Controlul Asupra Relatiei – Arta Seductiei

Controlul asupra relatiei

pick up20Tendinta generala este de a monopoliza controlul asupra relatiei. Sa domini 100%, sa fii tot timpul Alfa si asa mai departe.

Avantajul ar fi ca fata va sti “cu cine are de-a face” si va sti tot timpul ca nu esti baiatul cu care sa se joace. Totusi, devine monoton la un moment dat. Nu faci nimic daca detii controlul non-stop. Desigur, nu e o idee buna s-o lasi pe ea sa te domine, ca ajungi, cel mai probabil, pres de sters pe picioare. Asta pana cand gaseste ceva mai bun, cand dispari din peisaj. Sau ramai si tu, pentru ca, nu-i asa, un catelus e bun pe langa casa omului.

Cel mai placut este, dupa parerea mea, sa “imparti” controlul cu ea. Adica, sa fii tipul ideal, descurcaret, hazliu si puternic, dar s-o lasi ocazional sa te domine. Sa fii, intr-un fel, jucaria ei. Nu pentru mult timp, evident.

Sa detaliez: o relatie placuta (de doua saptamani sau de doi ani) se bazeaza pe echilibru. Intre cei doi parteneri, evident. Daca acesta exista, ei vor ramane la fel de atrasi unul de celalalt. Sa privim altfel: daca ea domina in permanenta, se va plictisi de tine. Dar, daca tu esti tot timpul seful, o sa te plictisesti. Ti se va parea ca ai langa tine un copil neajutorat, de care trebuie sa ai grija. Plus ca nu vor exista acele mici “lupte” amuzante care, indiferent de deznodamant, va ajuta sa va relaxati si sa va descoperiti reciproc.

Trecand la factorul psihologic, femeia are nevoie de protectie. Asta este cunoscut, chiar daca unele nu recunosc. Esti slab, n-o poti proteja. Esti prea puternic (si domini tot timpul), devine dependenta de persoana ta. Nu poate concepe lumea fara tine. Apar nesiguranta, disperarea si gelozia. Vrei asa ceva? Adica, o femeie obsedata? Care te suna o data pe ora si te bombardeaza cu mesaje? Nu cred.

Apoi, tu. Vei avea momente in care te saturi sa controlezi. E obositor si plictisitor. “Ok, pe asta o am. Vreau altceva”. De ce credeti ca, de-a lungul istoriei, au existat imperii care s-au extins in permanenta? Pentru ca invincibilitatea este atat o binecuvantare, cat si un blestem. Vrei provocari noi. Mereu altele si altele. Si vrei mult mai mult. Evident, aceste imperii n-au rezistat. Nici macar Imperiul Roman. Teritoriul vast era greu de aparat, coruptia era in floare, nobilii incercau sa se joace de-a imparatii pe domeniile lor.

De ce am facut aceasta paralela? Pentru ca situatia mi se pare asemanatoare. O sa ai o multime de femei, apoi o sa te saturi, o sa vrei ceva stabil si s-ar putea sa devii catel, pentru ca tii cu dintii de o relatie anume. Nu pentru ca are tipa ceva anume care te-a subjugat, ci pentru ca vrei sa fii iubitul perfect. Si, sa fim seriosi, pentru asta ai nevoie de concursul ei.

Inca o chestie: daca e dependenta de tine, o sa sufere ingrozitor cand vrei sa va despartiti. Nu stiu ce parere au altii, dar eu detest sa provoc suferinta.

Revenind la ce spuneam: e placut sa las fata sa preia controlul. Stiu ca-l pot recastiga cand vreau. Dar uneori imi place s-o vad cum se alinta. Stie ca poate face asta pentru ca o las eu. Si stie ca e bine sa profite de momentele astea. In acelasi timp, e constienta ca, la randul ei, nu trebuie sa se sperie/ supere cand eu domin. Ideal ar fi sa ajungi in acel stadiu in care nu-ti propui “Azi e ziua in care ea va fi printesa, dar maine eu voi fi numarul 1”. “Reglajul” sa vina de la sine. Alternezi momentele in care o faci sa te vada ca pe un zeu cu cele care ea e copilas rasfatat si tu ii faci complimente si o faci sa se simta pe norisorul numarul 9. Mai exista harjonelile (lupta pentru control, daca intelegeti), la care n-as renunta nici batut. Asta e echilibrul de care spuneam. Si poate fi prezent atat in LTR, cat si intr-o relatie de doua saptamani.

Las-o sa fie numarul 1 (ocazional). Ai grija sa nu depaseasca anumite limite. Echilibreaza relatia.

Iata ideea de baza: ai puterea si i-o “imprumuti” si ei. Astfel, sunt eliminati dusmanii numiti “plictiseala”, “rutina”, “nesiguranta”, “disperare” etc.

In fond, de la o fata vrei sa te faca sa te simti bine cu ea, nu? Ajut-o. Las-o sa aiba initiativa si sa te subjuge. E posibil sa aiba talente pe care nu le banuiesti. Apoi, o subjugi tu. Garantez c-o sa-i placa.

Bafta

by 4 Real

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere