Cum Sa "citesti" O Fata – Arta Seductiei

Cum sa „citesti” o fata

woman-reading

Inainte sa incepi sa faci femeia sa se simta bine, sa-i deduci si sa-i interpretezi valorile, sa i le trimiti inapoi – gata procesate, sa o faci sa simta stari de excitare si placere, etc, trebuie sa stii cum sa-i interpretezi semnalele ce indica – fie ca se simte bine/ rau sau este intr-o stare neutra. Bineinteles ca iti poti da seama ca un zambet de genul „cainele- care- isi- vede- mancarea- in- castron” este un indiciu ca se simte bine si ca un cascat si un scarpinat este un indiciu ca se plictiseste, dar aceste semnale nu sunt intotdeauna atat de evidente. Asa ca pentru a-ti da seama despre felul cum se simte o gagica in functie de intrebarile pe care le pui, temele de discutie pe care le alegi, trebuie sa sa te acordezi cu starile in care se afla pentru a putea citi mai bine reactiile.

Gaseste, prin intrebari, cum se manifesta atunci cand este de acord cu ceva. Gaseste, prin a pune intrebari, cum se manifesta atunci cand nu aproba anumite lucruri. Gaseste, cu ajutorul intrebarilor, cum se manifesta cand este neutra fata de o situatie.

Fa din asta un joc. Spune-i ca vrei sa te faci ‘psihiatru’ si vrei ca ea sa te ajute. Roag-o sa se gandeasca la ceva cu care este deacord din toata inima, care o face sa fie entuziasmata si fericita. Este irelevant daca iti spune la ce se gandeste, de fapt, ar fi mai bine daca ar pastra pentru ea acest raspuns. Apoi roag-o sa incerce sa se gandeasca la ceva pentru care are sentimente neutre. Observa ce face. Repeta acest cilcu de inca vreo doua ori. Apoi roag-o sa se gandeasca la un lucru care o face sa fie impotriva lui, cu care sa nu fie deacord cu toata suflarea ei. Treci din nou prin procesul de neutralitate, si repeta faza de vreo doua ori.

Apoi, roag-o sa se gandeasca la orice doreste ea, iar tu, bazandu-te pe ce ai observat la ea, ii vei spune daca la ce se gandeste este ceva cu care e deacord, nu e deacord sau nu simte nimic pentru acel lucru (e neutra). Joaca-te cu ea ceva timp, apoi renunta, schimband subiectul pentru o perioada.”

Un proces asemanator ar putea fi facut citind in palma tipei (chiar daca nu ai cunostinte in domeniu) sau prin analiza scrisului, etc prin a spune diferite lucruri despre ea si prin a observa reactiile la acestea, astfel poti observa semnele distincte precum cele de aprobare sau cele de dezaprobare. Insa principiile de calibrare descrise aici au o scara mai larga de aplicare decat acest mic domeniu.
Ideea e simpla.. cam in asta consta COLD READING`UL. Observ cum sunt ele normal… apoi cand povestesc despre pisica lor de acasa sau ceva de genul asta. As putea sa spun „pisica ta s-a accidentat vreodata?” ca sa pot observa cum se schimba mimica fetei si a corpului cand ea se gandeste [cum ar fi daca]/[cum a fost cand] pisica ei s-a accidentat. Apoi as putea spune „Pisica ta obisnuieste sa te trezeasca dimineata?” apoi observ, la fel, cum se schimba comportamentul in aceasta situatie. Nu prea au mare importanta temele sau replicile pe care le aleg din moment ce fac PALAVRAGEALA FARA SENS cu aceste gagici, ci directiile in care le conduc inainte de a incepe seductia… asta numai daca nu e timpul sa facem ceva KINO precum oamenii scorburilor:)

Ce vroiam sa zic… in momentul in care vreau sa merg mai departe cu ele, VOI STI cum reactioneaza la lucruri bune sau la lucruri rele. Cand discut cu o fata si PARAFRAZEZ (folosesc cuvintele altora) ce mi-a spus o alta tipa mai de mult cand mi-a propus sa faca sex oral cu mine, ea se GANDESTE ca nu reactioneaza in nici un fel, dar de fapt ea trece prin toate schimbarile prin care a trecut cand s-a gandit la pisica ei, atunci cand se gandeste cum ar fi sa-mi inconjoare penisul cu buzele. Ea fie va avea reactii „fericite”, reactii „triste”, fie reactia „Nu dau DOI BANI pe ce a spus mai inainte”. Mereu stiu cand trebuie sa fac mai mult contact fizic cu o fata pentru ca VREA ea sa fac asta, deoarece ma LASA ea sa fac asta sau URASTE sa fac asta… chiar daca nici macar nu a pronuntat. Cand ma indrept catre ea, va sti pentru ce fac acest lucru si va fi EVIDENT pentru mine sa stiu cum se SIMTE fara sa scoata nici macar o vorba. Asta ma face sa arat ca un adevarat CAMPION pentru ca dau impresia ca „simt” ce simte ea fara sa-mi zica. „Ne potrivim asa de bine bla- bla- bla…”.

by Gap

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere