De La Sclav La Zeu – Arta Seductiei

Zeus_(Earth-9602)

Probabil ca nu arati ca un Brat Pitt autohton . Si nici nu esti un baiat de bani gata.
Esti doar un baiat obisnuit care a decis sa faca un pas in fata . Insa cat faci cu adevarat din acel pas?

Totul incepe simplu . Iti iei un reject . Iar apoi iti mai iei unul . Incepe sa ti se para natural insa legea lui Darwin in seductie e prea crunta . Observi cum numai cei „mari” si „cool” au femei iar depresia la tine a devenit ceva banal.

Asa ca intri pe google . Tastezi seductie si probabil ai ajuns aici . Esti asaltat cu atata informatie incat te simti un mic PUA din primele 5 minute . E un adevar sau doar o iluzie ?

Trebuie sa intelegeti ca informatia obtinuta aici e inutila daca ramaneti intr-o zona de confort. Intr-o zona unde tipele nu te pot refuza. In care creezi scenarii complexe, unde aplici notiuni care depasesc ca dificultate fizica cuantica. Insa e inutil .

Vei iesi afara la un moment dat , insa toata increderea obtinuta in fata calculatorului va fi coplestita de real life. Si simti cum vrei sa scoti un cuvant dar nu poti. Pentru ca tot frame-ul tau exista doar in zona de confort .

Acum ai 2 alegeri. Vei putea continua sa ramai mediocru, sa ai fustrari si complexe si poate cu putin ajutor din partea prietenului nostru norocul vei avea o prietena, care iti poate oferii o oarecare satisfactie emotionala.
A doua alegere e mult mai grea. Va trebui sa te ridici de pe scaun, daca mai poti si sa iesi pe teren. Sa iesi si sa vezi lumea, sa zambesti, sa te bucuri de tot ce e sub soare. Sa devii un mecanism perfect acordat pentru orice situatie iar fostele momente de liniste in care iti doreai sa nu fii existat sa dispara complet .

Multi zic ca evolutia e un proces usor, bazat in special pe vointa. Insa e fals , foarte fals .
Evolutia e un proces greu. Va trebui sa muncesti , sa sacrifici , sa te simti ca ultimul om pe teren pana vei ajunge la un nivel superior. Un nivel unde nu te vei mai gandi „e prea buna pentru mine ” ; sau „de ce se poarta lumea asa frumos cu mine ” .

Ai in fiecare zi 24 de ore . Foloseste-le eficient si incepe din momentul acesta sa iti indeplinesti visele. Deoarece visele nu stau in cuvinte si stau in fapte. Eu pot zice sincer ca asta e reteta mea de succes, iar cel mai important, succesul a devenit ceva banal si nu doar o scuza sa te scoata dintr-o depresie .

Alegerea e in mainile tale .

By Konvict

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere