Diferenta Dintre Aroganta Si Incredere In Sine| VIDEO – Arta Seductiei

Diferenta dintre Aroganta si Incredere in sine| VIDEO

Uite ca fac si video-ul asta, trebuia sa-l fac de mult si cu toate astea am omis subiectul asta care trebuia clarificat …

…asa ca daca in video-ul anterior ti-am vorbit despre cum sa-i pastrezi captezi atentia azi vom vorbi despre diferenta dintre aroganta si incredere de sine.

Ai vazut ca tipele sunt atrase de “baietii rai” si te-ai decis ca de maine o sa fii si TU marlan cu femeile ca sa te placa….GRESIT.

Cee ce putini inteleg este ca de fapt femeile (cel putin alea cu capu’ pe umeri), nu sunt atrase de aroganta, ci de increderea in sine pe care o transmit tipii aia…

….da, exact tipii aia din cauza carora ajung sa pise ochii si sa se jure ca nu mai vor niciodata o relatie.

Pe urma intervii tu care , esti foarte empatic, o asculti si ii faci toate voile si poftele ca sa-i arati ca “nu toti barbatii este rai”… din nou GRESIT.

 

Daca te comporti ca o carpa de sters pe jos , te va trata ca pe o carpa de sters pe jos.

 

Femeile vor barbatii siguri pe ei, dar de cele mai multe ori tipii aroganti zboara sub radar si par a fi increzatori cand de fapt in realitate sunt foarte nesiguri, si o sa iti explic si de ce.

Vezi tu, un barbat sigur pe el o sa faca intodeauna ce vrea si ce simte dar o sa tina mereu cont si de oamenii din jurul sau, pe cand un barbat arogant n-o sa tina cont de parere nimanui, pentru ca orice parere exterioara care nu coincide cu parerile sale o sa-i creeze un dezechilibru in mica lui lume interioara.

Un barbat sigur pe el isi cunoaste slabiciunile dar si punctele forte, evolueza constant invatand de la altii… pe cand un barbat arogant o sa se considere mereu autosuficient, se simte slab si inferior atunci cand trebuie sa invete de la cineva.

Barbatul increzator o sa valorifice potentialul oamenilor din jurul sau si o sa-i sustina pe cei care au nevoie de el si o sa-i corecteze pe cei care gresesc, arogantul se va considera mereu superior tuturor si din start cei care sunt diferiti automat ii sunt inferiori.

In relatia cu o femeie un barbat arogant o va trata ca pe o jucarie, ca pe un obiect personal de care se bucura cum si cand are el chef fara sa tina cont de sentimentele ei.

Pe cand un barbat increzator o sa faca tot ce vrea si ce simte, dar in acelasi timp va tine cont si de ce se intampla in universul interior al femeii de langa el, dar atentie …asta nu inseamna ca NU va pune piciorul in prag atunci cand ea depaseste limita.

Poti spune ca un om care este increzator are coloana vertebrala, acea linie morala peste care nu trece si sub care nu scade, fiind ghidat de niste principii de viata sanatoase.

Ok, poate arogantul are succes pe termen scurt si se va bucura de mici victorii nesemnificative, pe termen lung insa pierde, pentru ca chiar daca barbatul increzator este infrant, pierde o lupta pe moment, pierde poate femeia, NU vrea sa se coboare la nivelul arogantului , DAR el ia experienta si invata , isi vede slabiciunile si stie cum sa devina mai bun, oponentul sau datorita arogantei va ramane mereu la acelasi nivel.

Si stiu ca acum daca esti ca si mine vrei mai mult, vrei lectiile alea de viata mai rapid, si e perfect, pentru ca in video-ul urmator o sa-ti vorbesc despre Cum o bagi in pat seducator.

 

……tine minte, zambeste!

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere