Cum Vede Femeia Seductia Si Cum O Vede Barbatul – Arta Seductiei

Cum vede femeia seductia si cum o vede barbatul

bou1Bărbaţii sunt nişte boi, iar femeile sunt foarte inteligente.

Sper că te intrigă afirmaţia asta şi mai mult de atât, sper că te enervează la culme. Ştii vorba aia: “adevărul te va elibera, dar mai întâi te va enerva la culme”. Nu e ca şi cum coeficientul de inteligenta a unei femei (oricare) este net superior faţă de al unui bărbat (oricare), pentru că e prea discutabil aspectul acesta. Doar că, dacă noi am fi doar puţin mai inteligenţi, am învăţa o groază de lucruri despre seducţie, chiar de la femei.

În ceea ce priveşte relaţiile, seducţia, comunicarea între sexe, femeile ne pot preda cursuri şi partea proastă e că 70% dintre ele nici măcar nu realizează asta.

Motivul e simplu: Ele au o ordine mentală mult mai sănătoasă atunci când intră în relaţie cu un bărbat, pe când noi punem întotdeauna căruţa  înaintea boiilor.

O femeie, înainte de a decide a intra într-o relaţie cu un tip nou, trece printr-un proces de tipul:

Pasul 1: “Hmm… bine, am să ies cu el, pare distractiv.”

Pasul 2: “Hmm… mai ieşim împreună că mă simt bine cu el.”

 Pasul 3: “Hmm… ar fi bun şi de mai mult de atât… ia să verific…”

Pasul 4: “Acum că ne-am tras-o, sper că şi el îşi doreşte relaţie… Sau… Oare mă mai vrea acum? Oare am cedat prea uşor? Ia să-l sun să văd ce mai face… De ce nu-mi raspundeeeee??? Off, gata s-a terminat… Ah, mi-a dat un mesaj… yeyyyy, mă mai băga în seamă.” => se crează relaţia

Totul, de la pasul 1 până la pasul 4 are o ordine suficient de logică şi de sănătoasă, chiar dacă ea nu realizează că în felul acesta judeca situaţia. Femeia, în esenţă, face ce simte atunci când cunoaşte un tip nou: dacă nu se simte bine în preajma lui (din diverse motive) îl respinge din prima, dacă îl place, îi dă o şansă de a ajunge la pasul 2, dacă totul merge bine până aici, poate vor ajunge şi la sex, iar după sex, în funcţie şi de el, se crează sau nu relaţia.

Bărbatul, în schimb, din disperate, are un proces total dat peste cap.

 Pasul 1: “Vreau să-mi trag o prietenă…”

Pasul 2: “Uite-o pe aia, îmi place… da oare mă baga în seamă?”

Pasul 3: “Ah, a vorbit cu mine… vreau să fie prietena mea, e atât de făină… nu e ca celelalte.”

Pasul 4: “Oare cum fac să ies cu ea? Cum procedez?”

Pasul 5: După o ieşire – “Nu vreau doar sex, vreau LTR, cum să fac să-i arăt oare că vreau relaţie, că sunt băiat serios?”

Pasul 6: El către ea – “Ştii, îmi place de tine şi vreau să fim împreună”

Rezultatul: Poate dacă cei doi au 16-18 ani merge. Dar cel mai probabil nu.

Structura acesta are câteva zeci de lipsuri, în special la capitolul logică. Spre deosebire de femei, noi bărbaţii, avem tendinţa de a judeca logic chiar şi când vine vorba de seducţie şi deci, s-ar presupune că ştim ce facem. Însă 80% dintre bărbati eşuează lamentabil chiar la capitolul logică atunci când vine vorba de a seduce o femeie.

Aşadar, mai întâi vine conştientizarea faptul că ar trebui să aibă o prietenă, după care observă o tipă oarecare de prin cercul social şi apoi se întreabă dacă e destul de ok încât să primească atenţie de la ea. Imediat ce primeşte un gram de atenţie, imaginaţia începe să-i zburde, să-i aloce tipei cine ştie ce atribute de super-femeie, crezând că e diferită, e o sfântă, inteligenta, frumoasă, cuminte şi devreme acasă, apoi se gândeşte la cum ar trebui să procedeze pentru a o invita în oraş şi, eventual, s-o întrebe dacă vrea să fie cu el.

Nu râde. Poate ţi se pare o stupizenie, însă sunt sigur că şi tu, poate chiar fără să vrei, ai trecut prin procesul ăsta. Eu recunosc, chiar de mai multe ori am gândit aşa în trecut.

Femeia decide totul pe moment, în funcţie de cum se comportă el şi de cum se simţea ea cu el. Interacţiunea evoluează dela 0 la 10 într-o ordine naturală.

Bărbatul se gândeşte la nişte scenarii SF, exagerează totul în mintea lui, trage de timp în mod inutil, pentru că la final, să-şi ceară voie să obţină ceea ce-şi doreşte.

Zi-mi că bărbaţii nu sunt cam prosti…

Relaţia cu o femeie se formează de la sine atât timp cât s-a ajuns la sex.

Degeaba te masturbezi mental gândindu-te la o relaţie cu ea, când nici măcar n-ai văzut-o dezbrăcată.

Mai bine o laşi pe ea să lucreze la relaţia dintre voi doi, după ce aţi făcut sex, decât să înoţi tu împotriva curentului înainte.

Relaţie fără sex nu există. Dar sex fără relaţie se poate. Dacă relaţie vrei cu ea, ocupă-te mai întâi de sex.

Funcţii ale bărbatului încă de când locuia în peşteri: vânează porci mistreţi, fute femeile, protejează femeile.

Concentrează-te pe funcţiile tale şi lasă-le pe ele să se preocupe de LTR. Se pricep mai bine la asta decât tine.

Vezi cum faci să ajungi la sex mai întâi. Ai mai mări şanse la relaţie după aia.

Bogdan

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere