Cum Sa Lasi O Impresie De Neuitat In Club – Arta Seductiei

Cum sa lasi o impresie de neuitat in club

downtownclub

Pasul 1

Propune-ti ca prim scop nu sa faci PickUp, ci:

– sa ai cit mai putina frica
SI, in masura in care se poate
– sa te simti bine

Gindeste-te in ce conditii ai putea sa obtii, in club, cele 2 lucruri de mai sus.

Completeaza fraza: In club, m-as simti bine si as avea foarte putina frica daca as face ……………………. (X)

Unde X tu stii ce e. Poate ca pentru tine X inseamna sa te duci in club cu un grup de prieteni pozitivi, care sa te sustina psihic, sau poate ca inseamna sa te duci singur pentru ca asa te simti tu mai bine la inceput. Poate inseamna sa dansezi, poate inseamna sa NU dansezi. Poate inseamna sa te duci intr-un club unde nu este fum, sau cu o anumita muzica. Poate ca inseamna sa te imbraci mai bine si sa ai o freza misto cind te duci in club. Poate sa insemne sa te duci si sa stai numai 2 ore pentru ca dupa aia ti se face cald. Poate sa insemne sa te duci intr-un club cu o temperatura mai joasa, cu aer conditionat.

Gindeste-te foarte bine ce este, si descrie in detaliu!

Pe urma du-te de citeva ori in club asa cum te-ai gindit mai sus, cu scopurile sa te simti bine si sa-ti micsorezi frica, FARA sa iti propui sa faci PU.

E important sa alegi un club civilizat in care sa te simti in siguranta fizic. Daca te duci in cine stie ce club de interlopi si patesti ceva, asta iti va mari frica. E preferabil sa nu te duci intr-un club nasol, care nu iti place, doar pentru ca acolo se duc prietenii tai. E foarte important sa gasesti un club care chiar sa iti placa, sa se potriveasca cu tine. Putina explorare nu strica.

Daca te duci in club de citeva ori in conditiile pe care tu ai sa le descrii mai sus, te vei obisnui cu ambianta.

Daca ai frica, ea se va micsora (pentru ca vei descoperi ca te duci in club si nu se intimpla nimic rau). Daca te simti bine, vei asocia clubul cu starea de bine

De fiecare data cind te duci in club, si ai chef sa faci ceva in plus ca sa iti scada teama, vei face o tema din cele de mai jos – una singura nu toate o data:

Tema 1  de facut in club

Cind te duci in club si te simti nasol, poate fi din doua cauze:

a). Te-ai gindit la ceva ce iti creeaza emotii negative.

De exemplu: „Nu stiu sa dansez, ceilalti ma judeca pentru asta, fetele ma vor dispretui” (si aici apare o emotie negativa, eventual o viziune sau o senzatie corporala legata de asta)

b). Ai facut un pattern matching – ai vazut sau ai simtit ceva asemanator cu o situatie din trecut in care te-ai simtit nasol.

De exemplu: „Am vazut un grup de baieti. Asta imi creeaza frica pentru ca in trecut, cind eram mic, am intilnit un grup de baieti care m-a umilit si m-a batut” (la fel, aici va aparea o emotie negativa, o senzatie fizica legata de bataie sau de umilinta)

Astea sint doar exemple – probabil motivele pentru care nu te simti bine in club sint cu totul altele, fiecare avem niste motive specifice pentru care ne simtim asa cum ne simtim.

Treaba ta este ca de cite ori te simti nasol, sa iti dai seama ce anume te face sa te simti nasol. Si pe urma sa vii cu contraargumente, preferabil pe loc. Daca nu se poate pe loc, macar sa tii minte gindul negativ si a doua zi sa te gindesti la contraargumente.

E important sa petreci mai mult timp aducind contraargumente decit iti ia sa identifici gindul negativ. Daca identifici gindul negativ in 30 de secunde, sa aduci contraargumente minim 2-3 minute. Intotdeauna e bine sa te gindesti la solutie mult mai mult decit te gindesti la problema pe care o ai.

Identificarea la nesfirsit a gindurilor negative duce la depresie. Daca te gindesti: „Ma simt rau pentru ca … (urmeaza 1 ora in care iti detaliezi mental de ce te simti rau)”, chestia asta te va deprima. Din cauza asta e bine sa ai o limita de timp pentru identificarea gindurilor negative – de exemplu maxim 1 minut pentru in club, maxim 5 minute daca esti acasa, etc. Si pe urma sa aloci de citeva ori mai mult pentru gasirea unei solutii sau pentru contraargumente – daca te-ai gindit 5 minute la ce te face sa te simti rau, e bine sa aloci 10-20 de minute pentru contraargumente.

Cind te gindesti la contraargumente, incearca sa si simti emotia pozitiva corespunzatoare contraargumentului.

Exemple de contraargumente:

Gind negativ: „Nu stiu sa dansez, ceilalti ma judeca pentru asta, fetele ma vor dispretui”

Contraargumente:

  • Uitindu-ma in jur observ ca majoritatea celor de aici nu stiu sa danseze. Daca ei nu sint dispretuiti, cu singuranta ca nici eu nu voi fi dispretuit.
  • Femeile sint mai preocupate sa se simta ele bine si sint atente la cum se simt ele si la partenerii lor. Daca eu incep sa dansez si dansez prost, nu vor observa.
  • Fiecare om de aici are insecuritatile lui, propriile lui ginduri negre, asa cum am si eu. Am sa ajung la un moment dat sa actionez si sa ma simt bine in ciuda insecuritatilor.
  • Temerile mele se vor micsora in timp, daca vin des in club. Sint multi oameni care au avut temeri la inceput si totusi au reusit.
  • Sint un barbat puternic si nu ma intereseaza ca ceilalti ma judeca. Daca ma judeca e problema lor. Eu sint deasupra acestor lucruri. Pentru mine conteaza in primul rind parerea mea, trebuie sa fiu ok in fata mea, daca ceilalti nu sint de acord, e treaba lor.
  • Impresia mea ca voi fi dispretuit pentru ca nu stiu sa dansez este o presupunere care poate fi falsa. Daca dansez prost, poate ca la un moment dat o fata din grupul meu se va oferi sa ma invete niste pasi, si ma voi simti bine.
  • Daca intr-adevar o femeie mi-a spus ceva urit pentru felul in care am dansat, a fost o intimplare, tipa care a facut asta era o catea nenorocita. Am sa incerc din nou. Probabil ca de data asta va fi ok, pentru ca e probabil ca nici una din tipele din zona nu este o catea.
  • Daca cineva imi spune ceva urit, sint pregatit pentru asta si nu voi baga in seama sau voi replica atit de dur si de usturator, incit eu voi iesi deasupra si celalalt va fi ranit.
  • Daca observ cum danseaza cei din jur, voi invata si eu bazele si voi dansa cit de cit ok la inceput.
  • Am s-o iau incet, voi dansa la inceput in casa, in oglinda, pe urma in club intr-un colt, intr-o zi cind nu e lume, etc, etc.
  • M-am simtit bine in club pina acum 5 minute cind mi-a venit gindul asta. Uite ca ma pot simti bine in club. Daca ma simt bine in club, in timp, multe lucruri bune devin posibile.
  • Voi cere ajutorul unui prieten care stie sa danseze. Sa ma invete bazele si sa imi spuna daca el, la inceput, cind nu stia, a fost ridiculizat sau nu.

Dupa ce aduci contraargumentele, starea ta emotionala se va imbunatati. Nu te astepta sa fie perfect, e posibil sa nu scapi de emotiile negative din prima, dar metoda de mai sus te poate duce foarte departe, mai ales daca iti va intra in obicei. A fost studiata stiintific si da rezultate.

Daca poti corecta ceva prin metode nepsihologice, e bine sa o faci. De exemplu:

– Daca problema ta e cu dansul, si iti permiti sa faci un curs de dansuri de club, do it – iti va da foarte multa incredere. In Bucuresti, Magic Dance tine niste cursuri excelente.

Chestia cu dansul e numai un exemplu – trebuie sa aplici metoda de mai sus pe propriile tale ginduri negative, care la fiecare om sint altele.

Tema 2  de facut in club

Daca observi defecte si greseli numai la tine, si foarte rar la cei din jur, sau ii idealizezi pe cei din jur, va trebui sa ii cobori pe ceilalti de pe piedestal, sa ii consideri la acelasi nivel cu tine sau chiar sa-i desconsideri putin.

Un prim pas pentru asta este sa observi, in gind, DEFECTE si GRESELI ale celor din jur.

Te uiti in jur si observi chestii de genul:

– Tipa aia blonda n-a stiut sa se asorteze, e vai de capul ei.
– Tipul ala de la masa de acolo are fata de idiot.
– X s-a impiedicat cind danseaza.
– Cutare danseaza nasol.
– Tipa aia a varsat bautura pe ea, cit de dizgratios!

Un alt motiv pentru care e bine sa observi defecte e ca sa poti riposta foarte usturator in caz ca esti atacat verbal, daca se face misto de tine. Faptul ca nu esti porumbelul pacii si stii sa ataci pe cineva iti poate da mai multa siguranta.

Marcheaza-ti in mod special in minte acele defecte pe care oamenii incearca sa le ascunda. De exemplu: tipul care este taran dar incearca din rasputeri sa se dea cult, tipa care are sinii mici dar poarta o bluza cu un ornament voluminos peste sini, etc. Cu astea poti ataca foarte dureros un om.

Nu trebuie sa ataci oamenii aiurea, dar e bine sa ai arma pregatita.

Tema 3  de facut acasa

Daca esti obisnuit sa cauti mental intimplari negative, sentimente negative, critici, etc, trebuie sa schimbam asta, obisnuind mintea sa caute lucrurile pozitive, care ne ridica moralul.

Dupa ce ai iesit in club de citeva ori, scrii un eseu pe o tema pe care o alegi tu, de genul:

– 10 motive care ma fac sa ma simt bine in club
– 10 momente cind m-am simtit bine in club
– De ce anticipez ca ma voi simti din ce in ce mai bine in club
– Calitatile mele care ma fac sa ma simt bine in club

Nu trebuie sa fie neaparat sa fie 10 motive, scrii cite iti vin in minte, cit mai multe, cit mai bine argumentat.

Tema functioneaza daca o iei in serios si chiar te stradui sa aduci cit mai multe argumente si cit mai convingatoare. Te gindesti citeva zile la cum vei scrie eseul, dupa care il scrii.

A te gindi citeva zile la ce vei scrie are un efect secundar: cind gasesti ceva misto de scris in directia indicata, va trebui sa TII MINTE acel lucru pina in ziua in care il vei scrie. Si atunci vei da creierului tau instructiunea „Asta e important – memoreaza asta!”… si se va imprima mai puternic in minte decit daca ai scrie imediat.

Pasul 2

Dupa ce ai facut pasul 1 si toate temele, si ai repetat pasul 1 pina cind simti ca nu mai ai beneficii, te vei indrepta, cu pasi mici, spre a face CE ITI DORESTI TU sa faci in club, de exemplu:

– PU
– sa schimbi clubul cu unul in care sint fete mai multe si de calitate mai buna, dar care iti declanseaza temeri mai mari
– dans (daca iti doresti asta si in pasul 1, ca sa te simti confortabil, nu ai dansat)
– etc.

De cite ori intervine frica, repeti temele de mai sus.

Ideea e sa facem lucrurile cu pasi mici, nu sa ne confruntam brusc cu un stimul care produce frica prea mare, pe care nu stim sau nu putem sa o procesam.

Acum ai cunostiintele necesare ca sa scapi de frica. Get out there si construieste-ti, pas cu pas, placerea de a merge in club.

Articol scris de Trent

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere