Cum Sa Ii Captezi Atentia Rapid | VIDEO – Arta Seductiei

Cum sa ii captezi atentia rapid | VIDEO

 

Si-am dat drumul la video iar daca data trecuta ti-am vorbit despre una dintre multele metode pe care le folosesc cu studentii mei pentru a capta atentia unei domnisoare (vezi AICI), azi o sa iti explic 3 metode foarte eficiente prin care poti capta atentia unei persoane.

Sa spunem ca mergi la o intalnire sau ba chiar mai bine mergi sa abordezi o domnisoara de care iti place si natural vrei ca atentia ei sa fie 100% la tine.

N-o sa-ti predau tehnici expirate care sa te invete sa-ti pui cine stie ce rahaturi in cap ca sa arati ca un travestit in calduri…in schimb o sa te invat 3 elemente psihologice ce o vor face sa fie toata ochi si urechi… asa ca acum o sa te rog sa fii foarte atent….

 

…prima metoda de a atrage cu succes atentia unei persoane este sa-i spui, sa fie atent, dupa cum ai vazut a functionat si in cazul tau mai devreme cand ti-am spus sa fii atent.

Inca de mici suntem indoctri…educati… sa raspundem imediat cand cineva ne comanda atentia , atentie la tabla, atentie cand treci strada…ATENTIE!

Asa ca atunci cand ai ceva de spus unei domnisoare nu ezita sa-i spui “Fii atenta…” si pe urma continui ce ai tu de sus si partea frumoasa e ca nici nu trebuie sa fie ceva foarte important.

 

A doua metoda pe care o poti folosi este…. ca … pe masura… ce vorbesti cu ea…sa faci pauze …suficient de mari…. astfel incat…sa fie din ce in ce mai atenta la ceea ce ai de spus.

Metoda asta o poti aplica impreuna cu o tonalitate grava si joasa astfel incat sa-i dai de inteles ca urmeaza sa ii transmiti ceva cu adevarat important.

Desi daca in general esti o fire mai timida si vorbesti incet e posibil ca aceasta metoda sa nu fie pentru tine, situatie in care iti recomand sa exersezi sa vorbesti din ce in ce mai tare si raspicat!

 

Iar a treia metoda cred ca este una dintre CELE MAI MISTO, este Foaarte tare!

Esti curios?

Ei bine asta este! Seteaza asteptari foarte ridicate pentru ceea urmeaza sa spui astfel incat s-o faci sa se ude de curiozitate, o sa ai atentia ei garantat!

Foloseste fraze de genul, “Trebuie neaparat sa-ti spun asta”, “Sa vezi ce faza tare” … si pe urma continua si spune-i ceea ce ai de spus.

Insa NU iti recomand sa exagerezi cu aceasta ultima metoda, pentru ca folosita in exces o va face sa-si piarda din puterea de a capta atentia, de 1 maxim doua ori per conversatie.

Si daca tot v-am captat atentia, o sa va spun despre cartea din spatele meu depsre care m-ati tot intrebat… este cartea mea Daca N-o Seduci, Se Duce in care vorbesc despre cele mai interesante lectii pe care le-am invatat pe pielea mea despre femei si cele mai bune metode pe care le stiu pentru a cucerii fetele care va plac.

Data viitoare o sa vorbim despre diferenta dintre incredere de sine versus aroganta!

 

Nu uita sa te abonezi!! Tine minte Zambeste.

 

CARTEA: ArtaSeductiei.ro/carti/daca-no-seduci-se-duce/

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere