Curs Accelerat De Seductie (Partea I)

Curs accelerat de seductie (Partea I)

art sed

Am sa incep cu o intrebare: Crezi ca poti sa inveti seductie in doar doua luni de zile?

Daca crezi ca poti, vei putea. Daca crezi ca nu poti, nu vei putea. In ambele cazuri ai dreptate!

Asa ca am sa adresez restul articolului persoanelor care au raspuns ca pot.

Primii mei pasi

Acum 4 ani de zile am dat prima oara de showul lui Mystery, The Pickup Artist. In show, un grup de tineri varza cu fetele invatau progresiv cum sa se descurce in jocul seductiei.

Motivat si entuziasmat de filmulete visam si eu sa fiu bun cu fetele. Doream sa-mi sterg din minte vorbele primei mele prietene din facultate: „noi nu avem ce sa vorbim … spune-mi ceva … vorbeste cu mine!„, vorbe care m-au durut dar care mi-au dat taria sa-mi iau viata in maini si sa fac ce aveam de facut.

Intotdeauna mi-am tratat rezolvarea oricarei probleme ca pe un hobby. Asa, am inceput sa invat seductie ca si cum ar fi cel mai tare hobby de pe planeta (si asa a si fost).

Acum, vreau sa te invat si pe tine cum sa iti faci un plan de actiune, sa fi permanent motivat sa-l aplici si sa ai rezultate concrete aplicandu-l.

Ce vei vedea mai jos sunt exact tehnicile pe care le-am aplicat cand am inceput seductia. Tehnici care mi-au creat ambientul pentru a avea succes.

Cele mai importante 3 tehnici pentru a porni cu dreptul in seductie

1. Cea mai buna tehnica de motivare: „Succesul aduce succes”

art sed

Pentru mai multe informatii da un search pe google pentru „succesul aduce succes”.

Problema cu care se confrunta toate persoanele care incep se invete seductie este ca se asteapta sa aibe rezultate din prima. Se asteapta la numere de telefon, se asteapta la intalniri si clar viseaza la mult sex.

Ce crezi ca se intampla cand nu numai ca nu iau numere, dar nici macar nu ajung la o conversatie cu fata?

Se demoralizeaza. Si vin cu replica clasica: „Pentru mine nu functioneaza!„.

PROBLEMA: START –PASUL 1––PASUL 2–-PASUL 3–– … –– REZULTAT ASTEPTAT

SOLUTIA: START – REZULTAT ASTEPTAT

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca ai avea un succes in fiecare zi. Daca in fiecare zi ai invata ceva nou in seductie, ai aplica si ar functiona. Crezi ca asta te-ar motiva sa continui sa inveti, sa continui sa ai succese? Crezi ca dupa o luna de succese ai mai abandona invatatul, crezi ca te-ai mai lasa de seductie?

Tehnica secreta pentru a avea rezultate in fiecare zi: seteaza-ti obiectivul atat de apropiat de start incat sa faci cel mai mic pas pentru a-l indeplini.

Daca inca mai crezi ca pentru tine nu functioneaza inchide situl si joaca-te pe calculator, inca nu te doare suficient de tare.

2. Cea mai buna tehnica de a progresa in seductie: Principiul Pareto

Pe scurt: principiul afirma ca in multe evenimente 20% din input produce 80% din output, iar restul de 80% din input vor produce abia 20% din output.

Pe lung: da un search pe google pentru „principiul pareto”.

Inca imi amintesc primii mei pasi in seductie. Motivat dupa filmuletele cu Mystery si sperand la rezultate fantastice imi cautam un opener. In 10 minute fac o lista de 15 moduri de a intra in vorba cu fete. Peste jumatate de ora inca eram cu lista in fata nestiind care e *cel mai bun*.

PROBLEMA: Ce opener sa folosesc? Ce trebuie sa spun dupa? Ce …

SOLUTIA: Alege unul, testeaza-l si daca da rezultate foloseste-l.

Niciodata nu te astepta sa alegi openerul perfect, sa intelegi tehnica perfect sau sa o aplici perfect. Invata sa o sti aplica cat sa-ti ofere in general rezultate.

Nu te bloca la inceputul jocului cautand openere *magice*, nu exista asa ceva. Alege unul care-ti place si care ti se potriveste si incepe sa-l aplici.

Scopul nu e sa iti dedici 2 ani din viata ca sa inveti sa intri in vorba cu orice fata de pe planeta, scopul e sa inveti intr-o saptamana cum sa intri in vorba in general cu fetele, lasa perfectionismul pe mai incolo, nu ai nevoie de el.

3. Cel mai bun plan de actiune

Cel mai bun plan este acela pe care il urmezi.

Orice progres in seductie se compune din doua parti esentiale: teoria (sa stii cum sa faci ceva) si practica (sa faci acel lucru).

Daca inveti doar teoretic vei crede ca intelegi ce se intampla dar vei fi complet inapt in a aborda o fata, cu toata teoria pe care o ai in cap. Sfaturile pe care crezi ca le poti da sunt superficiale si de multe ori nu vor ajuta lumea, nu ai experienta ca sa te prinzi de subtilitati.

Daca faci doar practica vei progresa foarte incet, te vei lovi de 10 ori de aceeasi situatie inainte sa te prinzi cum sa o rezolvi.

O carte buna legata de seductie iti va oferi experienta autorului  (si poate a mai multor persoane), cumulata de-a lungul anilor, experienta pe care tu nu o ai. Nu vei mai repeta (toate) problemele prin care au trecut ei si vei avea rezultate mai rapid.

Dar o carte citita fara sa aplici fiecare tehnica din ea nu-ti va oferi nimic. Nu vei invata nimic nici daca o citesti si aplici la intamplare. Vei aveam impresia ca stii, dar rezultatele se vor lasa asteptate.

Ca sa progresezi in orice trebuie sa inveti si sa aplici ce ai invatat. Abia dupa ce aplici vei intelege ce ai citit.

 

Mai jos ai o saptamana din planul meu. Din planul pe care l-am pus in aplicare si cu ajutorul caruia am avut rezultate concrete dupa primele 2 luni. Asta as invata eu daca m-as trezi iar cu kilograme in plus, fara cunostinte in de’ale femeii si cu putina experienta sociala.

Nu spun ca e un plan potrivit pentru toata lumea, modifica-l pe nevoile tale dar fa-ti un plan si urmeaza-l!

Ziua 1: Ieși pe stradă și stabilește contact vizual cu 5 persoane străine.

Ziua 2: Zâmbește la 5 fete necunoscute (pe stradă, la facultate, în tramvai).

Ziua 3: Întreabă 5 persoane pe stradă cât e ceasul.

Ziua 4: Abordează 5 persoane necunoscute cu o deschidere.

Ziua 5 și ziua 6: Recuperează misiunile pe care nu le-ai făcut.

Ziua 7: Analiză

Hai sa vedem ce rezultate poti sa ai aplicand planul:

a) ai citit articolul acesta, te-ai pus pe un serial si ai uitat de el

=> mai bine treci direct la serial

b) ai citit articolul, nu stii daca functioneaza dar incerci … si uite ca totul merge ca la carte

=> fa-ti planul pe saptamana a doua

c) ai citit articolul, ai aplicat dar la ziua 4 nu-ti vine sa intri in vorba cu necunoscuti pe strada

=> citeste mai departe

Te-ai blocat, ce e de facut?

Daca ai citit articolul atent deja stii ce trebuie sa faci. Ai tehnica Succesul Aduce Succes.

Ai avut succes in primele 3 zile. Acum, in ziua a patra nu te descurci sa abordezi 5 necunoscuti pe strada cu o deschidere.

Inseamna ca pentru tine, trecerea din ziua 4 in ziua 5 e prea mare. Hai sa facem doar un singur pas.

Ziua 4: Abordează 5 persoane necunoscute cu o deschidere.

Ziua 4: Intreaba 5 persoane pe strada daca stiu unde se afla restaurantul Retro

Ziua 5: Intreaba 5 persoane pe strada daca stiu unde se afla restaurantul Retro dupa care mai pune o intrebare („stiti cumva pana la ce ora e deschis?”).

Ziua 6: Abordează 5 persoane necunoscute cu o deschidere.

Ai observat ce am facut? Am introdus 2 pasi intermediari inainte sa treci la o deschidere pe strada.

Sunt sigur ca vor exista persoane care spun: metoda asta nu e buna.

Unora li se va parea prea mecanic, altora li se va parea prea simplist; clasicul „Pentru mine nu functioneaza!„.

Si ghici ce? Sunt de acord. Pentru acestia metoda automat nu e buna, sa treaca la jocurile pe calculator!

Pentru restul:

Folosind principiile de mai sus poti sa inveti sa intri in vorba cu fetele pe strada din prima saptamana, poti sa inveti sa treci de la deschidere la conversatii normale din a doua si ghici unde ajungi in doua luni 🙂

Ce-ai invatat pana aici?

Cum sa te tii motivat (considerand ca succes doar primul pas facut), cum sa inveti eficient (sa nu te blochezi alegand un opener sau dorindu-ti sa faci totul perfect) si cum sa-ti faci un plan de actiune realist si pe nevoile tale!

Daca vrei sa continui cu partea a doua a materialului, in care am sa te invat cum sa-ti dai seama unde gresesti intr-o actiune si cum sa depasesti acea problema, vreau de la tine un singur lucru. Lasa un comentariu mai jos cu textul: „Voi aplica!”.

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere