Diferenta Dintre Un Muppets Si Un Alfa In Seductie

Diferenta dintre un muppets si un alfa in seductie

Diferenta dintre un muppets si un alfa in seductie

Vreau sa cunosti 2 personaje azi.

1. Kiki

2. Lau

Povestea lor incepe cand amandoi, satui de esecuri si respingeri din partea fetelor, cauta pe google solutii la problema lor.

1. Kiki

beat

Kiki vrea o solutie rapida, care sa ii rezolve instant problema. Nu vrea sa consume, timp, energie sau sa isi dezvolte vreo abilitate. Vrea recompensa acum fara sa faca nimic, daca se poate.

Kiki cauta pe google ”cum sa cuceresc o fata”

Da de niste materiale de seductie, trece rapid prin cateva articole pe care le considera pera lungi , nu le citeste si descopera ca exista un forum. Sper ca cineva acolo pe forum poate sa ii dea solutia magica.

Posteaza urmatorul lucru:

”Salut baieti

Ajutati-ma si pe mine va rog. Imi place foarte mult de fata asta si nu stiu ce sa fac. Ei ii place de un coleg de clasa si pe mine ma vede doar ca prieten . Imi place de 2 ani de ea si nu stiu ce sa fac. Ce sa ii spun ca sa ii placa de mine?”

Primeste raspunsuri de genul ”nu ai nevoie de o pastila magica sau ce sa spui, ai nevoie sa intelegi cu ce se mananca seductia, dezvoltarea personala, comunicarea”

Kiki ignora tot, nu citeste nimic, intra in depresie.

Nu este motivat si ia personal totul. Se supara pe cei de pe forum, considera ca problema lui este unica si speciala, se considera indreptatit sa primeasca raspunsuri si solutii pentru ca el este mai smecher si nu trebuie sa munceasca pentru a avea succes.

Evident ca nimic nu ii iese, continua sa dea vina pe factori externi si sa ia lucrurile personal.

Ceva este in neregula cu el, el nu are noroc in dragoste, oamenii sunt rai si prosti si nu vor sa te ajute. 

Se masturbeaza de 2-3 ori pe zi ceea ce il face sa fie lipsit de energie ca sa mai faca orice altceva.

Nu face sport, nu face dezvoltare personala, nici vorba sa-si gasesc vocatia si misiunea pe pamant sau sa devina un barbat adevarat, matur.

Kiki termina liceul si face o facultate care nu ii place, dar parintii ii dau o ciorba si un pat cat e student si asta il ajuta sa poata sa fie o putoare si mai departe. Keke se angajeaza si parintii vad ca el nu prea se descurca in viata si nici cu femeile.

Maica-sa si cu taica-su, ca un ultim gest de iubire parinteasca, ii gasesc o taranca grasa si analfabeta pe care au cumparat-o de la parintii ei saraci de la sat, asa cum cumperi o vaca.

Au spalat-o, au aranjat-o si i-au zis ”Asta e viitoarea ta sotie”.

Nunta, copii si o viata de rahat sunt realizarile lui Kiki.  Kiki ajunge betivan si moare de ciroza la 58 de ani.

2. Lau 

atragator

 Lau stie ca are o problema si ca nu exista o rezolvare fulger.

Stie ca are nevoie de educatie. A patit de cateva ori sa se indragosteasca si sa ii fie inima rupta in bucati.

Pleaca de pe aceeasi pozitie ca si Kiki. Cauta pe google si descopera seductia

Vede ca exista multe articole si o comunitate, asa ca inainte sa se bage in seama si sa cerseasca solutii inainte sa incerce el singur sa actioneze, citeste tot .

 Apoi incepe totul de la zero. 

Isi da seama ca el trebuie sa se schimbe ca om, sa isi scoata potetialul adormit la suprafata, sa devina un barbat adevarat si matur.

Incepe si experimenteaza , incepand de la zero.

La inceput, cunoaste fete noi si vede ca ii iese chiar daca este respins des si se mai face de rusine. Are totusi niste rezultate.

Ia niste numere, incepe sa prinda curaj.

Posteaza pe forum un jurnal cu experientele proprii si atunci cand poate, incearca sa ii ajute si pe altii cu cunostiintele lui.

Isi da seama ca exista niste borne kilometrice in seductie.

Exista etape de evolutie, progres si dezvoltare . Primul este sa cunosti femei noi ca sa poti sa aplici ceea ce inveti. Unele te refuza, altele te ignora iar altele te plac.

Nu mai citeste generalitati ci incearca sa devina bun pe fiecare etapa.

Stie ca totul e un proces, ca la scoala. Asa cum inveti literele ca sa scrii si sa citesti si apoi sa compui opere literare, si in seductie inveti prin exercitiu si aplicare in lumea reala, in fiecare etapa pentru a ajunge sa fii implinit cu femeile, sa faci sex, sa ai relatii.

Cauta despre abordari tot ce se poate . Cum se deschide conversatia, cum se continua, cum se ia numarul.

Apoi cum te comporti de la numar la intalnire. Apoi cum te comporti la intalnire.

Etapa dupa etapa, in cateva luni de zile, isi da seama ca totul e in puterea lui. A facut sex si are si vreo 2 fete care pot sa fie iubitele lui. Poate chiar sa aleaga el, sa fie selectorul, el care nu stia ce e aia femeie acum 6 luni.

Isi da seama ca asta e cheia vietii. Cand vrei sa rezolvi o problema, o imparti pe partile ei componente si experimentezi si citesti tot ce se poate.

Aplica aceeasi strategie si la personalitate, si la felul cum arata si la bani.

Incepe sa studieze cum se fac bani pe net si in 2 ani de zile, face sport, are banii lui, are gagici si este un tanar de succes.

Are un stil de viata in care este liber sa faca ce isi doreste.

Citeste, experimenteaza si se dezvolta pentru ca stie ca asta e cheia.

Datorita faptului ca a evoluat mult si repede, are acces la oameni asemeni lui, cu stil de viata , porniti de la zero care recunosc in el potentialul unui om de suces, proactiv, care trece la actiune rapid.

Astfel ajunge la femei si un stil de viata de cel mai inalt nivel.

Acum isi permite sa manance in cele mai scumpe restaurante, sa mearga unde vrea el in excursii si intalneste cele mai faine femei.

Lau este un un om de succes ”self made”

Si-a asumat responsabilitatea pentru rezultatele lui si nu a asteptat sa faca altii munca in locul lui.

Si a inteles ca succesul in orice domeniu al vietii e un proces, cu pasi si etape, nu o pastila magica.

Ce cale alegi tu?

 

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere