Cele Mai Des Puse Intrebari In Seductie (si Raspunsurile La Ele) – Arta Seductiei

Cele mai des puse intrebari in seductie (si raspunsurile la ele)

lips1


Exista o serie de intrebari care sunt foarte des intalnite in educatia despre seductie. Am cercetat si pe alte forum-uri si intr-adevar exista intrebari comune.

Si acum, o selectie de intrebari si raspunsuri:

Î:Exista femeia asta ( pe care o urmaresc de X zile/luni/ani)…cum o fac sa ma placa/sa ma iubeasca/sa faca sex cu mine?

R: In termeni de specialitate termenul original este “one-it is”. Adica obsesia emotionala pentru acea UNICA si SINGURA femeie din viata ta care nu te place iar tu o vrei. Un AFC (Average Frustrated Chump, adica muppets) care nu realizeaza ca e un AFC nu va intelege niciodata de ce nimeni nu ii poate raspunde la aceasta intrebare sau de ce nu o va putea avea pe aceasta femeie cu aceasta atitudine. In primul rand, daca gandesti asa vei fi vesnic un AFC si aproape vesnic vei esua in incercarile tale cu femeile. Motivul pentru care nu poti avea aceasta unica femeie pe care o vrei este faptul ca nu poti avea alte 10 intr-un timp scurt. Lipsa de experienta. Ca sa poti avea acea UNICA femeie ai nevoie de experienta, care vine ….EXPERIMENTAND. Daca tu nu ai abordat inainte, nu stii sa creezi atractie, sa urmaresti limbajul nonverbal, sa creezi conexiune emotionala, sa atingi, saruti si sa faci sex, esti ca si un om fara permis de conducere care vrea sa conduca la formula 1. Daca ai stii cum sa ai alte femei, poate mai frumoase, mai interesante, mai atragatoare nu ai mai fi asa obsedat de asta UNICA si ti-ar creste sansele. Stiu, aceasta UNICA femeie este speciala si nu exista 10 mai faine si mai interesante. Tu iubesti sincer si nimeni nu te poate intelege. Dintre toti cei care pot avea mai multe femei pentru ca au ABILITATI, niciunul nu se plange de problema aceasta, obsesia pentru una singura.

Intrebare logica: Oare de ce?

Motivul pentru care este atat de dificil pentru un AFC sa gaseasca raspuns la aceasta intrebare este pentru ca intelegerea raspunsului este o adevarata iluminare in seductie.

Î:Sunt interesat de o fata/femeie pe care o cunosc (de la scoala, lucru, club). Cum pot sa o fac sa (ma placa/sa se vada cu mine/sa ma iubeasca/sa faca sex cu mine).

R: One-itis din nou. Daca ai abilitatile sa poti face alte femei sa te placa/sa se intalneasca cu tine/sa te iubeasca/sa faca sex cu tine, atunci vei avea raspunsul la intrebarea ta. Daca nu poti, atunci trebuie sa iti dezvolti abilitatile si asta nu are legatura cu o anumita femeie.

Î:Dar eu nu sufar de “one-it is”. Situatia mea este speciala si diferita.

R: E “one-it is”. Revino-ti!

Si daca ai putea sa oferi informatii detaliate despre ea, despre valorile ei, care este viziunea ei despre viata, iubire, sex atunci ai stii tot ce e nevoie pentru a o duce in patul tau. Si nu ai mai avea nevoie de sfaturi. Asadar nu femeia e problema ci lipsa ta de intelegere a seductiei si a ceea ce iti lipseste in abilitatile tale.

Asadar trebuie sa identifici ce abilitati iti lipsesc, sa te antrenezi si aceste probleme se vor rezolva de la sine.

Î:Cum abordez femei?

R: La inceput, pe masura ce inveti, ideal este ca atunci cand vezi o femeie sa nu te gandesti la nimic, sa te duci la ea si sa spui :”Ceau”. De acolo ori improvizezi si dezvolti o conversatie care sa se finalizeze cu un schimb de numere de telefon sau id-uri, sau folosesti materiale memorate( doar pentru inceput).Daca te gandesti inainte sa abordezi, propria minte te va sabota cu gandirea negativa. ( Daca ma refuza, daca apare iubitul ei de la K1 si mi-o trage, etc).

Î:Care este un deschizator de conversatie universal?

R: „Ceau sau salut”

Î:Cum sa imi controlez emotiile de nervozitate si timiditatea?

R: Problema e ca iei totul prea in serios. NU se termina lumea cu o femeie care un iti raspunde la salut. CREDE-MA. In fiecare an in Japonia sute de delfini sunt izolati in golfuletze si macelariti. Strategia e sa raneasca cativa pentru ca deflinii nu parasesc un membru ranit iar apoi ii macelaresc fara probleme pe toti. Asta e un lucru mult mai trist decat ca o fata nu iti raspunde pozitiv la salut sau la abordare. Asa ca revino-ti si da-i drumul la abordari. ZILNIC. Cu suficient de multe repetitii, sistemul tau nervos va invata sa reactioneze altfel si timiditatea si teama se vor estompa destul de mult incat sa nu se mai iti afecteze rezultatele.

Î:„Ce vrea o femeie de la un barbat?”

R: Un barbat care nu e ca toti ceilalti din turma. Cineva care o poate provoca si care stie ce vrea . Care stie cum sa obtina ce vrea.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere