Cum Sa Fii Romantic | Video

Cum Sa Fii Romantic | Barbatul Romantic

Astăzi vorbim despre ce înseamnă să fii romantic. Însă în primul rând, trebuie să înţelegem de unde vine romantismul.
Romantismul este un curent artistic, literar şi intelectual ce îşi are originile în Europa şi a apărut la sfârşitul sec 18.

Romantismul era opus clasicismului care presupunea o anumită rigiditate şi reguli fixe şi clar definite, pe când romantismul aducea o notă nonconformistă, punea accent pe elementul frumosului, pe pasiunea şi sensibilitatea de a putea remarca micile detalii ce împreună compun armonia.

La fel cum un cavaler din perioada aceea câştiga inima iubitei sale prin luptă şi declaraţii profunde de admiraţie, bărbatul modern astăzi are armele sale pt a fi romantic.

Drept urmare, de la sine este înţeles că a fi romantic presupune o anumită atitudine. Din păcate foarte mulţi bărbaţi din zilele noastre confundă atitudinea unui bărbat romantic cu atitudinea unui bărbat submisiv şi slab.

A fi romantic presupune să înţelegi cele 3 legi ale Romantismului

 

1. Prima lege presupune să îţi dai voie să observi Femeia pe care o ai în faţa ta!

Observă-i micile gesturi pe care le are, cum îşi plimbă degetele prin păr, privirea care poate să îi fie atât pasională cât şi timidă în acelaşi timp, observă toate trăsăturile corpului ei ce o împlinesc ca femeie, iar la final permite-ţi să admiri şi să doreşti acea făptură minunată care este femeia din faţa ta.

 

2. A doua lege a romantismului este declaraţia.

Orice lucru, eveniment sau gest ce trece nemarcat istoriei măcar printr-un cuvânt e ca şi cum n-ar fi.

Toate lucrurile pe care le observi la o femeie şi îţi provoacă un sentiment de bucurie trebuiesc declarate într-o manieră sensibilă, elegantă şi elaborată ce poate să plece de la un mic gest de afecţiune şi câteva cuvinte simple cum ar fi: o uşoară mângâiere alături de o privire ce transmite buzelor: „Eşti frumoasă!” până planuri mai elaborate, cum ar fi o cină romantică sau mai banale cum ar fi o plimbare spontană prin parc sub stele.

Pentru că nu poate exista romantism fără o manifestare bidirecţională, deoarece romantismul fără destinatar este suferinţă!

 

3. A treia lege a romantismului presupune demnitatea; pentru ca orice cuvânt, gest sau declaraţie ce se vrea romantică, dacă vine dintr-un loc din care lipseşte bucuria, fericirea şi admiraţia, automat îşi pierde substanţă şi se transformă într-un gest al disperării.

Un bărbat este romantic atunci când simte şi oferă ceea ce simte, nu atunci când spune sau face unele lucruri ca să obţină ceva.

 

În concluzie a fi romantic înseamnă să ai o atitudine ce are la baza simţul de observaţie şi bucuria de a împărtăşi femeii la care ţii sentimentele tale.

Spune-mi într-un comentariu mai jos: ţie ce gesturi romantice îţi place să faci!

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere