Cum Deschizi Conversatia | VIDEO – Arta Seductiei

Cum deschizi conversatia | VIDEO

 

Sa spunem ca mergi la ea, nu ai neaparat emotii…ai trecut peste asta…dar nu stii ce sa-i spui, cu ce sa deschizi conversatia…cum sa nu pari penibil.

Iar asta din pacate este o dilema care de multe ori ne opreste pe noi barbatii sa facem acel prim pas si sa cunoastem femeile superbe pe care le vrem.

Netul totusi e plin de imbecilitati si replici idioate care ar trebui sa impresioneze pustoaice de clasa a 10-a pe care daca le-ai folosi te-ar face sa pari in ochii ei la fel ca ceilalti 1000 de barbati care si-au mai incercat-o cu ea… tu vrei sa fii diferit.

Asa ca iti recomand sa faci exact ce ii invat si pe studentii cu care lucrez…in loc sa pleci cu o replica invatata pe de rost de acasa, construieste-ti tu propriile tale replici.

Pentru asta mai intai trebuie sa iti slefuiesti putin simtul observatiei, vreau sa iesi din casa, sa te plimbi prin oras si sa observi diverse domnisoare care iti plac, insa de data asta fii atent la ce anume le diferentiaza de alte femei:

Fii atent la modul in care si-au asortat hainele, pantofii cu geanta, ce fel de cercei poarta, cum si-au aranjat parul, care este starea lor de spirit, sunt grabite sau sunt bine dispuse.

Dupa ce faci asta timp de cateva ore o sa incepi sa observi acele particularitati care noua barbatilor ne scapa de obicei, acele mici detalii care conteaza de fapt pentru femei.

 

Tot ce-ti ramane de facut este sa mergi si sa-i faci un compliment de genul:

“Imi place foarte mult cum ti-ai asortat….”

“E foarte tare stilul tau, transmite multa energie…”

 

Totusi, evita sa faci complimente foarte generaliste de genul:

“Esti foarte frumoasa” , “Imi plac ochii tai” , “Esti superba!”

O femeie daca este frumoasa stie si cu siguranta a mai auzit-o de la altii 1000 inaintea ta, asa ca daca vrei sa fii diferit observa ceva o particularitate de moment si fii cat mai specific in complimentul pe care il faci.

Asta este o metoda destul de sigura si neintruziva ce o va face sa fie mai detasata si mai confortabila cu tine.

 

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere