Cele 9 Faze Ale Atractiei – Arta Seductiei

Cele 9 faze ale atractiei

felicitari-online-atractie_-1393

Atractia nu este o alegere , a spus-o DeAngelo cred .. si avea dreptate . Nu poti obliga o femeie sa te placa si orice inceput de relatie trebuie sa treaga prin anumite faze .

Poate nu sunteti de acord cu acest model , poate da , insa eu il gasesc cel mai bun la ora actuala. Inspirat de modelul m3

1. Deschiderea

 Aici poate insemna orice , de la opener , pana la contactul prin cercul social .
E locul unde se formeaza prima impresie din limbajul verbal si nonverbal .
E indicat , foarte indicat sa treci de aceasta prima repriza , deoarece daca te blochezi aici , your out !

2. Interesul feminin spre barbat

 Barbatul demonstrand o valuare mai mare , devine preselectat pentru target .
Asta se poate realiza prin social proof si DHV. DHV-ul se poate realiza prin storytelling , poveste care e recomandat sa fie adresata intregului grup social ca sa nu para a lauda .
Femeia isi va arata interesul prin IOI-uri , acestea putand fi verbale sau kino.

3. Interesul barbatului catre femeie

 Aici se pot da IOI-uri targetului dar NUMAI ca recompensa pentru interesul ei .

4. Conversatia

 Perioada in care se creaza raport , numai aici , cautarea raportului fiind prin definitie DLV . Femeia devine confortabila cu barbatul si se creaza o conexiune.

5. Conexiunea

 Conexiunea incepe sa fie din ce in ce mai puternica . E timpul perfect pt kclose si alte gesturi intime .
Eu unul recomand kino escalation .Conexiunea nu se poate realiza instantaneu ! .Ea poate fi realizata doar pe parcursul a mai multor intalniri (teoretic smile.gif )

6. Intimitatea

 Aici gesturile devin foarte intime si e faza premergatoare inaintea sexului .
Femeia devina foarte atrasa de barbat si stie clar ca doreste ceva cu el , evident daca acesta nu ii induce „Buyers remorse”

7. Preludiul

 Cred ca stiti toti ce inseamna preludiul . E perioada dinainte de sex , in care ea devine din ce in ce mai confortabila si deschisa spre a avea relatii sexuale cu barbatul . Aici merge de minune o atitudine playfull , romantica .

8. Last minute resistence

 E punctul in care o femei isi pune in gand pur si simplu ca nu vrea sa faca sex cu tine . E o actiune ilogica cercetata de savanti pe parcursul secolelor insa nu s-a gasit explicatia pentru ea. Ca sa treci mai departe folosesti push and pull sau pace and lead . Forta nu se foloseste deoarece se cheama viol .

9. Sexul

 Pentru virginii de pe forum , e momentul in care organul sexual masculin se introduce in organul sexual feminin , intr-un ritm , care produce placere de amandoua parti . Repet , si aici , trebuie sa fi cu acordul ambilor parteneri , prestabliti in punctul 8 sau se cheama viol . Orgasmul prima oara nu este obligatoriu dar recomandat .

Posted by Konvict

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere