De Ce Ai Emotii Si Ti-e Frica Sa Vorbesti Cu Femeile – Arta Seductiei

De ce ai emotii si ti-e frica sa vorbesti cu femeile

Recent un tip mi-a scris pe Blogul ArtaSeductiei si mi-a spus ca vrea sa scape COMPLET de emotii pentru ca atunci cand vrea sa vorbeasca cu o fata de care se simte atras este cuprins de o frica cumplita.

Mi-a spus ca inca de cand se gandeste sa mearga sa vorbeasca cu ea, se simte complet debusolat, isi pierde ideile, mainile incep sa-i tremure , inima ii bate de parca ar vrea sa-i zboare din piept si nu mai are nici cea mai vaga idee despre ce ar trebui sa-i spuna sau sa faca.

Pot sa inteleg de ce ar vrea cineva sa scape de starile astea neplacute, DAR daca totusi te gandesti putin mai bine , EMOTII sunt si starile de fericire, de afectiune, de bucurie… toate stari placute de altfel.

Cel mai probabil nu vrei sa scapi complet de emotii ai fi un robot, MAI degraba fii in controlul acestor stari emotionale neplacute , DAR pentru a face asta mai intai este nevoie sa intelegi de unde provine aceasta frica de a vorbi cu o femeie.

Aparent teama este complet nejustificata, si stii si tu asta, nu prea are ce sa ti se intample daca mergi sa vorbesti cu o femeie si totusi frica apare.

Ce trebuie sa intelegi despre frica este faptul ca acest BAU-BAU  interior care apare , este de fapt un MECANISM de aparare mostenit genetic de la stramosii nostrii.

Daca stai sa te gandesti, au trecut doar cateva zeci de generatii de cand oamenii obisnuiau sa convietuiasca in grupuri restranse, in triburi in care toata lumea se cunostea.

Cine avea acces la femeile din aceste grupuri? Desigur masculii alfa!

Ce se intampla daca te duceai sa te dai la femeile lor?

Pai in cel mai fericit caz erai batut, puteai fi omorat sau chiar dat afara din grup, ceea ce la vremea respectiva insemna cel mai probabil tot moartea.

Si chiar daca nu erai prins, sa spuneam ca erai un homo-sapiens mai agil si reuseai sa te dai la femeile altora, daca erai respins de catre acele femei, cel mai probabil asta ar fi atras ca si consecinta sa fii respins si de celelalte femei din grup. Nimeni n-ar fi vrut un barbat incapabil.

Lucrurile au fost destul de dificile pentru stramosii nostri si interactiunea cu femeile a fost un teritoriu destul periculos timp de mii de ani, ei neavand facebook sau alte metode moderne prin care putem cunoaste azi femei, BINE ASCUNSI din spatele unui monitor, fara sa avem nevoie de coitele necesare pentru a merge la o tipa necunoscuta si sa-i spunem un “Buna” si

Totusi mostenirea genetica de a ne fi frica de femei este purtata in continuare in subconstientul nostru poate iesi la suprafata de fiecare data cand incercam sa vorbim cu o tipa necunoscuta , majoritatea barbatilor simtim asta intr-un moment sau altul.

Este o solutie sa inlaturam complet emotiile ? Desigur , NU!

 

Este indicat sa CONSTIENTIZAM si sa gestionam aceste stari, lucru despre care o sa vorbesc in video-ul urmator.

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere