Cum Ai Devenit Accidental Un Fricos Social – Arta Seductiei

Cum ai devenit accidental un fricos social

13904864946fdefc9fPariez ca urmatoarea afirmatie este adevarata pentru orice tip care citeste articolul acesta si care nu se descurca grozav cu femeile.

TU nu intelegi pe deplin ce faci atat de GRESIT incat femeile te gasesc neatractiv. Din exact acelasi motiv CASANOVA care puncteaza si in dreapta si in stanga nu intelege ce face el atat de BINE.

Cum? Citeste inca o data daca simti nevoia. Atat tu cat si Casanova nu aveti nici o idee de ce ati ajuns asa cum sunteti acum cand vine vorba despre seducerea femeilor. Desigur,  Casanova nu e nefericit de situatia sa, nu? Dar tu probabil esti!

Teorie: Eu consider ca ambele moduri de comportament, care se afla la poluri opuse, sunt rezultatul accidentelor care au aparut cand voi doi abia incepeati sa observati fetele intr-o lumina diferita (din punct de vedere sexual) si a incidentelor care tin de intamplare, nimic mai mult.

Probabil s-a petrecut cam asa pentru tine: PRIMA incercare ratata s-a petrecut cu o fata CARE NU TE PLACEA(probabil datorita unor chestii ale ei personale care nu aveau nimic de a face cu tine). Asupra ta esecurile initiale si-au pus amprenta si de aceea ai (sau ai avut) probleme cu seductia si totodata si cu socializarea.

Aceasta prima incercare romantica, posibila rusinoasa, te-a facut sa-ti pierzi increderea initiala de care aveai nevoie pentru a continua sa experimentezi si sa iti dezvolti abilitatile. Aceasta a dus la din ce in ce mai multe esecuri cu femeile.

Mai multe esecuri au dus la o pierdere completa a increderii, cresterea inadaptarii sociale si retragerea din joc.

Nici macar nu incerci sa mai flirtezi, dar mai  sa seduci femei . Schimbarile de comportament ar fi putut duce la fantezii intunecate, pesimism, nesigurante, deziluzii, o stima de sine scazuta si o imagine de sine proasta etc. Cu alte cuvinte, personalitatea ta s-a schimbat pentru a scade si mai mult sansele ca sa poti interactiona cu success cu femeile, si iata..acesta esti tu.

Casanova, pe de alta parte, datorita unei intamplari fericite si nimic mai mult, este posibil sa fi incercat in adolescenta aceleasi tactici ca si tine, doar ca el a avut noroc sa nimereasca o fata care sa-l PLACA, si care a raspuns pozitiv la incercarile lui. Prinzi ideea?..o reactie pozitiva la exact aceleasi tactici ca si tine! Numai datorita intamplarii el a nimerit o fata ale carei raspunsuri favorabile l-au intarit emotional.

Aceasta gura de oxigen (pe care tu nu ai primit-o) i-a dat lui Cassanova incredere si feedback social pozitiv care mai incolo a constituit un laborator in care sa-si regleze cu atentie comportamentul. E posibil ca el sa fi trait intr-un mediu care sa-i fi sprijinit sau chiar incurajat aceste experiente initiale.

O sora mai mare sau o prietena-femeie care putea sa-i dea sfaturi oricand avea nevoie. Cineva care sa fi facut ca gandirea unei femei sa fie mai putin misterioasa si intimidanta?

Tu, pe de alta parte, poate ai trait intr-un mediu cu barbati. Si probabil ori de cate ori ai fi incercat cate ceva ai fost ridiculizat si asta te-a transformat intr-un tip si mai timid.

Ai invatat sa asociezi idea de frica, neputinta, paralizie cu aceea de a seduce o femeie. Si asta numai din cauza ca ai avut ghinion!

Eu consider ca NOROCUL este ceva essential in viata noastra. Sincronizarea norocului e critica. Vezi nu este nici o diferenta fundamentala intre un Las(timid) si Casanova. Ambii sunt doar rezultatul intoarcerii in directii diferite la un anumit moment critic in viata lor.

Cu alte cuvinte timiditatea sociala este doar dobandita si nu e vorba de natura sau de felul in care sti tu in mod natural. Tu cel care incerci sa intelegi care e problema cu tine ar trebui sa stii ca de vina nu e natura(sau prostii gen nu ai fost programat genetic sa reusesti).. ..si ca diferenta dintre drumul tau si al lui Casanova este ca el a avut noroc si a invatat cum sa procedeze corect pe cand tu … nu.

Gandeste-te la asta:

Cum ar fi fost daca prima fata pe care ai fi invitat-o sa iesiti ar fi spus da si ar fi devenit prietena ta in loc sa-ti rada in fata si sa alerge la prietenii ei sa le spuna ce ratat esti ?

Imagineaza-ti cum abilitatile sociale si increderea ta s-ar fi imbunatatit de-a lungul lunilor si anilor daca acest timp s-ar fi consumat in interactiuni sociale (bune sau rele) cu femei in loc de izolare sociala? Ti-ar fi dat o conceptie total diferita despre tine si te-ar fi transformat intr-o persoana cu adevarat diferita de aceea care esti azi .

Si cand te gandesti ca totul e asa din cauza ghinionului din acea prima zi!

E timpul sa iei taurul de coarne. Sa corectezi drumul pe care il urmezi. Exista tehnici pentru a face aceasta schimbare mai usoara decat te astepti, dar totul incepe prin a da uitarii inceputul dezastros, lipsit de noroc. Si pana nu iei aceasta decizie, nimic nu se va schimba cu adevarat pentru tine.

Articol scris de Mike Pilinski si tradus de De_Luxe

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere