De Asta Ea Ma Cauta Pe Mine... – Arta Seductiei

De asta ea ma cauta pe mine…

morning-coffee „Neaţa’….” nu e primul lucru pe care o să-l auzi la mine.

Nu pentru că as fi lipsit de curtoazia unei formalităţi matinale ci pentru că, după cum apropiaţii o cunosc, nu’s mare fan al trezitului de dimineaţă.

Si totuşi, uneori, cu motivaţia si energia primită de la ea de aseară, uneori, nu foarte des, ma trezesc înaintea ei…

Iar dacă îţi imaginezi cum ma ridic uşor din pat nu cumva sa ii deranjez un fir de par din cap si ma strecor in bucătărie unde prepar meticulos un mic dejun însoţit de fructe curăţate in forma de smiley pe un platou micuţ pe care i le servesc doar in boxeri in timp ce privirile mele ii mulţumesc pentru aseară…. te înşeli.

De multe ori sunt egoist si mai mult îmi place sa primesc, sincer daca ar fi după mine când vine vorba de dimineaţa să mă trezească ea pe mine cu micul dejun, eu sunt cel care a muncit de regulă azi noapte din greu.

Insă cum ţi-am spus uneori.. cu motivaţia necesară mă trezesc dimineaţa, înaintea ei…

Mă trezesc si o împing mai încolo, ea începe sa îmi zâmbească eventul sa puna mana pe mine sa ma mângâie, eu deja sunt in fund si mormăi înfundat ceva legat de ora respectiva,  după care îmi fac avant către toaleta. In drumul meu trântesc usa cu piciorul si ma împiedic de tocul uşii e unul dintre momentele in care îmi lipseşte cu desăvârşire echilibrul cu toate ca am fost sportiv de performantă.

Într-un final ajung la bucătărie unde pun o cafea sau un ceai la fiert, in momentul asta capul meu se învârte din ce in ce mai putin, ma întorc cu ceştile către dormitor, izbesc un picior in usa, am grija sa nu vărs prea mult pe mine, sunt doar in boxeri sau dezbrăcat si…frige.

Ii întind o una dintre căni, ea se ridica in fund in pat, si se uita zâmbitoare către mine in timp ce îşi degustă licoarea energizantă îmi aruncă un zâmbet inocent si satisfăcut după azi noapte încercând să alinte din priviri omul peşterii care se afla in picioare la capul patului in picioare si o priveşte tranşant.

Stau in picioare si 2-3 minute nu scot nici un cuvânt, o cercetez din priviri, ma uit pe gatul si pe umerii ei sa vad cate semne i-au rămas de aseară, ma uit fix in ochii ei sa vad daca i se taie respiraţia atunci când mă priveşte, îmi place sa fiu dorit, practic analizez starea ei de spirit, energia in care se afla si… de unde sa încep.

Las cana din mâna jos si rapid ca un tigru mă arunc asupra ei din capul patului o ţintuiesc pe spate in pat. Cu o mană ii prind mâinile ei deasupra capului in timp ce cu cealaltă ii trag ferm chiloţeii in jos.

Nu scot nici un cuvânt, stau deasupra ei, o privesc in ochii, ma uit prin ea si ii citesc fiecare emoţie pătrunsă de surpriză, entuziasm si dorinţa. O ţin in continuare cu mâinile deasupra capului in timp ce cu doua degete constat ca lichidul pasiunii pentru mine ii invadează coapsele si aşternuturile, îmi place. ma ridic pe spate si cobor jos către picioarele ei de unde stânjenită încearcă să mă tragă înapoi lângă ea tremurând din fiecare încheietură, vrea sa ma sărute, sa ma îmbrăţişeze…. eu nu vreau asta.

Cobor jos la picioarele ei de unde pot sa o admir si să o divinizez ca pe zeiţa care este si îmi ofertă toate aceste momente de satisfacţie si încep să ii sărut degetele simpatice care se gâdila uşor in prezenta limbii mele. In tot acest timp am contact vizual in permanenta cu ea, indiferent ca ea se uita la mine sau nu nu o scap din priviri nici o secunda, ca tigrul care îşi urmăreşte prada in timp ce salivează gândindu-se la festinul ce urmează…

Imi fac drum cu uşoare mângâieri si muşcături către gambele ei, moment in care brusc se ridica un fund si încearcă sa ma oprească si să preia si ea iniţiativa. O izbesc înapoi pe spate in pat si îi spun primele cuvinte ce are să le audă de la mine in dimineaţa asta „Dacă ma mai întrerupi te plesnesc…. acum pune-ţi mâinile la loc unde le-am lăsat”.

Uneori sunt o brută insă nimic nu mă poate opri sa îmi iau micul dejun aşa cum îmi doresc. Continui expeditia matinala mai sus, trec de gambe si ajung la coapsele ei, aici in timp ce ea se îmbată cu un cocktail de emoţii confuze in corp mie îmi place sa îmi iau timpul meu, spunea parcă un doctor pe undeva ca micul dejun nu e bine sa fie mâncat in grabă, coapsele sunt locul in care îmi place sa îmi petrec cel mai mult timp si tot odată momentul in care ii descopăr „accidental” sânii cu mana dreapta, in timp ce stau întinsă pe lateral cu capul pe abdomenul ei aproape sufocat de picioarele încordate care ma strâng din ce in ce mai tare, si nici n-am ajuns la….. partea ce mai buna.

Cu cât mă strânge mai tare îmi dau seama că e momentul sa încep sa ii deschid poarta raiului, nu ma grăbesc, îmi iau timpul meu, deja balamalele ii sunt foarte bine unse, umflate si roşii…. fiecare atingere din partea mea se simte ca 1000 de furnicături in momentul asta, aşa că la ce sa ma grăbesc… îmi iau timpul…

Astfel micul dejun îl servesc cu mâinile ei care ma trag uşor de par si picioarele-i încrucişate in jurul gatului meu.

La sfârşit, zâmbeşte toată ciufulita după azi noapte si roşie după orgasmul de dimineaţă se ridica toată chicotind sa meargă la baie,ii trag o palmă la fund si sare in sus ca o şcolăriţă intimidată, ii spun că mai dorm jumătate de ora si vreau când ma trezesc un sandwitch.

O să mă caute ea….

 

Femeile nu au nevoie de atât de multe lucruri pe cat te face mass media sa crezi ca au nevoie.

Au nevoie totuşi sa fii prezent, hotărât, sa acţionezi iar dacă ea îţi face sex oral si tu nu ii faci… eşti un bou.

Dacă nu îţi place sex-ul oral. Eşti un bou.

Dacă ţi-e scârbă de fapt de sex oral. Eşti un bou.

Arată-i că o doreşti, doreşte-o, fă-o sa fie a ta si ghici ce?

O să fie a ta si nu o să ai nici un dubiu daca te place sau nu.

Nu mai aştepta confirmări din partea ei ca sa ii faci unele lucruri, in special in pat.

Vrei să faci ceva, fă-o. Daca simte că are lângă ea un bărbat adevărat o femeie face orice. Testat.

 

P.S. Doneaza un orgasm, da-mi un SHARE!

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere