Cum Mentii O Relatie - Partea A II-a – Arta Seductiei

Cum mentii o relatie – partea a II-a

Couples-love-18523733-500-334
Intr-o relatie.. nu trebuie sa oferi satisfactie totala niciodata!!
Asta e regula nr 1

Odata ce ai facut asta apare monotonia si plictiseala.

Trebuie sa o tii in priza chiar daca e prietena ta, si sa fi si tu in priza, odata pt ea si a doua oara pentru celelalte femei.

-sa o surprinzi, pozitiv, negativ, nu conteaza
-sa o faci curioasa
-sa fi cand cald, cand rece cu ea
-sa nu-i promiti niciodata ca orice ar face vei fi langa ea, decat daca vrei sa o iei de nevasta  in rest trebuie sa fie constienta ca pentru a te avea in preajma trebuie sa faca si ea niste eforturi (faptul ca e frumoasa nu ajunge la noi, poate la altii)
-sa nu-i spui ca nu poti fara ea, nici sa nu-i arati asta in vre-un fel (tii la ea si e de ajuns)

Multe tipe care sunt intr-o relatie stii dupa ce tanjesc?
Dupa primele cateva zile dinainte sa se combine. Tanjesc dupa apropouri, dupa insinuari, provocari…
In 99% din cazuri astea dispar dupa primul sarut. Nu-i de mirare ca tanjesc dupa ele.
Joaca-te cu mintea ei, chiar si dupa ce i-o tragi la orice ora vrei tu.

Foarte foarte important:
-sa fi independent, asa cum erai inainte de relatie.

Daca te indragostesti, ai grija ca ceilalti, inclusiv ea sa nu vada chestia asta. In momentul in care se vede in ochii tai ca esti indragostit.. you are going down! O sa decazi si pe plan sentimental si pe plan social. Daca totusi se intampla, incearca sa ascunzi chestia asta undeva foarte adanc in tine, altfel o sa fi mancat de viu.
De asta exista perioada aia de liceu cand fiecare se indragosteste si o ia in bot urat, ca pe viitor sa stie la ce sa se astepte cand are un asemenea comportament.

Nu le obisnuiti cu bani si cadouri pentru ca pretentiile lor vor creste pe masura ce trece timpul.
La fel e si cu atentia pe care le-o oferiti. Daca la inceput sunteti foarte nesiguri pe voi si simtiti nevoia sa stati foarte mult cu ele… e pierderea voastra, pentru ca pe viitor vor vrea si mai mult timp de la voi, nicidecum mai putin.

Nu le dati raportul unde ce si cum decat foarte evaziv, pentru ca atunci cand dati peste o alta fata, o sa intampinti dificultati. Nu poti brusc sa devii misterios si sa ai tot felul de treburi.

Vad persoane care sunt intr-o relatie de ceva vreme, parca sunt morti, fara viata, fara vlaga li se citeste in ochi plictiseala, monotonia, au uitat de prieteni si de cum traiau inainte au devenit niste blegi, si cum ziceam mai sus asta are urmari si pe plan social nu doar pe cel sentimental. E trist acum imi vine in minte imaginea unui tip care se plimba aseara cu nevasta si cu copilul in carucior. era terminat tipul, probabil se gandea cand a decazut atat intr-un fel sau altul.. cam asa arata f multi barbati care au o relatie de lunga durata.

O relatie te schimba foarte mult, din cauza asta e vital sa ai prieteni cu care sa iesi, prietene cu care sa socializezi, sa tii in permanenta legatura cu lumea dinafara.
Altfel te trezesti ca a trecut un an sau doi, si tu n-ai nici un prieten nou, ba mai mult chiar ai pierdut o gramada dintre cei pe care ii aveai, te trezesti la 30 de ani cu 2-3 prieteni de familie si ei casatoriti, si singura distractie de care vei avea parte vor fi gratarele la iarba verde din weekenduri, si alea cu nevestele si copii dupa voi.

Cand incepi o relatie e vital sa alegi persoana care trebuie, nu poti sa evoluezi langa oricine, nu poti sa muncesti langa oricine, nu poti sa te simti bine langa oricine. Toate vor iubire..bine, dar trebuie sa inteleaga ca in continuare ai nevoie de timp pentru tine, pentru prieteni, pentru afaceri. Trebuie sa inteleaga ca VOR FI neglijate, pentru ca EA e doar un lucru care face parte din viata ta, pe langa celellalte 10 lucruri importante. Daca n-ai puterea sa-i spui lucrurile asta de la inceput, sau sa-i dai de inteles, fie esti fie o sa ajngi un bleg.  fara gluma.

Pot sa povestesc despre asta la infinit, ideea e sa intelegeti mentalitatea. Sa cititi printre randuri si sa va dati seama ce vreau sa spun exact, chiar daca n-o pot face prea bine utilizand tastatura.

Cam atat pe azi.

by Badass

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere