este mult sub a ta), sentimentele acestea o vor copleşi, va deveni o obsesie (multă suferinţă din partea ei) apoi va caută cineva cu valoare percepută mai joasă, simţind astfel stabilitate. Chestia asta am păţit-o pe propria piele, deci este foarte field tested.

6. Eşti cu adevărat sincer cu ea?
Regula asta e foarte puternică şi aici putem trece atât Neg theory (a lui mystery) cât şi faptul că înlătura foarte bine comportamentul needy.
Cu alte cuvinte, femeile simt când eşti tot timpul de acord cu ele (chiar dacă nu eşti) doar pentru a te împrieteni crezând că aşa o să le fuţi.
Dă-i dreptate când are, contrazi-o când are. Recompensează-i comportamentul bun şi amendează-i comportamentul greşit.
Prin faptul că eşti sincer, cu riscul (aparent) de a o pierde, creezi atracţie.
Chestia asta merge foarte bine pe indirect pentru că arăţi că nu vrei nimic de la ea, ştiind practic ca o eventuală relaţie între voi, ar aduce câştig atât ţie cât şi ei.

7. Oferă-i sentimentul de siguranţă.
O femeie trebuie să se simtă în siguranţă cu tine, şi lângă tine. Ca să ajungi să faci sex cu ea, trebuie să creezi confort, deci să se simtă în siguranţă cu tine. Ca să se simtă lângă un bărbat, să iasă cu tine în cluburi, etc, trebuie să simtă că este în siguranţă lângă tine, că o poţi apăra.
Un Inner game puternic îi va da acest sentiment de siguranţă.

8. Poţi face faţă sexualitatii ei?
Aici există două extreme. Una este să faci faţă sexualitatii ei avansate – laturii sale perverse. Să o poţi fute ca pe o târfă, să îi vorbeşti urât, să faci sex  în public, să ţi-o sugă la volan, să o faceţi în trei etc,etc,etc. Cu cât eşti mai deschis şi mai natural „sex îs natural” – ea îşi va arăta latura perversă, şi (după cum am învăţat de la nashul) o femeie care se simte confortabil 100% sexual în preajma ta, şi îşi poate satisface orice perversiune cu tine, greu va merge la altul!
A două ar fi să faci faţă sexualităţii ei nedezvoltata. (eu nu prea am răbdare cu astea :))
Dacă e virgină? Dacă a fost abuzată în copilărie.? Dacă nu ştie să facă sex şi stă rece şi speriată în pat, dacă,dacă,dacă…
Poţi face faţă?

9. Preselecţia.
Numele este dat de Mystery. Ideea este că ea trebuie să vadă că eşti tot timpul pe piaţă, şi că sunt şi alte femei care te vor, iar faptul că eşti cu ea nu se datorează motivului că nu ai o altă alternativă, ci că dintre toate, TU ai ales-o pe ea.
Acest element intra în contradicţie (Dacă este prost înţeles) cu regula 5, pentru că trebuie să echilibrul este format din faptul că ştie (şi vede) că poţi fi oricând cu alta, că te mai vor şi altele, dar în acelaşi timp are certitudinea că , atâta timp cât îşi respectă regulile, se îngrijeşte, şi este ok, tu nu o vei lăsa pentru alta. (chiar dacă tu la un moment dat o vei face, repet: asta trebuie să simtă ea)

10. Demonstrează-i că eşti „normal” sexual. Adică nu homosexual, gerontofil, zoofil, etc.
Deşi pare absurd, mulţi oameni cu aceste probleme, scot ca şi scut ideea că nici o fată nu e destul de bună pentru ei, decât de la Angelina Joile în sus. E bine să ai standarde înalte, dar să nu exagerezi, pentru că dai de gândit 🙂

Articol scris de Syntony1984

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere