Cele Trei Parti Ale Iubirii Umane – Arta Seductiei

Cele trei parti ale iubirii umane

humanLove
“Dragostea (n.a. a se citi atracţia sexuală) este, ca instinct vital, cel mai puternic dintre toate resorturile. Dacă s-ar gândi cineva că dragostea absoarbe fără încetare vlaga tinereţii, că este scopul suprem aproape al oricărui efort omenesc, aducând dezordinea în afacerile cele mai serioase, că încurcă cele mai mari spirite, că rupe relaţii preţioase, sfărâmă legături ce păreau de nezdruncinat, îşi face victime din viaţă, sănătate, bogăţie, rang, fericire, că face din omul cinstit un desfrânat şi din prieten trădător, atunci acel cineva ar fi gata să strige: Pentru ce atâta zgomot şi efort, atâtea necazuri şi suferinţe?!
Dragostea (n.a. a se citi atracţia sexuală) este vicleşugul întrebuinţat de natură pentru a-şi atinge scopul, care nu este în realitate decât crearea unei fiinţe noi. ” Asta ar trebui sa stii deja ca zice Schopenhauer.

Etapa 1 Atractia sexuala

Asadar prima etapa este etapa mamiferului din noi. Trebuie sa iti onorezi natura, nu sa o renegi. Legile atractiei sexuale se aplica la oameni ca la orice alta specie de mamifere. Cerbii au coarne, paunii coada si oamenii muschi, haine si masini. Acestea se numesc simboluri sexuale. Si le arata masculii in fiecare specie, pentru ca femelele aleg.

Totusi, aceste simboluri sunt simboluri exterioare, iar tendinta evolutei este sa puna simbolurile exterioare in interior. Ca si barbat, tot mai putin se pune accent pe forta fizica, pentru ca ea e destul de nefolositoare.
Banii sunt un simbol al faptului ca esti creativ si ai stiut cum sa-i faci. Cu toate ca s-ar putea sa nu ii fi facut tu, si atunci femeile vor sta cu tine doar pentru bani si ai sa ajungi la psiholog pentru ca nu mai suporti sa nu fii apreciat pentru ceea ce esti ca om.

Creativitatea este un simbol interior. La fel ca increderea in sine, curajul si toate celalalte calitati care arata ca un barbat are gene bune si merita sa le transmita generatiilor care vin.
Asadar primul pas catre iubire este aceasta etapa. Etapa mamiferului. Si asa cum noi cei de pe Arta Seductiei deja stim, e o munca care se poate realiza de aproape orice exemplar al speciei care isi foloseste MINTEA ca sa INVETE un minimum de lucruri necesare. Acum, ceea ce trebuie sa retinem, e ca FOARTE multi oameni, raman in aceasta etapa, a mamiferului. Etapa atractiei sexuale.

Hipotalamusul este fabrica in care se produc toate emotiile. La om si la animal. Atractia sexuala este cea mai puternica emotie umana si cand se produce, din hipotalamus pleaca o avalansa intreaga de substante chimice. Emotiile. Ele pot fi bune si rele.
Cand esti atras sexual poti sa:
– Ai o stare permanenta de fericire, de euforie
– Sa ai lipsa de pofta de mancare
– Creste ritmul batailor inimii
– Creste sensibilitatea tuturor simturilor ( vaz, auz, miros, tactil, gust)

De asemenea cand esti atras sexual mai poti sa:
– Fii gelos pe alt mamifer de acelasi sex care incearca sa se imperecheze cu persoana de care esti atras, si sa vrei sa il distrugi.
– Faci tot felul de lucruri idioate care elimina complet ratiunea si te lasa in parada emotiilor distructive. Strici relatii, pierzi bani, te apuci de baut, tradezi prieteni, etc
– Iti afecteaza psihicul daca nu ajungi sa iti manifesti atractia prin sex, actul final al atractiei sexuale.

Acum, desi multi oameni se rezuma la aceasta prima etapa, ei numesc asta iubire. Dar ca si orice emotie, atractia sexuala vine si trece. Dupa sex vraja se destrama si ceea ce puneam in seama minunatei iubiri a trecut. Natura si-a luat tributul si acum te lasa mahmur. 70% din casnicii se sfarsesc prin divort la ora actuala pentru ca oamenii merg si zic ” pana cand moartea ne va despartii” bazat pe niste emotii care trec al dracului de repede. Si mai rau, cand simt ca emotiile trec se pun sa faca copii, poate „isi imbunatatesc relatia”.

Te intrebi ce s-a intamplat? Ti ai indeplinit scopul de mamifer, acum o iei de la capat.


Etapa 2 Iubirea adevarata

Totusi ar trebui sa te gandesti acum ca esti FIINTA UMANA, si ca mai e o latura a ta pe care nu ai onorat-o.
Este sufletul tau. Si trebuie sa stii ca neglijarea lui, te va face doar un alt mamifer de la gradina zoologica. Si care sa fim drepti, nici nu va avea alte drepturi pe lumea asta. Asa cum foarte frumos spune Albert Camus ”Iubirea inseamna sa daruiesti totul, sa sacrifici totul fara sperantza de rasplata”

…si totusi cati sunt oamenii care ofera primii mintindu-se ca ei iubesc, pentru ca dupa 5 minute sa stea ca niste cersetori cu mana intinsa asteptand un semn de reciprocitate. Problema cu atractia sexuala e ca ea cere reciprocitate. Am mers la suc si ne iubim, dar nu facem sex?
Cand esti atras sexual, faci de obicei gafe degenul acesta. Iti spui ca tu iubesti , cand defapt nu esti decat un alt mamifer prins in mrejele atractiei sexuale.

Iubirea inseamna sa oferi si sa nu incerci sa manipulezi.

Iubirea izvorata din suflet poate purta cu adevarat numele de IUBIRE. Totusi iti vine sa crezi sau nu, la fel ca si atractia sexuala, naste si ea probleme.

In primul rand nu poti iubi decat intr-un singur fel. Cand sufletul tau este atat de plin de iubire de sine, de viata, de frumos, de bucurie simti nevoia sa oferi pentru ca da pe dinafara. Si atunci este momentul in care poti sa spui pentru prima oara “ IUBESC” Iti poti iubi : tara, parintii, copii, pe tine, prietenii si iti poti IUBI fiinta de care esti atras sexual.

Dar pentru ca atractia sexuala are legile ei, iar iubirea cu totul altele, pentru ca atractia sexuala tine de corpul fizic si de emotii, iar iubirea tine de fiinta spirituala din noi , de sufletul nostru, se naste drama umana a iubirii.

In lupta dintre atractie sexuala si iubire, se afla lupta intre mamiferul din noi si FIINTA umana din noi. Uneori dorind din suflet binele fiintei iubite, iar in urmatoarea clipa napaditi in corpul nostru de emotiile geloziei care ne fac sa consideram ca avem dreptul sa ucidem fiinta de care suntem atrasi, decat sa renuntam la ea.

Iubirea aceasta, spirituala sa ii zicem, cere atat de multe din partea unui om. Mult mai multe decat majoritatea dintre noi putem oferi. Daca atractia sexuala dusa la sfarsit se consuma prin sex, iubirea spirituala dusa la capat se sfarseste prin sfintenie.

Apostolii propovaduiesc iubirea de aproape ca de sine insusi, sa facem bine, sa-i iubim pe cei ce ne urasc, sã fim milostivi, rabdatori, blanzi, sã ne resemnam cu usurinta la jigniri, sa fim temperati, sa rezistam poftelor carnale si, daca este posibil, sa fim absolut casti. Asta se intelege prin ceea ce se numeste “a renunta la sine insusi”, “a-si duce crucea”.

Eu nu sunt sfant si ma gandesc ca majoritatea dintre noi nu suntem. NU vreau sa renunt la sufletul meu si nici la mamiferul din mine pentru ca ambele ma definesc. EU SUNT si mamifer si sfant. Vreau sa fac sex cu femeile care le iubesc.

Ce pot asadar sa sper ca om? Nu sunt suficient de sfant dar nici nu mai sunt doar mamifer.

Poate ca destinul nostru ca fiinte umane, evoutia noastra ne vor duce intr o zi la desavarsire si vom fi fiinte perfecte, care asa cum spune Biblia, Coranul, Hindusimul, Crestinismul, Budismul, vor atinge starea de Nirvana, al -7 lea cer, Raiul , a 4-a stare de constiinta etc etc.

Dar viata trebuie traita, nu analizata. Cum iubesc eu acum in asa fel incat sa fiu sigur ca ceea ce fac este expresia intregii iubiri de care sunt capabil?

Sa pot spune FAC TOT CE POT si sa fiu mandru de mine?

Etapa 3 Orgasmul sexual

Pentru ca esti om, ai un corp, un psihic si un suflet, asadar esti o fiinta tridimensionala, expresia iubirii este atunci cand atingi orgasmul sexual cu persoana de care esti atras si pe care o iubesti. Fizic, psihic si spiritual.

Poti deasemena sa futi ca nebunul din aceleasi motive pentru care fumezi 2 pachete pe zi, iti rozi unghiile sau mergi la cumparaturi. Poti sa faci sex, sa ai orgasm si sa simti o eliberare asa cum simti o eliberare cand mergi la buda.

Poti sa fii sfant si sa iubesti ca un sfant. Iubirile platonice nu impresioneaza pe nimeni. Cine spune ca iubeste o alta persoana si nu vrea sa faca sex cu ea ori minte ori e schizofrenic ori nu are cu ce.

In clipa orgasmului sexual corpul, mintea si sufletul tau sunt aliniate perfect si aceea este expresia adevarata a iubirii UMANE. Nu sex fara iubire. Nu iubire fara sex. Ci ambele.

Cea mai mare placere umana este orgasmul sexual. Asadar daca oferi un orgasm fiintei pe care o iubesti cu adavarat satisfaci si mamiferul din tine care isi indeplineste scopul, iar prin placerea pe care o oferi la randul tau iti satisfaci si nevoia spirituala de a OFERI.

Asadar invata legile atractie sexuale pentru mamiferul din tine, si cunoaste te pe tine insuti ca sa iti cunosti sufletul si divinitatea din tine. Asta e calea spre iubire.

by Defias

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere