Descopera-te – Arta Seductiei

man-searching-dates
Nesiguranta vine din prisma faptului ca nu va cunoasteti pe voi insiva. NU va credeti interesanti, nu va credeti destul de buni, nu va credeti destul de atractivi.

Poate ca putina aroganta nu ar strica. Dar aroganta data de valoare, care sa aiba un soclu. Si foarte putina.

Si sinceritate. Cu tine in primul rand.

Personalitatea ta abia acum o pui pe picioare. Nu ai nevoie de povestile altora, de metodele altora, de gandirile altora. Totul le asezi din prisma ta de a judeca lucrurile si din experienta ta.

Fiecare trebuie sa aiba propriile povesti, propria identitate, propria amprenta. Luati o foaie de hartie si faceti-va profilul.

Cum va cheama.
Varsta.
Zodia.
Studiile.
Experienta in relatii.
Partea profesionala.
Cele mai amuzante intamplari.
Cele mai penibile intamplari.
Partile bune.
Partile rele.
Pasiunile (detaliat)
Ce urati.

etc
etc
etc

Dupa ce ati scris eseul, puneti-l la pastrare cateva zile. Apoi recititi-l. Vi se pare cunoscut? Da? NORMAL CA DA. ESTI TU ! Daca ai ceea ce te defineste in capul tau, atunci se poate spune ca ai carisma. Pentru ca, plin de naturalete, poti spune intamplarile penibile fara nici un stres. Un om atractiv e cel care se cunoaste pe el insusi in primul rand.

E vorba de naturalete si sinceritate.

Pune foaia aia nbso pe perete si ai grija sa o citesti in fiecare zi, timp de o luna. Si tot cam atat, sa spui tot ce ai scris in foile alea tuturor cunoscutilor tai, ca parte din conversatie normala, fara sa fortezi.

==========

PARTEA A II-a

Ia alta foaie de hartie. Respira adanc si scrie cum vrei sa fii. Ce planuri ai, cum te vezi peste 1 an. peste 3. Peste 5. Peste 10. Scrie cum o sa faci asta.

Ia foaia, pune-o la pastrare cateva zile. Apoi ia-o si refa-o. Nu e buna! Tre sa fii mai concret de atat! Mai las-o ceva zile.

Apoi reciteste-o. Baga bine la cap. Aia vrei tu sa fii. SI o sa fii.

Fiecare om are visurile lui. Un om cu un scop in viata e un om foarte ancorat in societate, ca putini altii. De aceea e foarte atractiv.

Acum stii cine esti si cine o sa fii. Ce iti trebuie mai mult? Du-te si poarta niscai conversatii cu niste tipe. Si atrage-le in subiectele astea. O sa vezi ceva diferit.

Succes.

by Abel

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere