Cum Să Domini O Femeie şi Să Fii în Control – Arta Seductiei

Cum să domini o femeie şi să fii în control

cum-sa-domini_v2

Ok, te-ai decis că vrei să fii un bărbat dominant, te-ai uitat la 50 Shades of Grey sau ţi-a spus vreo fată de care îţi place că adoră bărbaţii dominanţi şi acum vrei să fii genul ăla de bărbat misterios, ferm care face perversiuni cu fetele…corect?

Greşit, cel puţin locul din care pleci, dacă vrei să ajungi acolo.

Adevărul este că majoritatea bărbaţilor nu reuşesc să fie dominanţi sau de cele mai multe ori ajung în ipostaze penibile şi stânjenitoare atât pentru ei cât şi pentru parteneră.

Asta pentru că în cele mai multe cazuri, nici măcar nu înţeleg ce înseamnă de fapt să domini o femeie şi să fii în control.

 

Aşa că înainte să îţi treacă prin minte că e o idee genială să te duci cu biciul la prima întâlnire sau să începi să dai comenzi femeilor trebuie să înţelegi psihologia din spatele ideii de a fi în control, de a domina.

 

Nu este un mister că multor femei le plac bărbaţii dominanţi, asta pentru că se simt în siguranţă lângă ei şi de multe ori mai feminine, ce poate nu ştii totuşi este că ele unele sunt programate genetic să răspundă pozitiv în faţa stimulilor ce transmit că un bărbat are suficiente resurse interioare ca să le protejeze (este dominant)…

…iar asta le determină să secrete un hormon numit oxitocină care le face să se îndrăgostească mai uşor şi să se simtă mai fericite.

Traducerea, pentru noi oamenii de rând, este că femeile preferă bărbaţii încrezători, care sunt stăpâni pe sine şi se simt confortabili şi în largul lor în situaţii în care trebuie să fie în control şi să ia decizii….

“Ohh… ce fericire!” poate te gândeşti acum, „ce bine că femeile sunt nişte roboţi, sclave emoţionale ale evoluţiei, condamnate să răspundă cu picioarele deschise în faţă unei atitudini încrezătoare, nu?” 

NU!

 

Femeile sunt foarte capabile să aleagă bărbaţii pe care îi vor, de fapt, ironic problema este că NU sunt foarte mulţi bărbaţi care să fie dominanţi în adevăratul sens al cuvântului….

 

tumblr_mtyc7c9b9c1serw3ao1_500Dacă atunci când te gândeşti la ideea de a domina o femeie, tot ce îţi vine în minte este despre cum să o legi şi să o supui sexual la tot felul de perversiuni eşti cel mai probabil cu gândul doar la o nişă sexuală ce include şi dominarea.

A fi dominant în primul rând este o atitudine pe care mai apoi o transformi într-un comportament, iar asta începe încă de la prima întâlnire.

Majoritatea femeilor, în special cele fumoase şi cu capul pe umeri, chiar au dificultăţi în a găsi bărbaţi care să le domine, pentru că majoritatea se simt intimidaţi de prezenţa lor…

…au emoţii, se pierd, încep să le tremure genunchii, le transpiră palemele, nu ştiu ce să spună şi devin EXCESIV de politicoşi şi amabili sau inhibaţi şi necomunicativi.

Un bărbat cu adevărat dominant reuşeşte să transmită siguranţă dar în acelaşi timp şi suficient de multă încredere de sine astfel încât să determine o femeie să-l urmeze în planurile sale, şi asta chiar cu zâmbetul pe buze.

 

Însă multora le scapă faptul că un bărbat dominant într-o relaţie are nevoie şi de suficientă profunzime pentru a înţelege nevoile şi dorinţele partenerei sale.

 

Atunci când un bărbat domină o femeie şi face doar ce are el chef, când vrea el fără să ţină cont şi de ea, relaţia intră pe o pantă alunecoasă ce se îndreaptă către abuz, fizic şi/sau emoţional.

Ce trebuie în primul rând înţeles este că un bărbat sigur pe el, în control, şi dominant o să aibă parte de femei şi sex, dar fără partea de compasiune şi empatie cel mai probabil nu o să poată menţine o relaţie sănătoasă pe termen lung.

Asta se aplică chiar şi în cazurile extreme de dominanţă în care partenera este extrem de submisivă iar bărbatul foarte dominant, chiar dacă limitele relaţiei lor sunt extreme, pentru ca relaţia lor să meargă poţi să fii convins că el ţine cont de dorinţele ei, inclusiv de modul în care ei îi place să fie dominată.

 

Şi acum întrebarea de 1000 de puncte: Cum domini o femeie?

În primul rând ai nevoie, după cum am menţionat, să fii un bărbat încrezător, sigur pe tine. Dacă ai emoţii şi simţi că te pierzi când vorbeşti cu o femeie, înseamna ca trebuie să lucrezi mai întâi la asta. (AICI găseşti o carte ce te poate ajuta)

În al doilea rând, încă de la începutul relaţiei voastre, de orice natură ar fi ea, ai nevoie să o educi astfel încât să se simtă apreciată şi validată atunci când face lucrurile pentru tine, aşa cum vrei …

…iar pentru a o modela pe placul tău, este indicat să o pui să facă încă de la început de când va cunoaşteţi diverse lucruri mărunte pentru tine cum ar fi să îţi aducă un pahar cu apă, să îţi ţină agenda, să îţi calce o cămaşă, să îţi vorbească într-un anumit fel…

…de fiecare dată când face lucrurile aşa cum vrei tu, valideaz-o, spune-i că o apreciazi, astfel încât să înceapă să se simtă bine când face diverse lucruri pentru tine.redwire-singapore-dominant-man-woman

 

Pe măsură ce trece timpul şi vede că îi aprobi şi încurajezi comportamentul de a face lucruri pentru tine, o să se simtă motivată să o faca mai des.

 

 

Modul în care îi spui ce vrei să facă trebuie să fie foarte ferm, decis şi hotărât:, “ai vrea te rog, dacă nu te deranjează prea tare să mă ajuţi şi pe mine…” cu siguranţă nu este abordarea câştigătoare, nu vrea un pisoi fiert, vrea un bărbat!

Tonul face muzica, şi de cele mai multe ori modul în care îi ceri ce să facă, o vor determina să simtă că eşti în control.

Chiar dacă foloseşti , “te rog” şi “mulţumesc” ele trebuie să fie însoţite de o comandă fema şi decisă “Da-mi telefonul de pe masă te rog” , “Adu-mi ceva de mâncare te rog!” – lasă tonul de victima cerşetoare pentru bărbaţii ce servesc pe post de cârpă de şters pe jos.

Un bărbat cu adevărat dominant şi cu experienţă de cele mai multe ori are nevoie doar să îşi modifice puţin tonalitatea făcând-o mai fermă sau să pună mai apăsat accentul pe anumite cuvinte pentru a transmite mesajul – iar femeile iubesc asta pentru că majoritatea bărbaţilor de rând nici măcar nu sesizează aceste diferenţe de nuanţe.

 

Femeile de multe ori când comunica dincolo de informaţia transmisă prin cuvinte, transmit foarte mult despre starea lor de spirit şi ceea ce simt prin încărcătură emoţională a tonalităţii, aşa că este extrem de recoamandat să dai atenţie modului în care vorbeşti şi în care îţi va răspunde.

 

Relaţia de dominanţă şi submisivitate dintre voi se construieşte pe măsură ce vă cunoaşteţi mai bine şi încrederea pe care o are în tine devine din ce în ce mai stabilă.

Nu te aştepta să-i spui la prima întâlnire pe un ton ferm şi hotărât: “Du-te şi adu-mi cravaşa neagră din sertarul de jos şi pune-te în genunchi în faţă mea!” – iar ea s-o facă cu zâmbetul pe buze, cel mai probabil o să-ţi arunce o privire ciudată şi-o să te considere un dubios.

10607178-_sy540_Majoritatea femeilor au nevoie de timp, să prindă încredere în tine, felul în care iei decizii şi comanzi, să vadă că dacă fac lucrurile ca tine nu se întâmplă nimic rău sau neplăcut, ci dimpotrivă, să vadă că sunt apreciate şi se simt bine atunci când o fac.

Aproape toate femeile au o dorinţa puternică de a fi dominate, dar de multe ori nu o manifestă din teamă de a nu ajunge într-o postura stânjenitoare care să le facă să se simtă prost, să fie înjosite sau pur şi simplu să îţi baţi joc de ele şi să le foloseşti pentru amuzamentul tău.

 

Temerile apar pentru că mulţi bărbaţi se trezesc peste noapte că vor să fie dominatori şi încep să latre ordine în stânga şi-n dreapta, se comportă abuziv şi rănesc fizic sau emoţional femeile.

 

…lucru care desigur este neplăcut pentru ele în special când sunt nepregătite şi habar n-au ce se întâmplă şi de ce brusc iubitul lor se comportă ca un pervers dubios.

Starea de dominanţă pleacă de la încredere, pe care tu ca bărbat o ai şi care mai apoi se transformă într-un comportament pe care îl adopţi treptat împreună cu ea, îi spui ce să facă iar ea o va face cu plăcere pentru tine.

Îi vei oferi satisfacţia de a lăsa deoparte propriul controlul şi de a se lasă condusă de către tine într-o lume nouă pentru ea, o vei aduce în teritorul tău, unde tu faci regulile şi de multe ori asta înseamnă că o vei aduce incluisv pe pragul plăcerilor la care doar visa, pentru că după cum am spus, un bărbat cu adevărat dominant este un bărbat capabil ce înţelege nevoile şi dorinţele partenerei.

Însa lucrurile nu sunt mereu roz,  trebuie să înveţi să-i spui şi “Nu”, femeile sunt obişnuite cu bărbaţi slabi şi de multe ori te vor testa să vadă dacă eşti cu adevărat în control pentru că nu se vor lasă dominate de orice flăcău care crede că e mare bărbat după ce a petrecut nenumărate ore de cercetare şi studiu pe Pornhub…

….vezi tu, femeile au mai multe metode prin care te testează, încep să se pisicească şi să spună că nu au chef să facă ce le ceri sau te tachinează, te ironizează atunci când le dai o comandă, doar ca să vadă cum reacţionezi.

 

Indiferent dacă te ignoră, te ironzeaza, te tachinează, refuză să facă ce vrei, tu trebuie să rămâi calm şi la fel de hotărât.

 

Momentele în care începi să devii frustrat, să-ţi pierzi răbdarea, să te enervezi şi să nu mai fii în controlul stării tale interioare, nu vei mai fi nici în controlul ei, iar femeile vor încerca să îţi găsească slăbiciunea, comportamentul la care cedezi, şi-l vor exploata fie ca să se joace cu tine sau să te provoace…iar uneori doar pentru că pot.

 

Deşi fii atent, există şi acele femei pentru care dominanţa şi submisivitatea sunt un joc pe care vor să-l câştige cu orice preţ şi te vor face praf dacă au ocazia, îţi vor da sentimentul că eşti în control şi când ţi-e lumea mai dragă trag preşul de sub tine şi îţi distrug fără scrupule orice urmă de stimă de sine şi masculinitate doar pentru că pot s-o facă.

togetherDar asta nu înseamnă că o femeie trebuie dominată cu o mână de fier, că nu trebuie să faci niciodată ce vrea ea sau că nu trebuie să cazi niciodată în jocul ei.

Totuşi ar fi indicat să reţii că atunci când ceva este cu adevărat important sau atunci când lucrurile într-adevăr contează pentru tine şi le vrei făcute într-un anumit fel, trebuie să fii ferm.

 

Fii întodeauna atent la intenţiile tale şi intenţiile ei, dacă intenţia este una pur egoistă sau de dragul de a o trata ca pe o jucărie ca să vezi dacă face ce vrei, nu este ok, ţine minte se poate întoarce pagina.

 

O femeie este submisivă pentru că alege să fie aşa cu tine, pentru că se simte bine să o facă, nu pentru că ţi se cuvine ţie sau ai un merit – e bine să bagi asta la cap încă de la început, altfel e posibil ca atitudinea ta de dominanţă să se transforme în aroganţă, ceea ce nu vrea nici o femeie de fapt.

Nu uita, comprtamentul de a fi dominant şi submisivitatea se educa cu timpul, iar asta construiţi împreună, treptat, de la simple comezi până la adevărate provocări.

 

Limitele ar trebui să le stabiliţi împreună, dacă nu le cunoaşteţi le exploraţi amândoi, observă întodeauna cât de confortabilă sau nu este să facă un lucru pentru tine.

Uneori s-ar putea să o pui să facă ceva ce nu îşi doreşte neapărat să facă, dar o va face pentru tine…

…observă asta în atitudinea şi comportamentul ei, este un moment foarte bun să porţi o discuţie cu ea şi să-i fii cu adevărat reunoscator pentru că face lucrurile aşa cum vrei, arată-i că o apreciezi.

Totuşi, dacă o pui să facă ceva ce nu este atât de important pentru tine, şi observi că nu vrea să facă acel lucru neapărat şi totusi l-ar face de dragul tău, în astfel de situaţii poate e chiar mai bine să n-o laşi să facă acel lucru.

 

Iar în acele momentele în care vezi că înceape să aibă dubii , să se gândească dacă relaţia este ok, dacă e bine ce face, este maxim de important să o asculţi şi să fii alături de ea şi nevoile ei emoţionale.

 

hqdefaultTendinţa naturală a unui dominator atunci este să pedepsească, “Cum să îmi ieşi din gratii şi să pui la îndoială ce-ţi spun!” ţipă o parte din orgoliul nostru masculin, dar după cum am mentional, o calitate necesară unui dominator pentru a avea o relaţie stabilă şi sănătoasă este profunzimea.

A fi dominant, nu înseamnă neapărat să fii abuziv, nu înseamnă să profiţi de ea şi s-o manipulezi să te servească de parcă este sclava ta….

…sigur, se poate merge şi până acolo, şi sunt femei deschise care îşi doresc genul asta de experienţe, dar ceea ce vreau să îţi spun este că “a domina” nu se traduce neaparart prin “a abuza”.

De fapt în majoritatea relaţiilor de dominantă nici nu vei observa că el o domină decât dacă îi cunoşti foarte bine şi ştii dinamică intimă a relaţiei lor.

După cum am mai spus, a domina şi a fi în control poate fi făcut şi printr-o simplă comandă, în care tonul vocii tale pune mai apăsat accentul pe anumite cuvinte astfel încât ea să înţeleagă importanţa mesajului tău.

Aşa că înainte să spargi sute de euro prin sex shop-uri să îţi cumperi tot felul de jucării pentru că asta crezi tu că te face să fii un bărbat dominant, e important să înţelegi dinamică unei relaţii de dominanţă:

 

Pleacă dintr-o atitudine fermă şi încrezătoare.

Se educa prin comenzi simple şi validări ale comportamentelor favorabile.

Intenţiile din spate fac diferenţa între satisfacţie şi manipulare.

Se consolidează în timp prin cunoaşterea şi explorarea limitelor reciproce.

Devine o artă atunci când o singură atingere sau o privire transmit mai mult decât o sute de cuvinte.

 

Cu siguranţă arta de a domina şi a seduce o femeie are foarte multe ramuri iar aici am scris ceea ce consider că este o bază pe care orice bărbat care vrea să fie în control trebuie să o cunoască.

Sunt multe de spus şi despre Dominarea Sexuală şi este un capitol la fel de stufos, dacă te interesează să scriu despre Cum să domini o femeie în pat lasă-mi un comentariu mai jos.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere