Cum Sa Te Imbraci In Club

Cum sa te imbraci in club

LIXOei4BUwX1NStw2tmPuu3bYT4OWBxuZLJZ15hXyN96K5n1pHTUIa FBgEqDlqvUf c6HzVufZAeqLtJ54gHCFuzMAAjBtDU 9NZ6rLKM04r1cQpq1iXMqdrA65Dbb2Hg

 

Clubul este locul unde te duci să te simți bine și să cunoști lume nouă.  Recomandarea mea este să pui accent pe vestimentație în orice situație te-ai afla. Dacă ea este aleasă cum trebuie îți va aduce foarte multe plusuri fără să fi nevoit să depui efort, să deschizi gura sau să faci numere de magie. O femeie va aprecia aproape în fiecare situație un bărbat creativ pentru că subcoștientul ei îi va transmite că nu este o persoană plictisitoare. Atunci de ce să nu te ocupi de acest aspect?
Pentru creativitate nu trebuie să ai un corp plin de mușchi sau să ai portofelul plin. Sunt metode mult mai subtile prin care poți reuși. Aceste metode le-am descoperit singur pe barba mea fără să  îmi explice cineva ce și cum se face.

Clubul trebuie să îl vezi ca și un spațiu de joacă în care totul trebuie să fie cât de simplu posibil și să folosești tot ce ai în dotare.

Trebuie să ai în considerare că orice ținută ai purta, să ai grijă pentru că vei fi călcat sau cineva va vărsa băutura pe tine. Sunt niște lucruri care se întâmplă cel puțin în locurile aglomerate. Ți-am spus asta ca să nu fi restrictiv din punct de vedere al vestimentației.

Clubul nu este un loc tocmai întunecat si trebuie să fi atent ce anume vei purta. Nu te baza pe faptul că e întuneric și nimeni nu te va observa.

În continuare, am să trec prin mai multe secțiuni pentru ca informația să îți fie foarte clară.

1) Hainele

Cea mai banală combinație pe care o poartă bărbații în club este cămașa albă sau neagră la blugi. Te rog nu  încerca să imiți un anumit personaj pentru că îți place cum îi stă cu cele două nuanțe. Dacă tot dorești să optezi pentru această combinație atunci folosește-te de accesorii. Am să îți spun la momentul potrivit despre ele.

Pentru cei care vor să poarte cămașă aș recomanda maxim doi nasturi descheiați. Astfel, vei afișa un aer relaxant.
Jeanșii tăiați și prespălați se regăsesc  în multe dintre ținutele din club. Personal îi consider total nepotriviți. O pereche simplă clasică va face o treabă mult mai bună. Tu, poți să iei ce decizie dorești. Dacă ai o astfel de pereche măcar nu mai îți cumpăra și altele la fel. Nu trebuie să ignori pantalonii din simplul motiv că nimeni nu îi vede. Pentru că ai momente când vei sta la bar, te duci la toaletă sau vrei să ieși pentru o doză de aer proaspăt.

Sunt multe trenduri și lumea nu le mai poate urmării. Problema este că mai scapă câte ceva care nu este tocmai adecvat și se produce efectul de turmă. Deci evită tricourile cu mesaje, cele cu desene animate, și pantaloni de trening.

Șosetele sunt și ele  importante, dar vara poți să le schimbi cu cele care sunt joase și online casino nu se observă. NU le confunda cu cele sport joase care se observă.

Hainele pe care le porți trebuie să îți vină ca și o mănușă adică nici prea mari nici prea mici.

2) Încălțămintea

Dacă consideri că doar partea superioră este importantă de înșeli amarnic. Chiar dacă vei risca să te calce două trei persoane pe picioare nu înseamnă că trebuie să ai cea mai proastă încălțăminte posibilă. Poți alege ceva ușor sport sau casual.  Îți recomand să eviți încălțămintea sclipitoare și cea aurie sau argintie.

3) Accesoriile

Două dintre cele mai subestimate articole care m-au ajutat în club au fost pălăria și cravata. Pălăria a trecut de la funcționalitate la un articol care completează sau scoate în evidență ținuta. Regulile nu mai sunt așa de stricte în special că ceea care te obligă să o dai jos când ești într-o încăpere. Sunt situații în care trebuie dată jos, dar în club poți sta liniștit cu ea pe cap.

Majoritatea femeilor adoră pălăriile mai ales dacă știi cum să te joci cu acest aspect. De multe ori s-a întâmplat că femeile să vină să atingă cravata. În acel moment dacă nu porți ceva de calitate ai pierdut.

Doar aceste două accesorii au deschis destule subiecte de conversație și asta fără să fac eu primul pas. Totuși,  evită cravatele late în club. O cravata lată este potrivită doar persoanelor cu un spate lat pentru ca sunt proporționale cu conformația acestuia. În plus, acestea nu dau bine la o ținută casual.

Una dintre greșelile grave și des întâlnite la bărbați în cluburi este purtarea bretelelor împreună cu cureaua.

O sugestie pentru papion este purtarea lui desfăcut. Cu siguranță este o opțiune la care majoritatea bărbaților nu se vor gândi pentru că cei care au papione, majoritatea sunt cu nodul făcut.

În locurile în care nu sunt foarte călduroase, o bandană în jurul gâtului va arăta foarte bine, dar trebuie să o faci primăvara sau vara. Probabilitatea de a vedea un bărbat la fel este foarte mică.

Încearcă să eviți accesoriile cu o tentă amuzantă pentru că nu sunt amuzante pentru nimeni.
Un alt accesoriu la care te poți gândi este batista de buzunar dacă ai la ce să o porți. Ea poate veni ca și o pată de culoare sau la completarea ținutei.

Mi se pare puțin deplasat să porți butoni în club având în vedere că aceștia sunt potriviți doar la evenimente formale. În club nu te duci îmbrăcat cu cea mai formală ținută posibilă.

Dacă ești purtător de ceas îți recomand să-l lași acasă dacă este un element de prost gust.
Ochelarii de soare nu au ce căuta în club. Cel mai de prost gust mi se pare purtarea lor pe cap.

4) Asortarea

Tot ce porți pe tine trebuie să fie în armonie cu restul pieselor din punct de vedere cromatic.
Evită combinațiile banale dintre cămașă albă sau neagră la cravată sau papion(alb sau negru).

Cea mai simplă regulă de care trebuie să o reții sunt constrastele. Fă în așa fel încât tot ce porți pe tine să fie în contrast cu ceva.

Culorile sunt bune, dar atenție la cum le porți. O pereche de șosete albe  nu va da bine pentru că nu își vei dori să ieși în evidență prin șosete de această nuanță.

Pentru a trece la următorul nivel ai nevoie de elemente cu imprimeuri. Cei care poartă imprimeuri nu se joacă și dovedesc că stăpânesc acest joc.

5) Layering

Îți recomand să nu te rezumi la un singur strat de haine. Poți încerca să porți o vestă, sacou sau cardigan. Totul pe propriul tău risc având în vedere diferențele de temperaturi care sunt în club sau dacă ai de gând să dansezi toată noaptea. Nu încerca să pari pe interesantul purtând cămasă, pulover și sacou. Este o combinație care joacă împotriva ta dacă o porți în club având în vedere că ești prea gros îmbrăcat indiferent de sezon.

Sper că am reușit prin intermediul acestui articol lucrurile să fie cât mai simple pentru tine.
Scris de Laci

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere