D De La Disperat

D de la Disperat

signs-of-a-desperate-manToţi cei care aţi mai intrat până acum pe un site de seducţie sau măcar de dezvoltare personală cu siguranţă aţi auzit:

„Să fii disperat nu-i bun.”

Partea cea mai interesantă este conştientizarea a ceea ce înseamnă de fapt a fi DISPERAT, care de multe ori este ignorată sau evitată de cele mai multe persoane, şi de multe ori observată si arată cu degetul la alţii.

În alte cuvinte te prinzi rapid când x sau y este disperat într-o relaţie sau după cineva însă când vine vorba despre tine mai greu.

Există ce-i drept şi acea categorie de persoane care se identifică singuri ca fiind disperaţi iar aceştia sunt de regulă aceia care au pierdut persoana pe care o iubesc sau cel putin cred că o iubesc, ei sunt cei mai predispuşi să îşi accepte condiţia şi să spună „Sunt disperat!”

Ce vreau să facem acum? Simplu.

Identificăm cele 4 categorii de A FI DISPERAT:

Prima categorie: „Sunt disperat ca nu am pe nimeni!”

Persoanele din aceste categorii de regulă se afla în situaţia de a fi ajuns la o vârstă relativ matura, în jur de 20 de ani şi nu au avut parte de nicio parteneră/relaţie serioasă, fie au trecut bine de o vârstă 35-40 de ani, s-au focusat mai mult pe carieră şi îşi dau seama că viaţa lor sentimentală e goală.

În ambele situaţii soluţia este o schimbare de comportamente si obiceiuri la nivel general. Aici vorbim de faptul că toate lucrurile pe care le-ai făcut în ultimii 5-10 ani din viaţa ta te-au adus aici deci e nevoie de o schimbare majoră.

De multe ori în această categorie sunt şi situaţiile în care te afli la o primă întâlnire şi din dorinţa arzătoare de a scăpa de acest „blestem” de a fi singur te comporţi disperat, grăbeşti lucrurile, ai o atitudine dezechilibrată (ori prea centrată pe tine ori prea centrată pe cealaltă persoană) iar în cazul ăsta te va ajuta ACEST ghid video.

Soluţiile ar fi să descoperi noi cercuri de prieteni, noi activităţi sociale, descoperă o nouă pasiune, un nou sport, mergi într-o tabără, fă lucruri care să te pună în contact cu oameni noi şi să îţi permită să evoluezi.

A doua categorie: „Nu pot să o am şi sunt disperat după ea!”

Trebuie să recunoşti că titlurile categoriilor sunt destul de sugestive.

A doua categorie evident presupune acea pasiune pentru prietena amicului tău, colega de la birou, colega din şcoală sau orice alte circumstanţe în care îţi este foarte greu să ajungi să fii cu persoana dorită.

Soluţia mie îmi place să o fac simplă în cazul ăsta, „Use it or lose it”, casino pa natet adică fă ceva dacă ai oportunitatea sau lasă-o moartă.

Cu excepţia cazului în care este iubita vreunui bun prieten, asta fiind excepţie morală, cred că poţi lejer să iei iniţiativa şi să propui acelei domnişoare speciale o ieşire în oraş.

Dacă totuşi ai încercat asta şi ţi-a spus „Mai bine rămânem amici” atunci e ok să vezi filmul ACESTA de pe youtube.

A treia categorie: „Suntem împreună şi mă simt disperat!”

În a 3-a categorie intră acele persoane care se afla într-un cuplu aparent disfuncţional, nu judec însă din spusele lor sunt foarte geloşi pe partenera, nu au încredere, li se întâmplă tot felul de necazuri care îi fac să fie disperaţi:

1. Partenera se poată nedrept cu mine, flirteză cu alţii, se poartă distant, nu îi place viaţa mea, vrea să mă schimbe, m-a înşelat. – Stai în relaţia asta şi îmi spui că de fapt tu o iubeşti şi că nu mai găseşti alta ca ea? Te minţi singur, de fapt îţi e frică să nu ajungi în Categoria 1. Nu îţi place o relaţie, schimba-o nu dispera.

2. Ţi se pare că este ceva suspect, de fapt nu e nimic, motiv pentru care eşti sufocant fiind gelos, pari să ai lucrurile sub control dar de fapt disperi pentru că ştii că eşti doar gelos şi nu e ok pentru relaţie şi rişti să o pierzi… AICI am scris deja despre asta.

Solutiile pentru ambele cazuri este constientizarea a ceea ce e de fapt important şi benefic pentru tine.

Categoria a patra: „O vreau înapoi cu disperare!”

De cele mai multe ori aici se ajunge ca rezultat al lipsei de acţiune în Categoria 3.

Te încearcă un sentiment de genul „Era persoana perfectă şi eu am pierdut-o”, te gândeşti cu destul de multă frică la faptul că rişti să ajungi din nou în Categoria 1 dacă nu eşti chiar deja acolo .

O vrei cu ardoare înapoi şi să se termine acest infern de chinuri.

Nu ştiu cât de mult te va ajuta acum dacă îţi spun „Toţi am fost acolo, relaxează-te o să vezi că era o persoană ca toate celelalte şi ai să treci peste” cât te va ajuta ACEST ghid pentru a o recâştiga.

Aşa că NU DISPERA, pentru orice situaţie există în final o soluţie chiar dacă lucrurile pe moment sunt neclare.

Lasă-mi un mesaj şi spune-mi în ce situaţie te afli sau te-ai aflat şi simţi că disperi şi îţi dau o mână de ajutor.

Dacă ţi-a plăcut materialul sau ai vreun prieten căruia crezi că îi prinde bine dă-mi un SHARE.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere