Dansul Pentru Incepatori – Arta Seductiei

Dansul pentru incepatori

CristianJorgelina2
Dansul:
„Un mod de a fi”/de a te relaxa si de a te mentine in forma + multe alte avantaje. Incep cu ceva ce m-a marcat pe mine astazi…..aveam programare la dentist si mergeam ginditor spre cabinet…O masina tot astepta si dadea prioritate celorlalti. Am observat ca era incepatoare tipa.Si vireaza schimbind directia….si la un moment se apropie de mine nu stiu ce fel de conexiune am facut atunci in cap…Dar am vazut ca masina aluneca intr-o parte si tipa bineinteles ca in mine venea mai sa ma fringa…dar fiind obisnuit sa am o privire de ansamblu datorita dansului am facut un salt pe trotuar,mai o fractiune de sec si eram sub masina….Noroc ca am apucat sa o vad….

Vreau sa spun de fapt,ca dansul poate pt unii este doar un mod de a agatza….pt mine nu reprezinta asta.De ce ?

In primul rind trebuie sa ai o alta conceptie despre dansul in sine…..Dansezi sa te simti bine,dansezi sa te eliberezi de anumite ginduri rele….deoarece multe melodii au o actiune pozitiva asupra noastra,de relaxare si de calmare…..fiind incarcate cu multe emotzii si trairi.Uneori nu trebuie s ate lasi purtat de ele daca vrei sa abordezi o tipa…In cazul asta te pot influenta negativ.trebuie sa potzi detine intotdeuna controlul asupra ta si sa te hotarasti daca vrei sa fi influnta de melodie si sa dansezi pt tine sau daca vrei sa vb cu acea tipa.Dansind intr-un placut se creeaza un mic rapport intre voi.Si vei putea mult mai usor vb cu cineva avind un mic atu.Esti doar tipul care danseaza bine

La fel cum muzica simfonica te face sa meditezi si sa te transpui intr-o alta lume.Pt cei care nu au ascultat le-as recomanda…
E un fel de spalare a creierului muzica simfonica…pt un moment uiti de tot ce se intimpla si esti acolo pe scena linga cel care cinta.
Imi place foarte mult vioara,pianul si flautul…genul acesta de muzica nu se compara cu nimic altceva….itzi gasesti parca,pacea interioara…
Am avut o prietena care era studenta la muzica asa ca am apucat sa testez si ramura asta

Revenind la dans…sunt multe stiluri care pot fi abordate,nu conteaza ce stil itzi place.
Ce conteza e ca dansul itzi creaza o stare de confort si relaxare atunci cind ajungi sa fi una cu muzica si sa dispare acea teama de a nu sti sa dansezi.

Totul este in capul tau pt ca vedezi mereu oameni care exceleaza in diferite domenii,si vrei si tu sa fi ca ei dar asta nu se poate.

Nu inca….
Acei indivizi poate si-au petrcut multe zile exersind si incercind cu greu sa ajunga in stadiul in care sunt.Am foarte multe exemple in jurul meu….incepind de la profesorii de facultate care fac poate citiva ani buni o materie intreaga si se asteapta ca eu sa stiu la fel de bine ceea ce el a invatat in 10 ani poate,iar eu in 7sapt asta in cazul meu……bine pina la urma realizeaza asta. dar mai greu….

Pt unii dansul e o joaca dar pina in stadiul de a deveni o joaca trebuie ceva munca si implicare.De altfel nu e singurul domeniu,in toate domeniile e la fel.

Ca sa nu credetzi ca trebuie sa stati acum 10 ani sa invatzati sa dansati o sa va dau citeva puncte de reper…

Am mai amintit in citeva posturi de ale mele cum am inceput sa dansez….si cum timpul a trecut pe linga mine si s-au adunat astfel citiva ani de experintza.
Sfatul meu pt inceput ar fi:
sa nu va fie frica de scena de dans chiar si asa stingaci cum suntetzi,nimeni nu s-a nascut invatzat si totzi ne-am facut de rusine la un moment dat.

Apropos pt oamenii mai cu greutate ar putea fi un sport bun,putetzi arde multe calorii eu dansez f energic:…in timpul vacantei de vara am pus putina burtica si cum am venit in TM si am inceput sa imi intru in forma,sa dansez putzin si am scapat de ea…

Sunt multe cursuri la care putetzi merge daca chiar vreti sa invatzati citeva figuri de dans bine concepute si practicate de toti cei care fac dansuri…depinde de felul vostru de a fi…..

Eu sunt o persoanna mai nonconformista…Nu imi place sa seman cu ceilalti si mai ales sa dansez ca si ei….desi la inceput recunsc ca m-am inspirat de la ceilalti,acum mi-am format stilul meu.

La latino de exemplu imi place foarte mult sa privesc la cei care danseaza,nu stiu acele figuri pt ca asta inseamna sa itzi dedici foarte mult timp muncii in echipa iara daca o tipa nu stie sa danseze ca si tine nu iese prea bine….am fost o perioada Latino Lover
Tot respectul pt cei care se pricep…..
Am avut o perioada cind am dansat brake-dance mi separea ceva nou,pe care nimeni nu il practica sau un nr redus de oameni…Acum totul se rezuma la niste figuri pe care totzi le fac.Imi amintesc chiar de unele provocari in discoteci pt cei care stiu deprea ce e vorba(provocari intre2 dansatori).Totul depinde apoi de coregraf care trebuie sa vina cu ceva nou….

M-am oprit la House-trance(stilul pe care il prefer) de ce? pt ca aici e un stil care nu se limiteaza/potzi veni cu influente de la latino,brake-dance(de unde mi-am capatat flexibilitatea),si orice..altceva/nu ai niste limite intre care trebuie sa te incadrezi…

Nu o sa va spun acum ca dac o sa invatzati sa danseati o sa fiti mari PLAYERI si o sa avetzi mult succes la femei..
Citeva parerile care mi-au fost adresate in urma dansului(ipostazele sunt total disferite si nu au legatura una cu alta)de catre fete:

1.Dansezi fain dar nu in modul placut,ci ciudat.
2.Esti singurul tip care l-am vazut dansind asa/EU:De ce? Ea:Tu transmitzi starea ta de spirit prin dans.
3.Imi place cum dasezi si am vrut sa am un dansator ca tine(in traducere sa fut un dansator)Ea:tu esti achizitia mea.
4.Dansezi fain si doar atit
5.Imi place doar sa te privesc dansind
6.Abia astept sa mai dansam impreuna.
7.Te misti prea bine pt un baiat (la dans se referea)
8.Esti sexi.
9.Ea:te-am observat cind ai urcat si dansai pe boxa te simteai bine acolo,parca nu te interesa de restul/si a urmat schimbul nostru de zimbete,apoi.
10.Toata lumea te stie pe tine…tipul care danseaza fain Albano (uneori ma uimesc fazele cind fac cunostiinte cu tipe si imi spune ca deja stiu cum ma cheama.Eu:De unde? Ea:toata lumea te stie Albano;) )
11.Prietena mea imi arata la un moment albumul ei de poze si am ramas frapat,un tip mi se parea tare cunoscut dt. poza oarecare ca sa imi dau seama duca citeva secunde ca de fapt eram eu..Iar poza era facuta cu mai mult timp in urma.

Astea sunt doar citeva pareri adresate de fete/ar mai fi si ale baietzilor dar..ajunge.am foarte multzi prieteni cu care am avut rapport instantaneu datorita dansului..si cu fetele merge numai trebuie sa fim pe aceeasi lungime de unda.
V-am promis ca o sa va dau citeva sfaturi cum sa va imbunatatitzi stilul de dans:

Motivatzia,distractia….si perseverantza.

Sunt sigur ca vei reusi!
Enjoy your life.

by Albano

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere