Cum Sa Abordezi O Fata! – Arta Seductiei

Cum sa abordezi o fata!

atractie-sexuala

Sau in alte cuvinte cum sa o agati.

Sa spunem ca esti in parc si vezi o fata frumoasa care iti place. Ai vrea sa o cunosti dar nu stii cum:

Voi scrie imediat cum dupa ce iti spun din nou ca nu conteaza ce spui, ci cum spui.

Elemente de care sa tii cont:

Cand o abordezi, cand incepi sa vorbesti cu ea, mereu sa incepi cu un zambet pe buze.

Fii relaxat; Stiu ca nu e usor mai ales ca nu faci asta des sau poate nu ai facut niciodata.Incearca sa te destinzi sa nu-ti pese de rezultat.

Foloseste-te de limbajul trupului sa creezi atractie.

Atinge-o. Contactul fizic cu orice persoana creaza sentimentul de siguranta. Atingeo pe brat, umar, in locuri non-sexuale. Fa-o sa se obisnuiasca cu tine.

Vorbeste tare sa te auda. Oamenii care vorbesc tare nu sperie lumea ,cei care vorbesc incet sperie. Asa ca daca vorbesti incet, da volumul mai tare.

Probabil o sa-ti fie frica la inceput, o sa ai sentimenul ala..in care simti teama de respingere. DA-I CU INCREDERE INAINTE. Daca te refuza, nu-i nimic, ti-ai antrenat skill-ul, data viitoare o sa ai experienta necesara, de fiecare data inveti ceva. Imi aduc aminte primele mele abordari, ce emotii am avut, dar cu timpul, emotiile acelea sau transformat in incredere.

Tine minte daca te respinge, e de vina modul in care ai incercat sa o agati. Imbunatateste-ti mereu stilul de abordat, invata sa inveti din greseli.

Mentine contactul vizual.

Acum ca stii toate astea, dute si vorbeste cu ea.

Ce sa spui?

Pentru inceput e important doar sa deschizi conversatia cu fata respectiva, doar iti place si vrei sa o cunosti. Dar nu o sa-i spui asta, ci ii arati indirect.

Poti sa deschizi coversatia :
-Cerand o parere: “Buna” (astepti sa raspunda) “Uite ma contraziceam cu prietenul meu…cine crezi ca..?”;”Stii unde este(un local,ceva, nu conteaza)..?” “Tocmai mi-am cumparat pantofi astia, ce parere ai,am facut o alegere buna?”
Conteaza doar sa intri in vorba cu ea.

Acum puteti sa incepeti sa va cunoasteti, faceti cunostinta, vorbiti un pic despre hobby-urile voastre. Acum poti sa vorbesti cu ea de parca ar fi un vechi prieten.

Daca conversatia decurge bine, poti satabili o intalnire in momentul ala, sau ii spui sa-ti spuna numarul de telefon sa mai vorbiti. Nu o intreba daca iti da numarul de telefon!ci scoate telefonul scrie numerele 07 si pune-o sa scrie restul. O notezi in telefon, si-i dai beep sa te recunoasca cand o suni(si sa verifici daca e adevarat numarul care la scris)

FARA REPLICI DE AGATAT! sunt aiurea si nu te duc nicaieri, de asta nu trebuie sa para ca o agati ci ca ai dat peste ea (ca si cum ar fi destinul).

Fii natural!

Posted by Gabi nr1.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere