Cum Sa Scapi De Blocaje La O Intalnire Cu O Femeie? – Arta Seductiei

Cum sa scapi de blocaje la o intalnire cu o femeie?

intalnireAm primit un e-mail de la un cititor care mi-a spus ca nu stie ce se intampla si de ce o da in bara la a 2-a intalnire. Era foarte surprins, pentru ca i s-a intamplat de mai multe ori ca la prima intalnire totul sa decurga perfect, sa se inteleaga foarte bine cu femeia cu care iesea, ajungeau sa isi impartaseasca visuri, sa se sarute, sa se mangaie, sa se alinte.

Ruptura era provocata la a 2-a intalnire.

„Nu stiu ce se intampla, dar la a doua intalnire ea e total schimbata. Se comporta cu mine cu raceala, nu ma baga in seama pe cat aveam eu asteptari. Si stric totul. Pentru ca devin frustrat si fac lucruri care sunt deplasate. Incerc sa o sarut, ma respinge, trag de ea. NU inteleg de unde aceasta schimbare totala de optica.”

Pentru asta trebuie sa intelegem cateva lucruri foarte importante:

1 – Femeia e o fiinta emotionala

Ce inseamna asta? Femeia traieste prin puseuri emotionale. Totul poate creste exponential la nivel emotional ca intr-un joc piramidal. Dar in acelasi timp emotia se restarteaza de la moment la moment, intervenind logica.

Emotiile la femeie pot fi atat de schimbatoare incat ele pot trece la valori opuse chiar si in decurs de cateva minute. Poate gandi ca nu te place ACUM si peste 4 minute poate gasi o explicatie prin faptul ca e foarte atrasa de tine, si de-aia.

2 – Barbatul este o persoana liniara.

Barbatul in schimb este liniar si constant. Emotia construita lasa un punct de plecare pentru data viitoare. Barbatul e directia, agresivitatea, consecventa. De asta se intampla ca de multe ori femeia sa nu vina la o intalnire iar barbatul sa apara. Pentru ca femeia reactioneaza in functie de emotii, daca simte minima stare de disconfort, de multe ori nu mai face ceea ce planuise (pentru ca ar insemna sa iasa din zona de confort).

De aici pleaca principala neintelegere intre sexe. Barbatul ia o intalnire ca o promisiune ferma, femeia ca un ‘poate’. Iar finalul sa fie foarte deranjant pentru barbat, sa o acuze pe ea ca este o neserioasa etc.

Minima intelegere a sexului opus indeparteaza aceste neajunsuri.

3 – Intalnirile sunt episoade cu inteles de sine statator.

Tu, ca barbat, ai tendinta sa dai o valoare de continuitate emotionala asupra experientei cu o femeie. Ca sa facem o mica metafora, privesti intalnirile cu o femeie ca un serial care are continuitate intre episoade. De fapt solutia este sa privesti fiecare intalnire ca o poveste proprie. Schimband perceptia la nivelul asta, poti sa te bucuri de femeia din fata ta fara sa iti mai faci ganduri despre neajunsurile deciziilor ei.

Daca in prima intalnire ajungi intr-o pozitie avansata de intimitate, simplul fapt ca la a doua intalnire tu pleci tot de acolo mental nu face decat sa provoace respingere din partea ei. Tu trebuie sa creezi o noua poveste in a doua intalnire, poveste care sa inceapa de la zero. Atractia stabilita la prima intalnire va fi mult mai puternica acum, dar doar daca pleci din nou de la zero.

4 – Femeia e un motiv de bucurie.

Mai demult, cand eram foarte deprimat de o relatie pe care o aveam si pe care, sincer, nu o intelegeam de nicio culoare, am hotarat ca femeia nu merita seriozitate din partea mea. Viata este plina de lucruri care merita decizii capitale si pe care le poti considera lucruri de viata si de moarte. Jobul, cariera, hobbyurile, prietenii.. Poti stabili fiecare categorie a vietii tale insemnatatea pe care o are pentru tine.

Femeia nu e unul din ele. Femeia nu e un motiv de suparare. Dimpotriva, femeie e ultimul lucru care ar trebui sa iti aduca suparare in viata.

Asa ca incearca sa intelegi interactiunea cu femeia pe care o vrei la nivel de experiment si sa te bucuri de ea atat cat poti. Iar in momentul in care ceva nu iti convine, nu te frustra aiurea. Intampina acel eveniment cu un ras, da din umeri si mergi mai departe.

In momentul in care ai ajuns sa consider femeia din viata ta un job sau un subiect de viata si de moarte.. ai pierdut.

Abel

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere